hoşbuldum canım saol amin canım inş olur hepimizn duası ikiz bebişler versin inş herkese :) Rabbimsirine hosgeldin canim
aranizda en eski isteyen benmiyim2.5 yil oldu melegim gelmedi
yer gök dua ile kizlar meryem suresini bende duydum
bende 4 olmuştur dra bu son olsun inş hamile olarak gideriz hayırlısıyla . prolaktin yüksek çıktı son dönemde .ilaç kullanıyorum onun içinde . sen yumurta takibi yaptıryomusun canımbende ekimde dusunmuye basladım asma bu sure zarfın4 kere dktra gıttım hıcbır problem yokkk
benimde 25 eylül olmam inş.yaaaaBabybaby86.......6 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Masal2010.........27 Eylül
Anneveoglusu....28 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Egeninannesi......4 Ekim
Amanda29........12 Ekim
Tzm...................????????
Seymasevde......????????
Savha..................Bat Yok
Babybaby86 seni kaçırdım galiba
hısgeldın cnm nerdeen katılıyorsun kızın kac aylık ne zamandır ıstıyorsunBeni de listeye ekler misinizkızıma kardeş istiyorumm.
ne zamandır deniyosun canım hepimiz kardeş istyoruz bebişlerimize :))Beni de listeye ekler misinizkızıma kardeş istiyorumm.
hısgeldın cnm nerdeen katılıyorsun kızın kac aylık ne zamandır ıstıyorsun
pkolu derken belırtılerın nelerHoşbuldum cnm.Kızım beş yasında yaklaşık iki yıldır istiyorum pkoluyum . bat 18 Eylül
pkolu derken belırtılerın neler
ne zamandır deniyosun canım hepimiz kardeş istyoruz bebişlerimize :))
masallah benım 5 aydır adetlerım duzenlı bende ıstıyorum ısallah olur bebısımizİki yıla yaklaştı uğraşıyorum cnm. İnş. En kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize
GECMIS OLSUN CNM BENIMBen hastayım fena grip oldum serum aldım o biraz iyi geldi ayağa kalktım şükür
ben bekarım ama bence 35 i geçmemeli veya maksimum 40 zaten bayanlar 45-50 arası menopoza giriyor 35 yaşından sonra da anneyle çok yaş farkı oluyor dengesizlik olur benceMerhaba kızlar.Sizce 2.doğum işin optimum yaş sınırı kaç ?
Biraz geç kaldık o zamanben bekarım ama bence 35 i geçmemeli veya maksimum 40 zaten bayanlar 45-50 arası menopoza giriyor 35 yaşından sonra da anneyle çok yaş farkı oluyor dengesizlik olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?