karnimizda taşıyacak olan biz doğuracak olan biz yetiştirecek olan yine biz onlarin yapacağı tek şey var ona da nazlaniyorlaraynen vallah ya sanki tek kendimize doğuracaz.
Yok hayatım ben tam günümde oldum ve adet kanamam da her zamankinden az geldi... Ama kişiden kişiye değişiyor maalesef bu etkiler... Acaba gebelik oluşmaya çalıştı ama olmadı mı hani şu kimyasal dediklerinden... Rabbim hayırlısını nasip etsin canım... Ümitler Ekime ertelendi... Belki sen Ekime programlanmışsındır
çok moralim bozuk
yolda ağlamamak için kendimi zor tuttum
dr kontrolüm vardı 12 ci gün gel demişti mantar hayla devam ediyor dedi enfeksiyonda tabi ama 1 yumurtan var ve 10mm dedi çok şaşırdım ya benim yumoşlarım iyidir hep yumurtluyorum yanisoğandan erkenmi çatladı acaba ya cuma cumrtesi çok kasık ağrım oldu çünkü neyse sen gelme artık eşin sperm testi vericek dedi bi görmem lazım ona göre tedaviye başlıcak sanırım...
kızlar hadi stres yok stres çok etkiliyomuş yumurtaları lütfen biraz dagıtalım kafamızı iyi düşünelim inş iyi olur. amandacım sen naptınÜzülme canım hepimiz aynıyız... Diyorum ya bu topik nasıl da bir araya toplanmış... Ağlama ayrıca şüküret ki başka amansız hastalıklarımız yok... Ne yapalım buda bizim imtihanımız...
İğne geç adet olmaya da sebep olabiliyor canım... İnşallah kist oluşmamıştır oda yapar gecikme çünkü...
Aramıza bir kez daha hoş geldinnnnnn... Üzülme canım elele batıyoruz bu ay...
Hadi kızlar EKİM AYI DİKİM AYI.... Canlanın sonbahar yaprağı gibi dökülmeyin hemen...
canım benimde baya pıhtı siyah geldi dr a sordum bugün çatlatma ignesi kullandıgımız için dedi.evet canım iğne gecikme yaparmış aslında çok gecikmedi 27 eylüldü 28 eylül öğlen oldum.ama adetim bir garip canım yoğun kıvamlı sanki et parçası var gibi acaba kist mi yaptı ondan mı.Sende de olmuşmuydu böyle.kızıma Ekim ayında hamile kalmıştım kimbilir kısmet belki olur bu ay
hımm demek iğneden canım ben de bugün gidecektim cenazesi varmış drun ondan gidemedim eşim de zaten test için gitmeyecek.Artık boşverdim ben decanım benimde baya pıhtı siyah geldi dr a sordum bugün çatlatma ignesi kullandıgımız için dedi.
yeni umutlar ekim de olsun inşaallah.Serophene kilo aldırıyor canım ben onu 2 ay kullandım şişkinlik çok yaptı bana sanki vücudum su toplamış gibi.hadi hayırlısı büyüsün yumoşların bebbiş olsunlaryeni bir ay yeni umutlar dr a gittim bugün benim prolaktin sorunum oldugu için dostinex yazdı tekrar .agnucasston ,serephone,diaformin diye şeker ilacı yazdı zayıflatıyomuş galiba araştırdıgıma göre hadi bakalım hayırlısı artık .bide çörekou bal tarçın yiyicem geçen ay küçük kaldı yumurtam 15 mm bu ay olur büyür inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aynı bennnnnnnnnnnn yürü tubam kim tutar seni :)Bugün karar verdim artık bebek konusunu düşünmeyecem idrar testiymiş,yumurtaymış,eşimi ikna etmekmiş bunları düşünmekten hayat akıp gidiyor.Bugünden itibaren hayata daha pozitif yaklaşacağım kızıma daha çok sarılacağım,evimde değişiklikler yapacağım her gün daha çok gülümseyeceğim.
agnugaston hayıt otunun toğumu biliyormusun ?yeni bir ay yeni umutlar dr a gittim bugün benim prolaktin sorunum oldugu için dostinex yazdı tekrar .agnucasston ,serephone,diaformin diye şeker ilacı yazdı zayıflatıyomuş galiba araştırdıgıma göre hadi bakalım hayırlısı artık .bide çörekou bal tarçın yiyicem geçen ay küçük kaldı yumurtam 15 mm bu ay olur büyür inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
acaba diyorum bi progetorona bakılmadı onadamı baktırsak acep netsek ben ilk defa muhayinede tek yumurtan var lafı ile karşılaştım 3 sağda 2 solda falan olurdu hep çok şaşırdımcanım benim seni öyle iyi anlıyorumki dr gittikten sonra bende bitiyorum
adetli iken hormon testlerimi yaptırmam gerekiyordu
miyomu öğrendiğimden beri içimden gelmiyor yaptırmak
hayırlısı allahtan
Sen de katil bana :)bu stresten oluyor noluyorsa hayati yasamaya bakalim bir daha boyle genc olmayacagiz oyle degil mi saglikli dunya tatlisi yavrularimiz cok sukur onlara sarilip guzel vakit gecirelim.esimize daha çok gulumseyelim o da pozitif olsunaynı bennnnnnnnnnnn yürü tubam kim tutar seni :)
sanki boşversek olucak ya hep okuyorum ciddi anlamdan akıllarından çıkaranlar hemencik hamile kalmışlar belkide çok doğru bu stres hep kendi kendimize yapıyoruz bu 2 ci lerden konuşmayalım hiç güzel evlatlarımızdan konuşalım...
ewt canım biliyoum 2. kutu olucak bu ayagnugaston hayıt otunun toğumu biliyormusun ?
ewet kızlar pozitif bakalım hamdolsun ewlatlarımız varSen de katil bana :)bu stresten oluyor noluyorsa hayati yasamaya bakalim bir daha boyle genc olmayacagiz oyle degil mi saglikli dunya tatlisi yavrularimiz cok sukur onlara sarilip guzel vakit gecirelim.esimize daha çok gulumseyelim o da pozitif olsun
amanda hayırlısı olsun arkadaşım en azından bir yol haritası belirlemişsiniz inşallah kuzun aralık ayında tutunur sıkı sıkı sana canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?