2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Slm iyi pazarlar kızlar evdeyim misafir bekliyorum geçen pazar bende çalıştım maalesef hiç ii değil

Canım iyi bir yönden 2 gün tatilin varmış benim 1 güncük o da bişeye yetmiyor

sonunda regl oldum silik pozitifler,acabalar hepsi boşunaymış şu 8 ay hep böyle geçti idrar testleri elli kere bakmakla,belirtileri hamileliğe yormakta.Artık bu süreçten yorulduğumu ve bunalıma girdiğimi fark ettim.Bebek fikrini kafamdan atmak istiyorum.Foruma daha az girmeliyim belkide çünkü bazı konuları okuyunca ümit kaplıyor heycanlanıyorum sonuç bir hiçAllah hayırlısını nasip etsin

Ben daha adet olmadım ama hamile olmadığımdan emin oldum dediğin doğru ben de çok yoruldum vazgeçiyorum artık Allah elimizdeki evlatlara ömür versin

biliyorum kuzum çok zor 8 ay boşa kurulan hayeller umutlar ve hep hüsran 2 yıldır bekliyorum bende üzülmek yok sakın...
evet yoruluyor insan bunalıyor ama sabrı öğreniyoruz...
sana ne dicem ben eşinin tahlil sonucu düşük çıkmıştı bence sağlıklı bi gebelik olmuyor ne bilim destek falan kullansın evicap gibi keçiboynuzu gibi bi nebzede rahatlarsın en azından sağlıklı spermlerle sağlıklı gebelikler olur...

Ben daha adet olmadım ama hamile olmadığımdan emin oldum dediğin doğru ben de çok yoruldum vazgeçiyorum artık Allah elimizdeki evlatlara ömür versin
aaaaaaaa noluyor size ya amanda ile ben pes etmiyorum size noluyor pes etmek yok yılmak yok gelicek bebişlerimiz biz böyle stres yaparsak anca uzatıyoruz gelmelerini yapmayn nolur ya

aaaaaaaa noluyor size ya amanda ile ben pes etmiyorum size noluyor pes etmek yok yılmak yok gelicek bebişlerimiz biz böyle stres yaparsak anca uzatıyoruz gelmelerini yapmayn nolur ya
Ayıp olcak ama parmak testini yaptım rahim ağzını hisettim gebelik olsa rahim ağzını hisetmezmişsin yukarda kalırmış rahim ağzı eşim zaten bu ay son demişti nasip değilmiş Allah sağlık versin ben 2 yıldır uğraşıyorum eşimin nazından da usandım

Ağlama canım sabret kaderimiz demek
Vardır Rabbimizin bir bildiği
Yeni ay yeni umutlar inşallah
Ins canım hepimiz ıcın ıyı olsun artık bu ay
sıkma canını tatlım Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak adet olunca insani derin bir hüzün kaplıyor her şey bos geliyor anlıyorum seni.
artık çok yoruldum .Canım sen naptın tamam test yaptın mı tekrar.
Günaydınlar
benim bat tarihim bugü adet belirtilerim var
ateste düşük hayirlisi buay sogan kürü yapacagim
şirine hayirilisı allahtan dıyorum ben alistim artik bebegn gelmemesine sanirim
canım bi sınav heralde sabrediyorum inş. REabbim tüm isteyenlere nasip etsin

canım niye vazgeçiyosun. bu erkeklerin nazıda hiç çekilmiyo aynen bizde de var

valla bir an bende bırakmak istiyorum ama bırakırsam hiç olmucak gibi geliyo tedaviye devam edicem bakalım .sabredelim arkadaşlar belki foruma daha az girmen çok kafandan atmana yardımcı olur.ama benm heran aklımda takmamyayım diyorum olmuyo nasıl olucak bilmiyorum .yarın bi dr a gidicem tekrar bakalım ne dicek

senin benden daha uzun bir süreç canım ne kadar yıpratıcı bir süreç.haklisin canım esimi bakıma almak lazim evicap ne ilaç falan mi

Ah bu eşlerin nazindan mahfolduk.hemen umutsu
Kızlarrrr ben de "bat" tım
Ayni kaderi paylasiyoruz
Ins canım hepimiz ıcın ıyı olsun artık bu ay

artık çok yoruldum .Canım sen naptın tamam test yaptın mı tekrar.
canım bi sınav heralde sabrediyorum inş. REabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Maalesef regl oldum canim

Sen ne kadar suredir bekliyorsun.forumdan cokta kopamam ama en azindan diger basliklara daha az bakicam.

iki aydır erken geliyor birde
geçen ay 5 gün erken oldu bu ay 2 gün nasıl iş anlamadım

iki aydır erken geliyor birde
geçen ay 5 gün erken oldu bu ay 2 gün nasıl iş anlamadım
stresten midir nedir bir bebek olsa da rahim de yumurtalıklar da rahatlasa:)

canım 1 sene olucak artık benmkii dr a gitmedim bi süre geçen aydan beri tekrar başladım
senin de olmuş canım dr takibinde olmak lazım. ben de 9. aya girdim bir sene olmasına az kaldı.dr adet olursan 2. gün gel dedi salı günü randevu alırım artık

tubacım evicap e vitamini sayıyı arttırıyor 3 aydır benimki içiyor mutlaka faydası oluyor ...
bizi bizden başkası anlamaz eğer sana iyi gelicekse az gir tabi ama kafadan atmadıktan sonra her yerde aynı...

tubacım evicap e vitamini sayıyı arttırıyor 3 aydır benimki içiyor mutlaka faydası oluyor ...
bizi bizden başkası anlamaz eğer sana iyi gelicekse az gir tabi ama kafadan atmadıktan sonra her yerde aynı...
canım benim sağol belki de burada daha iyi rahatliyorum kimseyle paylasamadiklarimizi paylasiyoruz.esimle bu yüzden tartıştık simdi tahlili yaptır süreç uzamasına dedim isim var gidemem dedi.ne varmış sanki tahlilide dedi onda bir problem oolduğuna inanmıyor yani biz de bir ilerleme olmaz bu gidişle canım çok sıkkın: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…