- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
Türk kahvesi migel kahve ısmarlayım sana :)
altta alıntı mesajları ekle varya ona tıklıcan kaç tane alıntı ettisen çıkıyor canım.
kızlar egeninannesi hiç görünmüyor inş bi sorun yoktur ya en azından bi slm verse yeter sanırım vakit bulamıyor
hay Allahım ya sendemiCnm merhaba. Ilgine teşekkür ederim
hem yogunum. Hemde eşimle biraz sorunlar var. Bat listesinden de cikarin bence beni.kafam yerinde degil.
rabbim hepinizin gönlüne göre versin
aynen tazecik yeni çektirdimTürk kahvesi mi
Onuc hüsran test yanıltı beni kan 0.40inşallah bebişin gelmiştir arkadaşım değerlerin artarak devam etsin tebrikler
Sonuç hüsran idrar testi yanılttı beni kan 0.40Hadi inş gzl haberlerle gelirsin
S
Onuc hüsran test yanıltı beni kan 0.40(
ne markaydı test neden böyle ya bu testlerSonuç hüsran idrar testi yanılttı beni kan 0.40
Sonuç hüsran idrar testi yanılttı beni kan 0.40
merhaba kizlar bende ikinci kez anne olamk istiyorum nasipse, iki ay once parsiyal mol gebelikten kurtaj oldum alti ay hamis kalma dedi doktor alti ay sonra yine doktora gitcem. RABBIM Kucagimizi bos birakmasin yeniden nasip etsin insaALLAH.
NE BİLİM COK HUZURSUZ OLDUM BENburda özel bilgi kimlik paylaşımı yapmıyoruz ki canım
geçmiş olsun hazalcım rabbim sağlıkla tekrarını rasip etsin gebeliğinin
Geçmiş olsun canım. Ben de iki hafta önce kürtaj oldum. Bir ay korun dedi dr. Hayırlısıyla alırız inşallah ikinci bebişlerimizi kucağımıza
ALLAH kabul etsin bol dua et bizlerede cnm.Kızlar ya ben bugün oruçluyum. Hazır çalışmalara ara vermişken 7 gün borcum vardı onu tutayım dedim. Siz de kahveden falan bahsstmişsiniz nasıl canım çekti. Orucumu açayım ben de kendime yapmazsam. Hem türk kahvesi hem de neskafe
ALLAH kabul etsin bol dua et bizlerede cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?