canım benim ya rabbim kabul etsin bileydim hiç demezdimKızlar ya ben bugün oruçluyum. Hazır çalışmalara ara vermişken 7 gün borcum vardı onu tutayım dedim. Siz de kahveden falan bahsstmişsiniz nasıl canım çekti. Orucumu açayım ben de kendime yapmazsam. Hem türk kahvesi hem de neskafe
t4 normalse sıkıntı yok cnm benimde şu an t4 normal tsh düşük inş isteyen herkesin bebişi olur cnm beniminsallah cnm bu arada t4 normalle ınmıs tsh düşük ama
canım benim ya rabbim kabul etsin bileydim hiç demezdim
Afiyet olsun Allah orucunu kabul etsin
Senin günün geçti canim inşaallah iyi sonuç alirsinamin inş hayırlı cumalar herkese .canım bende test alıcam duramıyorum kesin daha ignenin etkisi geçmeiştir ama dayanamıyorum .
evet canım bayadır girmiyor özledikkızlar egeninannesi hiç görünmüyor inş bi sorun yoktur ya en azından bi slm verse yeter sanırım vakit bulamıyor
canım ya hayırdır inşaallah.Allah ummadığın yerde sürpriz versin sana.Sıkıntıların da en yakın zamanda geçer inşaallah arada gel özletme kendiniCnm merhaba. Ilgine teşekkür ederim
hem yogunum. Hemde eşimle biraz sorunlar var. Bat listesinden de cikarin bence beni.kafam yerinde degil.
rabbim hepinizin gönlüne göre versin
hımmm afiyet olsun Allah kabul etsinAmin canım. Olsun ya önemli değil. Rabbim sağlık versin yeter ki. Bak ben de kavuştum kahveme :)
hımmm afiyet olsun Allah kabul etsin
GÜNAYDIN KIZLARRR
BATA 3 GÜN KALDI BENİM AMA ÜMİDİM YOK GEÇEN AY ÜMİTLİYDİM BATA 1 HAFTA KALA 3 GÜN KALA FİLAN GEBELİK TESTİ YAPMIŞTIM BU AY BİŞİCİKLER YAPMIYORUM ALLAH NASİP EDERSE OLUR İNŞALLAH BİR GÜN
Günaydın millet
Sağol canım inşallahİnşallah güzel haberler verirsin canım, test yapmaman çok daha iyi... Ah daha sık dişini inşallah pozitif sonucu görürsün...
20 eylül galiba kaç günde bir adet oluyorsunkızlar benım adetım 20 ekım sımdı ben ne sıklıkla ılıskı gıreyım ve ne zamanlar yapayım bu ay cok sutune duscegım ınsallah rabbım nasıp eder
cnm zaten 20 eylulde adet oldum20 eylül galiba kaç günde bir adet oluyorsun
20 ekim yazmışsın da o 20 eylül galiba dedimcnm zaten 20 eylulde adet oldum
20 ekim yazmışsın da o 20 eylül galiba dedim
kızlar benım adetım 20 ekım sımdı ben ne sıklıkla ılıskı gıreyım ve ne zamanlar yapayım bu ay cok sutune duscegım ınsallah rabbım nasıp eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?