2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

hayırlısı arkadaşım belki 2 ay içinde kendiliğinden gelir meleğin bellimi olur...
yalnız bütün şanssızlar toplanmışız aynı topiğe nasıl başardık acaba bu kadar şansız bi arada :)

hayırlısı arkadaşım belki 2 ay içinde kendiliğinden gelir meleğin bellimi olur...
yalnız bütün şanssızlar toplanmışız aynı topiğe nasıl başardık acaba bu kadar şansız bi arada :)

İnan onu bende çok merak ediyorum
Bunda da vardır bir hayır canım yaaa, Allah başka dert vermesin

kızlaaaaarben bir karar aldım ne adetımı beklıcem nede yumurtlama hesaplıyacagııım rabbim dilerse olur hepsını bıraktımm forma da gırmeyecegım kızıma odaklanacagım rabbım hıc olmayanlara nasip etsin insallah

hayırlisi canım ınş gelir bebisin vaktinde .ne zormus ikinciyi yapmak kizlar yA bundada vardır bir hikmet

kızlar hepiniz çok yoruldunuz biliyorum artık düşünmek bile istemiyor kafanızdan atmak istiyorsunuz... ilahi taktir elden gelen hiç bir şey yok beklemekten başka
eşim sabah sperm testi verdi üroloji dr aynen şunu demiş çünki eşim tek tek bune diğeri ne diye sormuş haliyle benimde onunda içi rahat etti en azından bu konuda ve inanın hamile kalmış gibi mutlu oldum şuan...
4 ay önce yaptırdığımız testte ileri hızı %40 ken şuan 75 olmuş hiç bir sorun yok morfoloji vs çok çok iyi ve kesinlikle en sağlıklı spermler haftada en az 2 3 kere olan ilişki ile olur demiş uzun ve kısa ilişki sağlıksız olmasını sağlıyormuş...
kadın doğum dr aradım ve sonucu bildirdim oda rahim filmi çekelim ozaman dedi peki ben kimyasal gebelik yaşadım tüplerde sıkıntı olsa bunu yaşarmıydım ?
kafamda büyük soru işareti bu eşim bi kaç ay daha bekleyelim ondan sonra bakalım tedaviye diyor azıcık kafam karıştı ne yapamam gerek sizde bi fikir verin bu konuda...

Canım eşinin sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. Keşke dr una sorsaydın bu durumu. Hiçbir fikrim yok bu konuda. Belki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir. Gerçi pek kimse uğramıyor. Herkesin canı sıkkın. Benim de aynı şekilde. Rabbim yardımcımız olsun. Hayırlısını nasip etsin hepimiz için inşallah

iyi bayramlar kızlar bayram nedeni ile girmek sıkıntı oluyor ama lütfen bayramdan sonra toparlayalım kendimizi ve topiğimizi hakkımızda hayırlısı artık...

iyi bayramlar kızlar bayram nedeni ile girmek sıkıntı oluyor ama lütfen bayramdan sonra toparlayalım kendimizi ve topiğimizi hakkımızda hayırlısı artık...
Kattılıyorum canım birbirimize destek oluyoruz
ben takibi bıraktım oluruna bıraktık eşimle

canlarım bayramınız mubarek olsun ınsallah topık baya sessız artık toplanalım yahu bu ayın 15 nı beklıyorum catlatma ığnesıne baslayacagım ınsallah

hayırlısı ile sonuç alırsın inşallah

kızlar ben bebek olayını tamamen bıraktım bilginize sizin haberiniz ile mutlu olacağım inşallah

merhaba arkadaşlar bayadır yazmadım bir çok kişi de yazmamış topiğe.Astımımım atak yaptı bir haftadır yatıyorum sürekli tıkanıyorum nefes alamıyorum arife günü acildeydim hava verdiler iğne vuruldum ilaçta kullanıyorum hala tam anlamıyla düzelemedim.Sizler nasılsınız umarım güzel haberler vardır

hayırlısı ile sonuç alırsın inşallah

kızlar ben bebek olayını tamamen bıraktım bilginize sizin haberiniz ile mutlu olacağım inşallah

canım benim umarım allah gönlüne kalbine göre veri. Hepimiz için hakkımızda hayırlı olanı yaşarız inşallah..

bugün yakın bir arkadaşımın hamile haberini aldım bende onunda 2. çocuğu sevindim onun adına

umarım buradaki tüm arkadaşlarında yakında hamile haberlerini alırız

merhaba, bende 2.kez anne olmak isteyenlerdenim.8 yaşında bir oğlum var ,ben de bir kardeş istiyorum ona.21 ağustos ta bir düşük yaşadım , çok zor atlattım.Bu ay korunmayı bıraktım,bekliyorum.

merhaba, bende 2.kez anne olmak isteyenlerdenim.8 yaşında bir oğlum var ,ben de bir kardeş istiyorum ona.21 ağustos ta bir düşük yaşadım , çok zor atlattım.Bu ay korunmayı bıraktım,bekliyorum.

merhaba hoşgeldiniz

umarım kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize, topikte bende yeniyim benimde 2007 doğumlu bir oğlum var 2. çocuğu istiyorum bende bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...

inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize çok beklemeden...
merhaba hoşgeldiniz

umarım kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize, topikte bende yeniyim benimde 2007 doğumlu bir oğlum var 2. çocuğu istiyorum bende bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...

geçmiş olsun Tuğba'cım umarım en kısa zamanda iyileşirsin...
hg cemrem rabbim bir daha yaşatmasın çok zor düşük...
batlar yakın herkesin ama artık gün saymak yordu hepimizi bide saymadan vakit geçirelim bakalım stres bu işin düşmanı velasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…