canım ben 9 eylülde adet oldum hesaplayıcıya göre 12 ekim bilemiyorum tam olarak.Babybaby86.......6 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Masal2010.........27 Eylül
Anneveoglusu....28 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Egeninannesi......4 Ekim
Amanda29........12 Ekim
Tzm...................????????
Seymasevde......????????
Savha..................Bat Yok
Babybaby86 seni kaçırdım galiba
İyi geceler kızlar. Maalesef bir kötü haber de benden. Bebeğim gelişmedi ve bugün kürtaj oldum. Bayağı yorucu ve yıpratıcı bir süreçti. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah. Hepimiz için hayırlısı
cnm coooooooooook uzuldummmmmm rabbım yardımcın olsunnnnİyi geceler kızlar. Maalesef bir kötü haber de benden. Bebeğim gelişmedi ve bugün kürtaj oldum. Bayağı yorucu ve yıpratıcı bir süreçti. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah. Hepimiz için hayırlısı
Çok üzüldüm Allah size sağlık versinİyi geceler kızlar. Maalesef bir kötü haber de benden. Bebeğim gelişmedi ve bugün kürtaj oldum. Bayağı yorucu ve yıpratıcı bir süreçti. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah. Hepimiz için hayırlısı
Günaydın kızlar iyi hafta sonları
miracle 61 çok geçmiş olsun canım
Canım benim demekki sagliksizmis cok üzüldüm ama var bundada bi hayir. Bende mayis ayında yasadim biliyosun. zor bi surec Rabbim sana saglik versin olur yine....
cnm coooooooooook uzuldummmmmm rabbım yardımcın olsunnnn
Çok üzüldüm Allah size sağlık versin
Cnm cok uzuldum Rabbin sizlere saglik versinİyi geceler kızlar. Maalesef bir kötü haber de benden. Bebeğim gelişmedi ve bugün kürtaj oldum. Bayağı yorucu ve yıpratıcı bir süreçti. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah. Hepimiz için hayırlısı
Cnm cok uzuldum Rabbin sizlere saglik versin
herkese merhaba miracle durumuna çok üzüldüm ama bilyorsundur ki bu gibi durumlar aslında rabbimin oluşacak sakat bebek doğumlarına bir nevi engellemesiymiş yani anormallik olan bebeği vücut ilk aylarda atbiliyormuş o yüzden rabbin güzelce dinlenip toparlandıktan sonra yenisini sağlıkla kucağına versin inşallah...
bende hala bir gelişme yok haftaya adt günüm beklemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?