Ben daha adet olmadım ama hamile olmadığımdan emin oldum dediğin doğru ben de çok yoruldum vazgeçiyorum artık Allah elimizdeki evlatlara ömür versinsonunda regl oldum silik pozitifler,acabalar hepsi boşunaymış şu 8 ay hep böyle geçti idrar testleri elli kere bakmakla,belirtileri hamileliğe yormakta.Artık bu süreçten yorulduğumu ve bunalıma girdiğimi fark ettim.Bebek fikrini kafamdan atmak istiyorum.Foruma daha az girmeliyim belkide çünkü bazı konuları okuyunca ümit kaplıyor heycanlanıyorum sonuç bir hiçAllah hayırlısını nasip etsin
biliyorum kuzum çok zor 8 ay boşa kurulan hayeller umutlar ve hep hüsran 2 yıldır bekliyorum bende üzülmek yok sakın...sonunda regl oldum silik pozitifler,acabalar hepsi boşunaymış şu 8 ay hep böyle geçti idrar testleri elli kere bakmakla,belirtileri hamileliğe yormakta.Artık bu süreçten yorulduğumu ve bunalıma girdiğimi fark ettim.Bebek fikrini kafamdan atmak istiyorum.Foruma daha az girmeliyim belkide çünkü bazı konuları okuyunca ümit kaplıyor heycanlanıyorum sonuç bir hiçAllah hayırlısını nasip etsin
aaaaaaaa noluyor size ya amanda ile ben pes etmiyorum size noluyor pes etmek yok yılmak yok gelicek bebişlerimiz biz böyle stres yaparsak anca uzatıyoruz gelmelerini yapmayn nolur yaBen daha adet olmadım ama hamile olmadığımdan emin oldum dediğin doğru ben de çok yoruldum vazgeçiyorum artık Allah elimizdeki evlatlara ömür versin
Ayıp olcak ama parmak testini yaptım rahim ağzını hisettim gebelik olsa rahim ağzını hisetmezmişsin yukarda kalırmış rahim ağzı eşim zaten bu ay son demişti nasip değilmiş Allah sağlık versin ben 2 yıldır uğraşıyorum eşimin nazından da usandımaaaaaaaa noluyor size ya amanda ile ben pes etmiyorum size noluyor pes etmek yok yılmak yok gelicek bebişlerimiz biz böyle stres yaparsak anca uzatıyoruz gelmelerini yapmayn nolur ya
Ins canım hepimiz ıcın ıyı olsun artık bu ayAğlama canım sabret kaderimiz demek
Vardır Rabbimizin bir bildiği
Yeni ay yeni umutlar inşallah
sıkma canını tatlım Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak adet olunca insani derin bir hüzün kaplıyor her şey bos geliyor anlıyorum seni.
canım bi sınav heralde sabrediyorum inş. REabbim tüm isteyenlere nasip etsinGünaydınlar
benim bat tarihim bugü adet belirtilerim var
ateste düşük hayirlisi buay sogan kürü yapacagim
şirine hayirilisı allahtan dıyorum ben alistim artik bebegn gelmemesine sanirim
canım ya üzülme inş ekim güzel bi ay olsun hepimiz içinKızlarrrr ben de "bat" tım
canım niye vazgeçiyosun. bu erkeklerin nazıda hiç çekilmiyoAyıp olcak ama parmak testini yaptım rahim ağzını hisettim gebelik olsa rahim ağzını hisetmezmişsin yukarda kalırmış rahim ağzı eşim zaten bu ay son demişti nasip değilmiş Allah sağlık versin ben 2 yıldır uğraşıyorum eşimin nazından da usandım
valla bir an bende bırakmak istiyorum ama bırakırsam hiç olmucak gibi geliyosonunda regl oldum silik pozitifler,acabalar hepsi boşunaymış şu 8 ay hep böyle geçti idrar testleri elli kere bakmakla,belirtileri hamileliğe yormakta.Artık bu süreçten yorulduğumu ve bunalıma girdiğimi fark ettim.Bebek fikrini kafamdan atmak istiyorum.Foruma daha az girmeliyim belkide çünkü bazı konuları okuyunca ümit kaplıyor heycanlanıyorum sonuç bir hiçAllah hayırlısını nasip etsin
senin benden daha uzun bir süreç canım ne kadar yıpratıcı bir süreç.haklisin canım esimi bakıma almak lazim evicap ne ilaç falan mibiliyorum kuzum çok zor 8 ay boşa kurulan hayeller umutlar ve hep hüsran 2 yıldır bekliyorum bende üzülmek yok sakın...
evet yoruluyor insan bunalıyor ama sabrı öğreniyoruz...
sana ne dicem ben eşinin tahlil sonucu düşük çıkmıştı bence sağlıklı bi gebelik olmuyor ne bilim destek falan kullansın evicap gibi keçiboynuzu gibi bi nebzede rahatlarsın en azından sağlıklı spermlerle sağlıklı gebelikler olur...
Ah bu eşlerin nazindan mahfolduk.hemen umutsuAyıp olcak ama parmak testini yaptım rahim ağzını hisettim gebelik olsa rahim ağzını hisetmezmişsin yukarda kalırmış rahim ağzı eşim zaten bu ay son demişti nasip değilmiş Allah sağlık versin ben 2 yıldır uğraşıyorum eşimin nazından da usandım
Ayni kaderi paylasiyoruzKızlarrrr ben de "bat" tım
Maalesef regl oldum canimIns canım hepimiz ıcın ıyı olsun artık bu ay
artık çok yoruldum .Canım sen naptın tamam test yaptın mı tekrar.
canım bi sınav heralde sabrediyorum inş. REabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Sen ne kadar suredir bekliyorsun.forumdan cokta kopamam ama en azindan diger basliklara daha az bakicam.sirine82 .!.:valla bir an bende bırakmak istiyorum ama bırakırsam hiç olmucak gibi geliyotedaviye devam edicem bakalım .sabredelim arkadaşlar belki foruma daha az girmen çok kafandan atmana yardımcı olur.ama benm heran aklımda takmamyayım diyorum olmuyo nasıl olucak bilmiyorum .yarın bi dr a gidicem tekrar bakalım ne dicek
canım 1 sene olucak artık benmkiiSen ne kadar suredir bekliyorsun.forumdan cokta kopamam ama en azindan diger basliklara daha az bakicam.
stresten midir nedir bir bebek olsa da rahim de yumurtalıklar da rahatlasa:)iki aydır erken geliyor birde
geçen ay 5 gün erken oldu bu ay 2 gün nasıl iş anlamadım
senin de olmuş canım dr takibinde olmak lazım. ben de 9. aya girdim bir sene olmasına az kaldı.dr adet olursan 2. gün gel dedi salı günü randevu alırım artıkcanım 1 sene olucak artık benmkiidr a gitmedim bi süre geçen aydan beri tekrar başladım
canım benim sağol belki de burada daha iyi rahatliyorum kimseyle paylasamadiklarimizi paylasiyoruz.esimle bu yüzden tartıştık simdi tahlili yaptır süreç uzamasına dedim isim var gidemem dedi.ne varmış sanki tahlilide dedi onda bir problem oolduğuna inanmıyor yani biz de bir ilerleme olmaz bu gidişle canım çok sıkkın: (tubacım evicap e vitamini sayıyı arttırıyor 3 aydır benimki içiyor mutlaka faydası oluyor ...
bizi bizden başkası anlamaz eğer sana iyi gelicekse az gir tabi ama kafadan atmadıktan sonra her yerde aynı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?