- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
günaydın hepinize düğün telaşı ve yoğun geçen bir haftadan sonra bugün ohh dedim artık.adet olanlar hakkımızda hayırlısı üzülmeyin yeni ay yeni umutlar.benim bata 5 gün kaldı bakalım ne olacak.
değerlendiremedik dr a gittim sabah çatlamış yumurtalar dedi ilişkiyi sordum cumartesi oldu dedim tamam dedi bugün de olsun dedi kaçırdım mı acaba ya
içerde sperm varmış nasılsa kaçırdım diye düşünme sakın bu günüde değerlendir madem inş.büyük buluşma gerçekleşir canım.değerlendiremedik dr a gittim sabah çatlamış yumurtalar dedi ilişkiyi sordum cumartesi oldu dedim tamam dedi bugün de olsun dedi kaçırdım mı acaba ya
hosbuldum canım yigenimin düğünü vardı yani teyzeyim ben.inşaallah seninde benim de gelir bebeğimiz. Esin zorluyor bu durumu çok zor benim de eşim uzun zaman istemedi çok ağladım sinirlerim bozuldu simdi de olmadı Rabbimin vardır bir bildiği hakkımızda hayırlısı olsunhoşgelden güzelim kimin düğünü vardı allah mesut etsin
benimde 6 gün var bata bakalım hayırlısı ben bebek olacağını sanmıyorum ama inşallah seninki gelmistir
HAYIRLI OLSUN CANIM KİMSE YAZMIYOR ARTIK BURAYAkızlar kayıplarda bir bizim topiğimiz sessiz kaldı
soğan kürüne başlamış bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun :)
slm canım benim de aynı ya işten başımı kaldıramıyorum şu ana kadar vaktin nasıl geçtiğini anlamadım ama şu son 8 gün geçmiyorSelam Kızlar,
Yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak çokta vaktim olmuyor, işler yoğun bu aralar...
Benim klomen bitti cumartesi yarın yumurta kontrolüm var ama bende hiç hareketlilik yok ağrı sızı v.s.
Benim bat 12 Ekim, listeyi kim yapacak
slm canım benim de aynı ya işten başımı kaldıramıyorum şu ana kadar vaktin nasıl geçtiğini anlamadım ama şu son 8 gün geçmiyor
hadi hayırlısı canım inş klomen işe yaramıştır
Cnm bnm yumurtalar da küçüktü sonradan büyüdü belki daha küçük olduklaeı için hissetmiyorsunCanım bu ay sanki hiç yumurta yokmuş gibi hissediyorum... Bakalım yarın ne diyecek doktor...
Gün sayısı azaldıkça zaman duruyor sanki ben çalışmadığım her anı uyuyarak geçirmek istiyorum düşünmemek için...
Evet topik sessiz baya sogan kürü inşallah uğurlu gelir canımkızlar kayıplarda bir bizim topiğimiz sessiz kaldı
soğan kürüne başlamış bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun :)
selam amandacım işler yoğun demek Allah kolaylık versin.klomen inşaallah bu ay işe yarar sevinçli haberi alırsınSelam Kızlar,
Yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak çokta vaktim olmuyor, işler yoğun bu aralar...
Benim klomen bitti cumartesi yarın yumurta kontrolüm var ama bende hiç hareketlilik yok ağrı sızı v.s.
Benim bat 12 Ekim, listeyi kim yapacak
iyiym cnm sen nasılsın benım acık oldugumu nasıl anladınnaber duamm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?