2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Miracle Tugba canım su an iyi bak kendine usutme iyi beslen Allah büyüktür

Sağol canım. Hamilelikte bayağı dikkat ediyordum kendime ama şimdi biraz bıraktım. Azcık kafam dağılsın yine dikkat ederim inşallah. Canım sen de kürtaj olmuş muydun? Benim geçen seferki kürtajımda kanamam 10 gün sürmüştü ve normal adet kanaması gibiydi ama şu an kanamam kesildi gibi bir şey. Bu normal mi acaba merak ediyorum

Amin canım sağol. Doğru söylüyorsun. Her şerde bi hayır vardır. Başından beri yolunda gitmeyen bir şeyler vardı. Gebeliğim devam etseydi hep kafama takılacaktı acaba sağlıklı olacak mı diye. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah. Canım sen soğan kürünü denedin mi. Mantara da iyi geldiğini duymuştum.

aa ciddimisin denemedim geçen ay çok yoğun geçtiama bu başlıcam inş. şimdi kirlendim biter bitmez denicem söylediğin iyi oldu daha bi iştahla içicem :)

Evet Tugbacim ben de kürtaj oldum 13 haftalikti benim bebeğim 25 gün kanamam oldu.senin kaç haftalikti ?kürtaj dan sonra kontrole gittim her şey normaldir canım inşaallah senin de öyle olur.kanamanın hemen kesilmesi normal mi canım druna bir sor istersrn

Son düzenleme:
aa ciddimisin denemedim geçen ay çok yoğun geçtiama bu başlıcam inş. şimdi kirlendim biter bitmez denicem söylediğin iyi oldu daha bi iştahla içicem :)

Soğan kürü içerideki bütün iltihabı falan söküyormuş ya o yüzden iyi geliyormuş. İnşallah sen de faydasını görürsün canım.

Canım senin ki de bayağı büyükmüş. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Normalde ben de 10. haftaya girmiştim ama bebek gelişmediği için 6 buçuk haftalıktı. Kanamam kesilmiş gibiydi şimdi biraz gelmeye başlamış yine. Bakalım devam edecek mi.

Allah sana ve ailene sağlık versin canım kendine dikkat et

Allah sana ve ailene sağlık versin canım kendine dikkat et

Amin canım sağol. Cümlemize inşallah. Sana da çok geçmiş olsun. Rabbim istediğin zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebişini inşallah. Anne olmak çok zormuş. Bunu bir kez daha anladım.

benim ikinci kızım henüz 2,5 aylık büyük kızımda 6 yaşında hepinizin hakkında hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…