hayırlısı arkadaşım belki 2 ay içinde kendiliğinden gelir meleğin bellimi olur...Güzel Hatunlar,
Doktordan az önce gelmiş bulunmaktayım... Eski tedavi merkezim olan Memorial Şişli'den...
Spontan gebeliğin ve aşılamanın benim için çok düşük bir ihtimal olduğunu söylediler (ki ben zaten biliyordum ama Rabbim belki nasip eder diyorum)...
Benim ve eşimin tüm testlerini yeniden yapmamız gerektiğini ve maalesef tekrardan Rahim Filmi çektirmem gerektiğini söylediler (daha önce dış gebelik geçirmiş olmam, sezeryan doğum yapmam ve sağ tüpün olmaması nedeni ile)...
Dolayısı ile 12 Ekimde adet olursam (ki inşallah olmam) tüp bebeğe başlayamıyorumÇünkü tahlillerin bazılarının adetin 3.günü yapılması gerekiyor ve rahim filmi adet bittikten 2 gün sonra çekiliyor dolayısı ile Ekim ayı Dikim ayı değil tahlil ayı olarak geçecek
Kasım ayında da kişisel nedenlerden ben müsait olamayacağım ve benim tüp bebek denemem Aralık ayına kaldı gibi...
hayırlısı arkadaşım belki 2 ay içinde kendiliğinden gelir meleğin bellimi olur...
yalnız bütün şanssızlar toplanmışız aynı topiğe nasıl başardık acaba bu kadar şansız bi arada :)
hayırlisi canım ınş gelir bebisin vaktinde .ne zormus ikinciyi yapmak kizlar yA bundada vardır bir hikmetGüzel Hatunlar,
Doktordan az önce gelmiş bulunmaktayım... Eski tedavi merkezim olan Memorial Şişli'den...
Spontan gebeliğin ve aşılamanın benim için çok düşük bir ihtimal olduğunu söylediler (ki ben zaten biliyordum ama Rabbim belki nasip eder diyorum)...
Benim ve eşimin tüm testlerini yeniden yapmamız gerektiğini ve maalesef tekrardan Rahim Filmi çektirmem gerektiğini söylediler (daha önce dış gebelik geçirmiş olmam, sezeryan doğum yapmam ve sağ tüpün olmaması nedeni ile)...
Dolayısı ile 12 Ekimde adet olursam (ki inşallah olmam) tüp bebeğe başlayamıyorumÇünkü tahlillerin bazılarının adetin 3.günü yapılması gerekiyor ve rahim filmi adet bittikten 2 gün sonra çekiliyor dolayısı ile Ekim ayı Dikim ayı değil tahlil ayı olarak geçecek
Kasım ayında da kişisel nedenlerden ben müsait olamayacağım ve benim tüp bebek denemem Aralık ayına kaldı gibi...
kızlar hepiniz çok yoruldunuz biliyorum artık düşünmek bile istemiyor kafanızdan atmak istiyorsunuz... ilahi taktir elden gelen hiç bir şey yok beklemekten başka
eşim sabah sperm testi verdi üroloji dr aynen şunu demiş çünki eşim tek tek bune diğeri ne diye sormuş haliyle benimde onunda içi rahat etti en azından bu konuda ve inanın hamile kalmış gibi mutlu oldum şuan...
4 ay önce yaptırdığımız testte ileri hızı %40 ken şuan 75 olmuş hiç bir sorun yok morfoloji vs çok çok iyi ve kesinlikle en sağlıklı spermler haftada en az 2 3 kere olan ilişki ile olur demiş uzun ve kısa ilişki sağlıksız olmasını sağlıyormuş...
kadın doğum dr aradım ve sonucu bildirdim oda rahim filmi çekelim ozaman dedi peki ben kimyasal gebelik yaşadım tüplerde sıkıntı olsa bunu yaşarmıydım ?
kafamda büyük soru işareti bu eşim bi kaç ay daha bekleyelim ondan sonra bakalım tedaviye diyor azıcık kafam karıştı ne yapamam gerek sizde bi fikir verin bu konuda...
Kattılıyorum canım birbirimize destek oluyoruziyi bayramlar kızlar bayram nedeni ile girmek sıkıntı oluyor ama lütfen bayramdan sonra toparlayalım kendimizi ve topiğimizi hakkımızda hayırlısı artık...
amin canım aminKattılıyorum canım birbirimize destek oluyoruz
ben takibi bıraktım oluruna bıraktık eşimle
hayırlısı ile sonuç alırsın inşallah
kızlar ben bebek olayını tamamen bıraktım bilginize sizin haberiniz ile mutlu olacağım inşallah
merhaba, bende 2.kez anne olmak isteyenlerdenim.8 yaşında bir oğlum var ,ben de bir kardeş istiyorum ona.21 ağustos ta bir düşük yaşadım , çok zor atlattım.Bu ay korunmayı bıraktım,bekliyorum.
merhaba hoşgeldiniz
umarım kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize, topikte bende yeniyim benimde 2007 doğumlu bir oğlum var 2. çocuğu istiyorum bende bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?