- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ağlama canım şükürler olsun evladlarımız var ben böyle zamanlarda onu düşünüyorum ya onlarda olmasa idi bu durum daha ağır gelirdi ve hiç anne olmamış isteyenlere dua ediyorum içinde de bizegünaydın kızlar bu hafta resmen döküldük ardı ardına kırmızı kartlar havada uçuştu
dün geçe çok ağladım demek çok sıkmışım kendimi kırmızıları görünce boşaldım resmen
Olmuyor olmuyor kızlar :'( neden ama ya aglicam artık
bakalım canım cuma da arife günü tatil eğer olmazsam çarşamba günü baktirayim diyorum canım
aaaaaaaa noluyor size ya amanda ile ben pes etmiyorum size noluyor pes etmek yok yılmak yok gelicek bebişlerimiz biz böyle stres yaparsak anca uzatıyoruz gelmelerini yapmayn nolur ya
Kızlarrrr ben de "bat" tım
evet canım iğne gecikme yaparmış aslında çok gecikmedi 27 eylüldü 28 eylül öğlen oldum.ama adetim bir garip canım yoğun kıvamlı sanki et parçası var gibi acaba kist mi yaptı ondan mı.Sende de olmuşmuydu böyle.kızıma Ekim ayında hamile kalmıştım kimbilir kısmet belki olur bu ayİğne geç adet olmaya da sebep olabiliyor canım... İnşallah kist oluşmamıştır oda yapar gecikme çünkü...
Hadi kızlar EKİM AYI DİKİM AYI.... Canlanın sonbahar yaprağı gibi dökülmeyin hemen...
şekerim ben onuda denedim olmayınca ne yapsan nafile olmuyor zemzem medine hurması aklına e geliyorsa sadece ballı küleri uygulayamıyorum oda bal mideme okunuyor hepsi bahane işte olacağı varsa zaten olur artık bu saatten sonraMeryem ana eli otu olarak bilinen bitki genelde Suudi Arabistan ve Namibya bölgesinde yetişir. Türkiye’de yetişmediği için Umre ve Hac zamanlarında Suudi Arabistan’dan ülkemize bu otlar getirilir. Meryem otunun iki şekli vardır . İlki yuvarlak şekildedir. Diğeri ise dal şeklindedir. Faydaları açısından bir fark yoktur. Aralarındaki tek fark birinin baharları diğerinin bahar sonları toplanıp kurutulmasıdır. Özellikle gebe kalmak isteyen bayanların kullandığı bu bitki ostrojen hormonu salgıladığından bayanın kan dolaşımını hızlandırmasına , sperm sayısının artmasına, spermlerin bayanların yumurtalıklarında rahat yer tutmasına yardımcı olur. Doğum öncesi içildiğinde rahim ağzı genişler ve bebeğin rahat doğmasını sağlar.
Meryem Otu Nasıl Kullanılmalıdır?
Gebe kalmak isteyen otun bir parçasını kırarak sürekli üzerinde taşır. Eşiyle yakınlaşma olacağını anlayan bayanın otu üzerinde bulunmalı. Geri kalan parçaları da suda ıslayarak haftada 2-3 kez içilir. Gece namaza kalkılır , Meryem süresi okunur ve dua edilir. Bu işlemler yumurtlama takvimini takip ederek başlanmalıdır. Otun ne kadar süre içileceği ve saklanacağı konusunda herhangi bir bilgi yoktur. Önemli olan nokta Meryem Otunu taşımaya başladıktan sonra hiç üzerinden hiç çıkarmamaktır. Gebe kalındığı an Meryem otu hemen atılmalıdır. Atılmaması halinde düşük olma riski fazladır. KIZLAAAAAAAAAAAAAAR BAKIN NE BULDUM HADİ DENEYELİİİİM
kuzu kist değil bak sen bence sürekli kimyasal geçiriyorsun ben öyle düşünüyorum acaba 1 bardağa yarım limon mu içsen ovulasyondan sonra bebek yerleşemiyormu kan pıhtılaşmasımı var çokmu kafanı karıştırdımevet canım iğne gecikme yaparmış aslında çok gecikmedi 27 eylüldü 28 eylül öğlen oldum.ama adetim bir garip canım yoğun kıvamlı sanki et parçası var gibi acaba kist mi yaptı ondan mı.Sende de olmuşmuydu böyle.kızıma Ekim ayında hamile kalmıştım kimbilir kısmet belki olur bu ay
evet canım iğne gecikme yaparmış aslında çok gecikmedi 27 eylüldü 28 eylül öğlen oldum.ama adetim bir garip canım yoğun kıvamlı sanki et parçası var gibi acaba kist mi yaptı ondan mı.Sende de olmuşmuydu böyle.kızıma Ekim ayında hamile kalmıştım kimbilir kısmet belki olur bu ay
Kızlarrrrr,
Ben eşimin aklına ufak ufak girerek aşılama değilde direk tüp yapmanın daha iyi olacağına ikna ettim... Hatta dün aslında gidip bende bir sperm testi yaptırayım bu kadarda olmaz sadece sende sorun olsa bu kadar uzamaz dedi... İnanamadımmm...
Yarın için randevu alabilirsem ön görüşmeye gitmek istiyorum tüp bebek için...
Gerçi SAT 12 Eylül 24 Eylül bir yumurta vardı ve çatlatma iğnesi oldum, 23 Eylül, 25 Eylül, 28 Eylül çalıştık adete kadar da çalışmalara devam inşallah bebişim gelirde tedaviye gerek kalmaz...
ya canım haklı olabilirsin çünkü gelen pıhtı beyaz birşeyin içindeydi değişikti corasprin mi içsem kızıma hamileyken içmiştim.savhacım yardımcı olmaya çalışıyorsun kafam karışmıyor sağol tatlımkuzu kist değil bak sen bence sürekli kimyasal geçiriyorsun ben öyle düşünüyorum acaba 1 bardağa yarım limon mu içsen ovulasyondan sonra bebek yerleşemiyormu kan pıhtılaşmasımı var çokmu kafanı karıştırdım
anladım canım bilmiyorum ki canım kimyasal mı organik miYok hayatım ben tam günümde oldum ve adet kanamam da her zamankinden az geldi... Ama kişiden kişiye değişiyor maalesef bu etkiler... Acaba gebelik oluşmaya çalıştı ama olmadı mı hani şu kimyasal dediklerinden... Rabbim hayırlısını nasip etsin canım... Ümitler Ekime ertelendi... Belki sen Ekime programlanmışsındır
Eşin makul davranmaya çalışıyor doğruları gördü demek ki hadi inşaallah sonuna kadar.tam tedaviye gideceğin zaman bir bakıyormuşsun hamile kalmışssın ne güzel olurKızlarrrrr,
Ben eşimin aklına ufak ufak girerek aşılama değilde direk tüp yapmanın daha iyi olacağına ikna ettim... Hatta dün aslında gidip bende bir sperm testi yaptırayım bu kadarda olmaz sadece sende sorun olsa bu kadar uzamaz dedi... İnanamadımmm...
Yarın için randevu alabilirsem ön görüşmeye gitmek istiyorum tüp bebek için...
Gerçi SAT 12 Eylül 24 Eylül bir yumurta vardı ve çatlatma iğnesi oldum, 23 Eylül, 25 Eylül, 28 Eylül çalıştık adete kadar da çalışmalara devam inşallah bebişim gelirde tedaviye gerek kalmaz...
Eşin makul davranmaya çalışıyor doğruları gördü demek ki hadi inşaallah sonuna kadar.tam tedaviye gideceğin zaman bir bakıyormuşsun hamile kalmışssın ne güzel olur
inşaallah bu sıkıntıları tekrar yaşamazsın canım Allah büyüktür ona sığın bol bol dua et..Bu da inşaallah ummadığın anda gelirBende çok istiyorum bir sürpriz olmasını... İnan tedaviye başlayacağımı düşünmek bile beni strese sokuyor... Kızımda çok zorlanmıştım, aileme ve arkadaşlarıma söylememiştim çalışıyordum ve eşim o zamanlar hiç destek olmuyordu, çok yalnız hissediyordum kendimi... Hiç çalışamıyordum... Sürekli ağlama isteği...
Neyse yaaaa sonu güzel oldu Allaha Şükürler Olsun...
Ayy canim benim bu kadar üzme kendini belki büyür yumurtan ya da yeni yumurta oluşur.eşin ikna olur mu test vermeye inşaallah olur bayadır bekliyorsun Allah kavuşturur inşaallah meleğineSavha, post: 37124316, member: 505991"]çok moralim bozuk
yolda ağlamamak için kendimi zor tuttum
dr kontrolüm vardı 12 ci gün gel demişti mantar hayla devam ediyor dedi enfeksiyonda tabi ama 1 yumurtan var ve 10mm dedi çok şaşırdım ya benim yumoşlarım iyidir hep yumurtluyorum yanisoğandan erkenmi çatladı acaba ya cuma cumrtesi çok kasık ağrım oldu çünkü neyse sen gelme artık eşin sperm testi vericek dedi bi görmem lazım ona göre tedaviye başlıcak sanırım...
çok gerildim birden bire ya ne kadar neşeli bi ay dı anlatamam soğan çiyorum fitil kullanıyorum vs derken 1 yumurtan ar diyince yıkıldım rsmen şimdi ona bakıyordum bende 11. günden itibaren daha hızlı büyüyormuş folikül ozman hafta sonuna kadar büyür Allahım ne zormuş ya sürekli hesap kitap yapıyorum yaAyy canim benim bu kadar üzme kendini belki büyür yumurtan ya da yeni yumurta oluşur.eşin ikna olur mu test vermeye inşaallah olur bayadır bekliyorsun Allah kavuşturur inşaallah meleğine
Yumoslarin buyur canim ona takilma daha 11. Gun.Sakin ol tatlim ofkeyle kalkan zararla oturur .pozitif oluyoruz her seyden once.esin ikna olur insaallah bunlarin nazindan cektigimiz nedir boylesavhtatlım t: 37125566 .!.:çok gerildim birden bire ya ne kadar neşeli bi ay dı anlatamam soğan çiyorum fitil kullanıyorum vs derken 1 yumurtan ar diyince yıkıldım rsmen şimdi ona bakıyordum bende 11. günden itibaren daha hızlı büyüyormuş folikül ozman hafta sonuna kadar büyür Allahım ne zormuş ya sürekli hesap kitap yapıyorum ya
eşim ikna olmucak ama bu akşam kavga var bizim evde gitmezse Allah bilir ben ona neler edecem perşembe gitti gitti gitmedi biliyorum yapıcağımı ben ona...
aynen vallah ya sanki tek kendimize doğuracaz.Yumoslarin buyur canim ona takilma daha 11. Gun.Sakin ol tatlim ofkeyle kalkan zararla oturur .pozitif oluyoruz her seyden once.esin ikna olur insaallah bunlarin nazindan cektigimiz nedir boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?