deme yav hayırlısı biz kafadan atmadan olmucak bu iş sanırım ben nasip olursa kasım gibi rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum artık tek o kaldı bakılmadık.Bugün kırmızı kart yedim
Sallamıycam artık hadi hayırlısıdeme yav hayırlısı biz kafadan atmadan olmucak bu iş sanırım ben nasip olursa kasım gibi rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum artık tek o kaldı bakılmadık.
teşekkür ederim Savhacım iyileşmeye başladım çok şükür en azından ayağa kalktım yemeğimi yaptım.Ben artık gün falan saymıyorum boşverdim bir de böyle deneyelimgeçmiş olsun Tuğba'cım umarım en kısa zamanda iyileşirsin...
hg cemrem rabbim bir daha yaşatmasın çok zor düşük...
batlar yakın herkesin ama artık gün saymak yordu hepimizi bide saymadan vakit geçirelim bakalım stres bu işin düşmanı velasıl.
Teşekkür ederim Tuğbacım inşaallah canım..hadi hayırlısı canım bakalım ne olacak korunmamışsınız eğer hamile kalırsan da sağlıklı gelişir inşaallahKızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. Tuğbacım sana da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatırsın canım.
Benim de bata bir hafta kaldı. Korkuyla karışık bir bekleyiş içerisindeyim. Çünkü iki kere korunmasız ilişki oldu. Sağolsun eşim yumurtlama döneminde değilimdir diye korunmadı. Kürtajdan dolayı yumurtlama dönemini de kestiremiyorum. Hayırlısı artık. Bekleyip görücez.
öyle mi canım artık alıştık şu kırmızı kartı yemeyeBugün kırmızı kart yedim
merhaba arkadaşlar bayadır yazmadım bir çok kişi de yazmamış topiğe.Astımımım atak yaptı bir haftadır yatıyorum sürekli tıkanıyorum nefes alamıyorum arife günü acildeydim hava verdiler iğne vuruldum ilaçta kullanıyorum hala tam anlamıyla düzelemedim.Sizler nasılsınız umarım güzel haberler vardır
HOŞ GELDİNMerhaba hanımlar...
Bende ikinci kez anne olmaya geldim :))
Bir kızım var 3 yaşında ve kardeş istiyoruz hayırlısı olsun...
Bu ay ikinci denememiz oldu bakalım 14.Ekim beklenen adet günüm :)
HOŞ GELDİNBEBİŞİN GELİR HEMEN İNŞALLAH BENİMDE 3 YAŞINDA KIZIM VAR VE ÇOK AMA ÇOK KARDEŞ İSTİYOR
Teşekkür ederim Yeşimcim bugün iyiyim çok şükürTugbacim cok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Rabbim bian once sifani versin.
20 ekım,kızlar bat çizelgesını yapabılen yaparmı benım bat 15 20 ekimmm
bat 4 kasımBizim kızda istiyor :))
Senin beklenen adet hangi gün ???
İnşallah İsteyen herkes bir gün hamiş kalır ve bizde dahil :)
Anladım canım ay inşallah hamiş kalırız.bat 4 kasımbenim kıscem aşılama ile oldu canım 15 ekimde rahim filmim çekilcek adet oluncada aşılama tedavisine başlıcaz hayırlısıyla inşallah kasım sonu gibi mutlu haberi alırız inşallah senin bebişte gelirde beraber hamiş oluruz kıscelerimizde kavuşsunlar biran önce kardeşlerine
inşallah canımAnladım canım ay inşallah hamiş kalırız.
Bir dahaki ay senin bebişde sana tutunur inşallah...
Bakalım gerçi benim pek umudum yok gibi daha yeni başladık çalışmalara ondan yani ama belli mı olur belki gelmiştir bebiş ;€
Amin....inşallah canımallahtan umut kesilmez inşallah bebişin gelmiştir annesine hayırlı haberlerini bekliyorum canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin bebişler annelerine gelsin evler şenlensin yuvalar mutlulukla dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?