ÇÖREK OTU HAKKINDA BIR BILGINIZ VARMICanım 3 ekimle 10 ekim arası sıkı çalışsan iyi olur herhalde
cnm ama gebeliktede aynı belirtiler oluyo bel ağrısı kasık ağrısı gibikızlar benim adet belirtileri i başladı malesef belim ağrıyor
sıkma canını tatlım Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak adet olunca insani derin bir hüzün kaplıyor her şey bos geliyor anlıyorum seni.Olmuyor olmuyor kızlar :'( neden ama ya aglicam artık
neden acaba eğer çok sizlarsa Dr a görün canimGünaydın kimse yok gerçi ama dün gece benim sağ göğsüm sızladı bütün gece ya neden olabilir ki daha önce hiç olmamıştı korktum
günaydın canım belki olmazsin adet hayırlısı olsun eğer olursan daGünaydınlar
benim bat tarihim bugü adet belirtilerim var
ateste düşük hayirlisi buay sogan kürü yapacagim
şirine hayirilisı allahtan dıyorum ben alistim artik bebegn gelmemesine sanirim
Kanda baktırdın mı cnmGünaydın güzel pazarlar. Benim bat 27 eyluldu olmadım başka marka test aldım negatif cikti.çatlatma ignesinden sonra erken adet olunur muş 18.gün iğneden sonra hala olmadım kafam karisti
kanda çarşamba günü yani regle 4 gün kala baktirdim HCG 1.20 çıktı yani negatifKanda baktırdın mı cnm
Doğru ya unutmuşum Allah Allah bence cumaya kadar olmazsan bi daha baktır kandakanda çarşamba günü yani regle 4 gün kala baktirdim HCG 1.20 çıktı yani negatif
bakalım canım cuma da arife günü tatil eeğer olmazsam çarşamba günü baktirayim diyorum canımDoğru ya unutmuşum Allah Allah bence cumaya kadar olmazsan bi daha baktır kanda
Bnm kafa ii değil bugün pazar çalışmak yaramıyor bana doğru haklısın ya Göğüs sızlaması adet belirtisi de gebelik belirtisi de olabilirmiş 2. Seçenek tercih sebebi :)bakalım canım cuma da arife günü tatil eeğer olmazsam çarşamba günü baktirayim diyorum canım
Pazar gunu calismak cok zor canim insaallah 2.cisi olur hamile kalmissindirDea_Tacita15, post: 37106849, member: 255091"]Bnm kafa ii değil bugün pazar çalışmak yaramıyor bana doğru haklısın ya Göğüs sızlaması adet belirtisi de gebelik belirtisi de olabilirmiş 2. Seçenek tercih sebebi :)
İnşallah canımPazar gunu calismak cok zor canim insaallah 2.cisi olur hamile kalmissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?