2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

kızlar egeninannesi hiç görünmüyor inş bi sorun yoktur ya en azından bi slm verse yeter sanırım vakit bulamıyor

Cnm merhaba. Ilgine teşekkür ederim
hem yogunum. Hemde eşimle biraz sorunlar var. Bat listesinden de cikarin bence beni.kafam yerinde degil.
rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Cnm merhaba. Ilgine teşekkür ederim
hem yogunum. Hemde eşimle biraz sorunlar var. Bat listesinden de cikarin bence beni.kafam yerinde degil.
rabbim hepinizin gönlüne göre versin
hay Allahım ya sendemi
hayırlısı olsun arkadaşım dalgalanmadan durulmuyor deniz arada oluyor malasef özletme kendini ama arada gel aramıza kaç aydır alıştık birbirimize...

kızlarrr uykum var yaa gribim ve heryerim ağrıyo evime gitmek istiyorummm

hayırlısı olsun elfzmr inşallah tez zamanda meleğin gelir tatlım

merhaba kizlar bende ikinci kez anne olamk istiyorum nasipse, iki ay once parsiyal mol gebelikten kurtaj oldum alti ay hamis kalma dedi doktor alti ay sonra yine doktora gitcem. RABBIM Kucagimizi bos birakmasin yeniden nasip etsin insaALLAH.

geçmiş olsun hazalcım rabbim sağlıkla tekrarını rasip etsin gebeliğinin

merhaba kizlar bende ikinci kez anne olamk istiyorum nasipse, iki ay once parsiyal mol gebelikten kurtaj oldum alti ay hamis kalma dedi doktor alti ay sonra yine doktora gitcem. RABBIM Kucagimizi bos birakmasin yeniden nasip etsin insaALLAH.

Geçmiş olsun canım. Ben de iki hafta önce kürtaj oldum. Bir ay korun dedi dr. Hayırlısıyla alırız inşallah ikinci bebişlerimizi kucağımıza

Kızlar ya ben bugün oruçluyum. Hazır çalışmalara ara vermişken 7 gün borcum vardı onu tutayım dedim. Siz de kahveden falan bahsstmişsiniz nasıl canım çekti. Orucumu açayım ben de kendime yapmazsam. Hem türk kahvesi hem de neskafe

geçmiş olsun hazalcım rabbim sağlıkla tekrarını rasip etsin gebeliğinin

Geçmiş olsun canım. Ben de iki hafta önce kürtaj oldum. Bir ay korun dedi dr. Hayırlısıyla alırız inşallah ikinci bebişlerimizi kucağımıza

saolun kizlar miracle61 sanada gecmis olsun canim. insaALLAH canim aminnn yeniden hamis kalir bebisleri kucagimiza alip buyutmek nasip olur..

İyi akşamlar kızlar bnm oğlan kudurdu resmen üzerimde zıplayacak bıraksam

ALLAH kabul etsin bol dua et bizlerede cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…