2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. Tuğbacım sana da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatırsın canım.
Benim de bata bir hafta kaldı. Korkuyla karışık bir bekleyiş içerisindeyim. Çünkü iki kere korunmasız ilişki oldu. Sağolsun eşim yumurtlama döneminde değilimdir diye korunmadı. Kürtajdan dolayı yumurtlama dönemini de kestiremiyorum. Hayırlısı artık. Bekleyip görücez.

sağol cnm hadi hayırlısı inş. Herşey olacağına varıyor biz ne yaparsak yapalım

teşekkür ederim Savhacım iyileşmeye başladım çok şükür en azından ayağa kalktım yemeğimi yaptım.Ben artık gün falan saymıyorum boşverdim bir de böyle deneyelim
Teşekkür ederim Tuğbacım inşaallah canım..hadi hayırlısı canım bakalım ne olacak korunmamışsınız eğer hamile kalırsan da sağlıklı gelişir inşaallah

Bugün kırmızı kart yedim
öyle mi canım artık alıştık şu kırmızı kartı yemeye Rabbim hayırlısını versin.

Tugbacim cok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Rabbim bian once sifani versin.

Merhaba hanımlar...

Bende ikinci kez anne olmaya geldim :))
Bir kızım var 3 yaşında ve kardeş istiyoruz hayırlısı olsun...
Bu ay ikinci denememiz oldu bakalım 14.Ekim beklenen adet günüm :)

Merhaba hanımlar...

Bende ikinci kez anne olmaya geldim :))
Bir kızım var 3 yaşında ve kardeş istiyoruz hayırlısı olsun...
Bu ay ikinci denememiz oldu bakalım 14.Ekim beklenen adet günüm :)
HOŞ GELDİN BEBİŞİN GELİR HEMEN İNŞALLAHBENİMDE 3 YAŞINDA KIZIM VAR VE ÇOK AMA ÇOK KARDEŞ İSTİYOR

Bizim kızda istiyor :))
Senin beklenen adet hangi gün ???
İnşallah İsteyen herkes bir gün hamiş kalır ve bizde dahil :)
bat 4 kasım benim kıscem aşılama ile oldu canım 15 ekimde rahim filmim çekilcek adet oluncada aşılama tedavisine başlıcaz hayırlısıyla inşallah kasım sonu gibi mutlu haberi alırızinşallah senin bebişte gelirde beraber hamiş oluruz kıscelerimizde kavuşsunlar biran önce kardeşlerine

Anladım canım ay inşallah hamiş kalırız.
Bir dahaki ay senin bebişde sana tutunur inşallah...
Bakalım gerçi benim pek umudum yok gibi daha yeni başladık çalışmalara ondan yani ama belli mı olur belki gelmiştir bebiş ;€

inşallah canımallahtan umut kesilmez inşallah bebişin gelmiştir annesine hayırlı haberlerini bekliyorum canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin bebişler annelerine gelsin evler şenlensin yuvalar mutlulukla dolsun

inşallah canımallahtan umut kesilmez inşallah bebişin gelmiştir annesine hayırlı haberlerini bekliyorum canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin bebişler annelerine gelsin evler şenlensin yuvalar mutlulukla dolsun
Amin....
Hafta sonu doktorda randevum var zaten...
Uzun zaman oldu doktora gitmeyeli.

Reactions: nea
kızlar bayram gırdı araya regl tarıhım geldııı ve gelen yokk hamıle belırtılerım var bayagı ama 4 gun once test yaptımm oglusumda regl bır gun vardı sılık cıktıydı ama bunda 3 gun gectıdı test yaptım cıkan yoktu yarın sbh bır daha yapıcagım hayırlısıı ınslllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…