2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İyi geceler kızlar. Ben de annemlerdeyim bir kaç gündür giremedim. Baya kırmızı kart görenler olmuş. Hayırlısı artık ne diyelim. Umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Nazlı bebişlerimiz birer birer gelicek inşallah ben inanıyorum

canım senden ümidliydim ben kendi adıma hayırlısı olsun

canım benim seni öyle iyi anlıyorumki dr gittikten sonra bende bitiyorum
adetli iken hormon testlerimi yaptırmam gerekiyordu
miyomu öğrendiğimden beri içimden gelmiyor yaptırmak
hayırlısı allahtan

kızlar hadi stres yok stres çok etkiliyomuş yumurtaları lütfen biraz dagıtalım kafamızı iyi düşünelim inş iyi olur. amandacım sen naptın

canım benimde baya pıhtı siyah geldi dr a sordum bugün çatlatma ignesi kullandıgımız için dedi.

yeni bir ay yeni umutlar dr a gittim bugün benim prolaktin sorunum oldugu için dostinex yazdı tekrar .agnucasston ,serephone,diaformin diye şeker ilacı yazdı zayıflatıyomuş galiba araştırdıgıma göre hadi bakalım hayırlısı artık .bide çörekou bal tarçın yiyicem geçen ay küçük kaldı yumurtam 15 mm bu ay olur büyür inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benimde baya pıhtı siyah geldi dr a sordum bugün çatlatma ignesi kullandıgımız için dedi.
hımm demek iğneden canım ben de bugün gidecektim cenazesi varmış drun ondan gidemedim eşim de zaten test için gitmeyecek.Artık boşverdim ben de

yeni umutlar ekim de olsun inşaallah.Serophene kilo aldırıyor canım ben onu 2 ay kullandım şişkinlik çok yaptı bana sanki vücudum su toplamış gibi.hadi hayırlısı büyüsün yumoşların bebbiş olsunlar

Bugün karar verdim artık bebek konusunu düşünmeyecem idrar testiymiş,yumurtaymış,eşimi ikna etmekmiş bunları düşünmekten hayat akıp gidiyor.Bugünden itibaren hayata daha pozitif yaklaşacağım kızıma daha çok sarılacağım,evimde değişiklikler yapacağım her gün daha çok gülümseyeceğim.

aynı bennnnnnnnnnnn yürü tubam kim tutar seni :)
sanki boşversek olucak ya hep okuyorum ciddi anlamdan akıllarından çıkaranlar hemencik hamile kalmışlar belkide çok doğru bu stres hep kendi kendimize yapıyoruz bu 2 ci lerden konuşmayalım hiç güzel evlatlarımızdan konuşalım...

agnugaston hayıt otunun toğumu biliyormusun ?

canım benim seni öyle iyi anlıyorumki dr gittikten sonra bende bitiyorum
adetli iken hormon testlerimi yaptırmam gerekiyordu
miyomu öğrendiğimden beri içimden gelmiyor yaptırmak
hayırlısı allahtan
acaba diyorum bi progetorona bakılmadı onadamı baktırsak acep netsek ben ilk defa muhayinede tek yumurtan var lafı ile karşılaştım 3 sağda 2 solda falan olurdu hep çok şaşırdım
yadaaaa soğan erken çatlattı bilmiyorum.

Sen de katil bana :)bu stresten oluyor noluyorsa hayati yasamaya bakalim bir daha boyle genc olmayacagiz oyle degil mi saglikli dunya tatlisi yavrularimiz cok sukur onlara sarilip guzel vakit gecirelim.esimize daha çok gulumseyelim o da pozitif olsun

ewet kızlar pozitif bakalım hamdolsun ewlatlarımız var

çok şükür evladlarımız var bencede

yaa bende bu ay bir sivilceler oldu sormayın gitsin kızlar sanırım ergenliğe yeniden girdim :)))

Güzel Hatunlar,

Doktordan az önce gelmiş bulunmaktayım... Eski tedavi merkezim olan Memorial Şişli'den...
Spontan gebeliğin ve aşılamanın benim için çok düşük bir ihtimal olduğunu söylediler (ki ben zaten biliyordum ama Rabbim belki nasip eder diyorum)...
Benim ve eşimin tüm testlerini yeniden yapmamız gerektiğini ve maalesef tekrardan Rahim Filmi çektirmem gerektiğini söylediler (daha önce dış gebelik geçirmiş olmam, sezeryan doğum yapmam ve sağ tüpün olmaması nedeni ile)...
Dolayısı ile 12 Ekimde adet olursam (ki inşallah olmam) tüp bebeğe başlayamıyorum Çünkü tahlillerin bazılarının adetin 3.günü yapılması gerekiyor ve rahim filmi adet bittikten 2 gün sonra çekiliyor dolayısı ile Ekim ayı Dikim ayı değil tahlil ayı olarak geçecek
Kasım ayında da kişisel nedenlerden ben müsait olamayacağım ve benim tüp bebek denemem Aralık ayına kaldı gibi...

amanda hayırlısı olsun arkadaşım en azından bir yol haritası belirlemişsiniz inşallah kuzun aralık ayında tutunur sıkı sıkı sana canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…