2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

hoşgelden güzelim kimin düğünü vardı allah mesut etsin
benimde 6 gün var bata bakalım hayırlısı ben bebek olacağını sanmıyorum ama inşallah seninki gelmiştir.

değerlendiremedik dr a gittim sabah çatlamış yumurtalar dedi ilişkiyi sordum cumartesi oldu dedim tamam dedi bugün de olsun dedi kaçırdım mı acaba ya

dr bugün demiş canım kaçırmamışsındır merak etme

değerlendiremedik dr a gittim sabah çatlamış yumurtalar dedi ilişkiyi sordum cumartesi oldu dedim tamam dedi bugün de olsun dedi kaçırdım mı acaba ya
içerde sperm varmış nasılsa kaçırdım diye düşünme sakın bu günüde değerlendir madem inş.büyük buluşma gerçekleşir canım.

hoşgelden güzelim kimin düğünü vardı allah mesut etsin
benimde 6 gün var bata bakalım hayırlısı ben bebek olacağını sanmıyorum ama inşallah seninki gelmistir
hosbuldum canım yigenimin düğünü vardı yani teyzeyim ben.inşaallah seninde benim de gelir bebeğimiz. Esin zorluyor bu durumu çok zor benim de eşim uzun zaman istemedi çok ağladım sinirlerim bozuldu simdi de olmadı Rabbimin vardır bir bildiği hakkımızda hayırlısı olsun

Merhabalar,

Bende ikinci bebeği düşünmeye başladım. Bu ay korunmayı bıraktım. Hadi hayırlısı:))

2.bebek için en uygun zaman diyorlar.bence uygun zaman yok nasip boyutu var.2 yaşına girdi kızım bi kaç ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum.

kızlar kayıplarda bir bizim topiğimiz sessiz kaldı
soğan kürüne başlamış bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun :)

HAYIRLI OLSUN CANIM KİMSE YAZMIYOR ARTIK BURAYA
ben içemiyorum soğan filan kesinlikle bi incir suyu içelim dedik kaynattık onu da içemedik Allah kolaylık versin

canım ya ben bu ay önemli günleri değerlendirdim ama sonrasında gün aşırı ilişki gerekiyordu onları yapamadım pek ümidim yok oyüzden

Selam Kızlar,

Yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak çokta vaktim olmuyor, işler yoğun bu aralar...
Benim klomen bitti cumartesi yarın yumurta kontrolüm var ama bende hiç hareketlilik yok ağrı sızı v.s.
Benim bat 12 Ekim, listeyi kim yapacak

slm canım benim de aynı ya işten başımı kaldıramıyorum şu ana kadar vaktin nasıl geçtiğini anlamadım ama şu son 8 gün geçmiyor
hadi hayırlısı canım inş klomen işe yaramıştır

slm canım benim de aynı ya işten başımı kaldıramıyorum şu ana kadar vaktin nasıl geçtiğini anlamadım ama şu son 8 gün geçmiyor
hadi hayırlısı canım inş klomen işe yaramıştır

Canım bu ay sanki hiç yumurta yokmuş gibi hissediyorum... Bakalım yarın ne diyecek doktor...
Gün sayısı azaldıkça zaman duruyor sanki ben çalışmadığım her anı uyuyarak geçirmek istiyorum düşünmemek için...

Cnm bnm yumurtalar da küçüktü sonradan büyüdü belki daha küçük olduklaeı için hissetmiyorsun

Evet topik sessiz baya sogan kürü inşallah uğurlu gelir canım
selam amandacım işler yoğun demek Allah kolaylık versin.klomen inşaallah bu ay işe yarar sevinçli haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…