2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

rontgenın faydası var tabı cektırdım 1 ay sonra kaldım ama ınaaaan cok acı cektım dogum onun yanında hıcbırsey allahım suan abdsestlıyım ınsallah ona gerek kalaz bu ayda coook umıtlenmıstım ama agrım var olacam kesssıııın

gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez şu mübarek günde Allahım ol desin olsun inşallah hepimize

gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez şu mübarek günde Allahım ol desin olsun inşallah hepimize

amınnnnn cnm amııııın sonunda rontgene kalacam kesınnn benım dktrm mahvettı benı eylül kasıma kadar kalmazsam baska bır yerde yaptıracam mecburrr hayırlısı ınsalllah ınsalşlah ınsallah

amınnnnn cnm amııııın sonunda rontgene kalacam kesınnn benım dktrm mahvettı benı eylül kasıma kadar kalmazsam baska bır yerde yaptıracam mecburrr hayırlısı ınsalllah ınsalşlah ınsallah

canım yarın berat kandili şimdiden mübarek olsun Rabbim aratmasın inş aminn

amın cnm amınnnnnn ama belli olucam adet baska zamana kaldı benım bebişciiik senınde mubarek olsun senın ne zaman gunu nerde otruruyorsun tedavıdemısın

canım ben antepdeyim ya ekimde spilai çıkarttım şubattan beri yogunlaştık ama olmuyo dr a gidiyom klomen yazıp gönderyolar sıkıldım artık şöyle iyi bi dr bulamadım 2. hamileligm olucak olursa bi tane ogluşum var böyle durumlar :)

o dert bendede var bende jkocaelındeyım ıyı bır dktr yok aslıunda varda kışa kadar bekleyıp gıdecem ınsallah

canım valla biz böyle yaptıgımız için olmuyou dicem üzerine düşmezsek hiç olmuyo duyuyorum hhep kafam rahat oladu o ay hamile kaldım diyenleri

o laflar bızım ıcın gecerlı degıl emınım neyse sonucta 1 tane var hıc olmayanlar ne yapsıııın

ben anlamıyorum cok netten anlasam topık cızelgesı yapardım sen anlıyorsan bıze bır cızelge yapsana

canım bu konunun ilk mesajı varya onusenin yazdıgın
sagda altta mesaj düzenleme paneline tıkla batları yaz benmki 19 haziran

Son düzenleme:
miracleee ecetuba egenın annesı nerdesınız kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Canım ya kardeşimin nişanı için hazırlık yapıyoruz. O yüzden yoğunum bu ara. Sen de ümidini kesme kırmızıları görmeden. Ben oğluma hamile kaldığımda aynen adet olacak gibiydim. İnşallah sen hamissindir de bunlar hamişlik belirtileridir. Bu arada ben de adet oldum. 4 gün erken geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…