cnm bı arkadasa yazmıstım miracle dıye ondan kopyaladım şirine miracle yazıo ya sonunda yaslnıs anlama sende durumlar neeee
anladım canım zor zamanlar geçirmissin.3 dr da yanılamaz heralde bence biraz daha dogal yollardan dene derim sonrada olmazsa tekrar film çektir mecburen .çektirip o ay hamile kalan çok .bende 8 aydır deniyorum 2. bebegim olmuyo nolucak bilmiyorum hakkımıza hayırlısı Rabbim en iyisini bilir
rontgenın faydası var tabı cektırdım 1 ay sonra kaldım ama ınaaaan cok acı cektım dogum onun yanında hıcbırsey allahım suan abdsestlıyım ınsallah ona gerek kalaz bu ayda coook umıtlenmıstım ama agrım var olacam kesssıııın
gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez şu mübarek günde Allahım ol desin olsun inşallah hepimize
amınnnnn cnm amııııın sonunda rontgene kalacam kesınnn benım dktrm mahvettı benı eylül kasıma kadar kalmazsam baska bır yerde yaptıracam mecburrr hayırlısı ınsalllah ınsalşlah ınsallah
canım yarın berat kandili şimdiden mübarek olsun Rabbim aratmasın inş aminn
amın cnm amınnnnnn ama belli olucam adet baska zamana kaldı benım bebişciiiksenınde mubarek olsun senın ne zaman gunu nerde otruruyorsun tedavıdemısın
canım ben antepdeyim ya ekimde spilai çıkarttım şubattan beri yogunlaştık ama olmuyo dr a gidiyom klomen yazıp gönderyolar sıkıldım artık şöyle iyi bi dr bulamadım 2. hamileligm olucak olursa bi tane ogluşum var böyle durumlar :)
o dert bendede var bende jkocaelındeyım ıyı bır dktr yok aslıunda varda kışa kadar bekleyıp gıdecem ınsallah
hakkımza hayırlısı canım ya vardır bunda da bi hikmet bu ay olmazsa ramazan molası
nasıp ınsallah ourrrrrrrr cok ıstıyoruım artık ya of of of
canım valla biz böyle yaptıgımız için olmuyou dicem üzerine düşmezsek hiç olmuyo duyuyorum hhep kafam rahat oladu o ay hamile kaldım diyenleri
o laflar bızım ıcın gecerlı degıl emınım neyse sonucta 1 tane var hıc olmayanlar ne yapsıııın
öyle Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın
şu gebelik takvimini yapamadım bi hamile kalsamda yapsam
ben anlamıyorum cok netten anlasam topık cızelgesı yapardım sen anlıyorsan bıze bır cızelge yapsana
canım bu konunun ilk mesajı varya onusenin yazdıgın
sagda altta mesaj düzenleme paneline tıkla batları yaz benmki 19 haziran
miracleee ecetuba egenın annesı nerdesınız kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?