2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

canım benim ya rabbim kabul etsin bileydim hiç demezdim

amin inş hayırlı cumalar herkese .canım bende test alıcam duramıyorum kesin daha ignenin etkisi geçmeiştir ama dayanamıyorum .
Senin günün geçti canim inşaallah iyi sonuç alirsin
kızlar egeninannesi hiç görünmüyor inş bi sorun yoktur ya en azından bi slm verse yeter sanırım vakit bulamıyor
evet canım bayadır girmiyor özledik

Cnm merhaba. Ilgine teşekkür ederim
hem yogunum. Hemde eşimle biraz sorunlar var. Bat listesinden de cikarin bence beni.kafam yerinde degil.
rabbim hepinizin gönlüne göre versin
canım ya hayırdır inşaallah.Allah ummadığın yerde sürpriz versin sana.Sıkıntıların da en yakın zamanda geçer inşaallah arada gel özletme kendini

Yeşimcim inşallah sorunlarını en kısa zamanda halledersin. Allah yardımcın olsun. Bu aralar ben de senin gibiyim ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte. Benden daha kötü durumda olanları düşünüp kendimi teselli ediyorum

GÜNAYDIN KIZLARRR
BATA 3 GÜN KALDI BENİM AMA ÜMİDİM YOK GEÇEN AY ÜMİTLİYDİM BATA 1 HAFTA KALA 3 GÜN KALA FİLAN GEBELİK TESTİ YAPMIŞTIM BU AY BİŞİCİKLER YAPMIYORUM ALLAH NASİP EDERSE OLUR İNŞALLAH BİR GÜN

İnşallah güzel haberler verirsin canım, test yapmaman çok daha iyi... Ah daha sık dişini inşallah pozitif sonucu görürsün...

Günaydın millet

Günaydın canımmmm

kızlar benım adetım 20 ekım sımdı ben ne sıklıkla ılıskı gıreyım ve ne zamanlar yapayım bu ay cok sutune duscegım ınsallah rabbım nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…