Miracle Tugba canım su an iyi bak kendine usutme iyi beslen Allah büyüktür
miracle kuzum çok üzüldüm rabbim sana ve ailene sağlık versin inş yine olur arkadaşım ilk te hamile kaldın nasılsa biz gibi aylardır beklemedin
benim smear iyi çıktı çok şükür artık mantardan da kurtuldum mu tamamdır inş.
aa ciddimisin denemedim geçen ay çok yoğun geçtiama bu başlıcam inş. şimdi kirlendim biter bitmez denicem söylediğin iyi oldu daha bi iştahla içicem :)Amin canım sağol. Doğru söylüyorsun. Her şerde bi hayır vardır. Başından beri yolunda gitmeyen bir şeyler vardı. Gebeliğim devam etseydi hep kafama takılacaktı acaba sağlıklı olacak mı diye. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah. Canım sen soğan kürünü denedin mi. Mantara da iyi geldiğini duymuştum.
aa ciddimisin denemedim geçen ay çok yoğun geçtiama bu başlıcam inş. şimdi kirlendim biter bitmez denicem söylediğin iyi oldu daha bi iştahla içicem :)
Evet Tugbacim ben de kürtaj oldum 13 haftalikti benim bebeğim 25 gün kanamam oldu.senin kaç haftalikti ?kürtaj dan sonra kontrole gittim her şey normaldir canım inşaallah senin de öyle olur.kanamanın hemen kesilmesi normal mi canım druna bir sor istersrn
Allah sana ve ailene sağlık versin canım kendine dikkat etİyi geceler kızlar. Maalesef bir kötü haber de benden. Bebeğim gelişmedi ve bugün kürtaj oldum. Bayağı yorucu ve yıpratıcı bir süreçti. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah. Hepimiz için hayırlısı
Allah sana ve ailene sağlık versin canım kendine dikkat et
Slm kızlar 2 kez annelıgı tatmak ısteyenler buyrun topıgımeeeebol sabır ve hayırlısını ıstıyoruz ınsallah
AMIN CNM YENIDENMI ISTIYORSUN NEKADAR SANSLISIN 2 TANE KIZIN VAR DARISI BIZLEREbenim ikinci kızım henüz 2,5 aylık büyük kızımda 6 yaşında hepinizin hakkında hayırlısı :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbaşka çocuk düşünmüyorum bana bukadar yetti darısı istiyenlerin başına hayırlısıyla inşallah
kızlr topiği kapatıyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?