- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
teşekkür ederim canım daha iyiyim arada tıkanıyorum ama buna da şükürAbdominal cnm geçmiş olsun nasıl oldun
canım benim napalım hayırlısı.Alıştık artık kırmızıları görmeye.Ben artık ne yumurtlama günü hiçbir şey hesaplamıyorum bıraktım artıkKızlar bende bu sabah itibari ile kırmızılarla buluştum... Yeni BAT 9 Kasım...
Ekim ayı benim için dikim ayı olamadı maalesef... Umarım sizler hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz...
günaydın canım nasılsınGÜNAYDIN KIZLAR
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorumgünaydın canım nasılsın
en iyisini yaptın oluruna bırakarak.Eşin yanaşmıyorsa tek taraflı sen çabalamayamazsın.Ben de oluruna bıraktım bebek fikrini attım kafamdan benim eşim de tahlil vermedi.ben de dr a gitmeyi bıraktım zaten bir sorun yok ben de çok şükür sadece benle olacak iş değil.Yumurtlama günüymüş falan hepsini bıraktım hayatı akışına bıraktım ve böyle daha mutluyum.Kızıma daha çok zaman ayırmaya başladım.Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum
herşeyi oluruna bıraktım artık
aslında eşimin ve benim detaylı bir kontrol olmamız gerekiyor ama adam yanaşmıyor bende işyerinden izin alamıyorum öylece bekliyoruz
sen de ne var ne yok
hayırlısı olsun yine tek tek döküldük bu ayda bende dün itabari ile lekelenmeye başladım gene uzun bi 6 gün bekliyor beni de sonrasında adet depresyon dolu bi 10 gün yaniKızlar bende bu sabah itibari ile kırmızılarla buluştum... Yeni BAT 9 Kasım...
Ekim ayı benim için dikim ayı olamadı maalesef... Umarım sizler hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz...
günaydın canımGÜNAYDIN KIZLAR
her ay aynı kaderi yaşıyoruz maalesef olmayınca olmuyor.hazirandan beri bu topikteyiz bütün şanşsızlar burda toplanmışız.sıkma tatlı canını depresyona sokma kendini pozitif ol ben öyle yapıyorum inan daha iyiyimhayırlısı olsun yine tek tek döküldük bu ayda bende dün itabari ile lekelenmeye başladım gene uzun bi 6 gün bekliyor beni de sonrasında adet depresyon dolu bi 10 gün yani
haklısın canım elde olsa keşke zaman uzadıkça sıkıntı artıyor sanırım cuma saatti vardır rabbimin bi bildiği ki bekletiyor bizi...her ay aynı kaderi yaşıyoruz maalesef olmayınca olmuyor.hazirandan beri bu topikteyiz bütün şanşsızlar burda toplanmışız.sıkma tatlı canını depresyona sokma kendini pozitif ol ben öyle yapıyorum inan daha iyiyim
Hoşbulduk canımGÜNAYDIN KIZLAR
teşekkür ederim canım daha iyiyim arada tıkanıyorum ama buna da şükür canım benim napalım hayırlısı.Alıştık artık kırmızıları görmeye.Ben artık ne yumurtlama günü hiçbir şey hesaplamıyorum bıraktım artık
hayırlısı olsun yine tek tek döküldük bu ayda bende dün itabari ile lekelenmeye başladım gene uzun bi 6 gün bekliyor beni de sonrasında adet depresyon dolu bi 10 gün yani
günaydın canım
amandacım gerek varmı aşılamaya ?Yaaa aslında ben Aralığa kadar olmazsa tüp bebek deneyeceğim yine...
Ama bu ay bir aşılama denesem mi diyorum... Çok kararsız kaldım yaaaa... Aşılama içinde çok ümitli konuşmadılar ama Rabbim nasip ederse eder sonuçta... Kafa oldu yine bir milyonnnn....
Biz de ev aldık çocuk fikri kaldı o yüzden :)amandacım gerek varmı aşılamaya ?
bence direk tüp yaptır zaten beklemek çok zor bi süreç 2 ayrı stres yaşıcaksın naçizane kendi fikrim canım şuan ev kredim olmasa bu stresi hiç yaşamaz direk tüp bebeğe yönelirdim kendi dr ma bile gidemiyorum kredi yüzünden
al bendende okadarBiz de ev aldık çocuk fikri kaldı o yüzden :)
Yaaa aslında ben Aralığa kadar olmazsa tüp bebek deneyeceğim yine...
Ama bu ay bir aşılama denesem mi diyorum... Çok kararsız kaldım yaaaa... Aşılama içinde çok ümitli konuşmadılar ama Rabbim nasip ederse eder sonuçta... Kafa oldu yine bir milyonnnn....
amandacım gerek varmı aşılamaya ?
bence direk tüp yaptır zaten beklemek çok zor bi süreç 2 ayrı stres yaşıcaksın naçizane kendi fikrim canım şuan ev kredim olmasa bu stresi hiç yaşamaz direk tüp bebeğe yönelirdim kendi dr ma bile gidemiyorum kredi yüzünden
al bendende okadar
evde çok önemli ama çocukta hergün her dakika hatta her saniye şükür ediyorum bir evladım var diye olmasa demek kafayı yicekmişiz
kredi olmasa çekerdik kredi yapardık ta oda garanti değilki
niye dahil olmuyorsun canım sayfa hepimizin sayfası sadece bi kaç ay daha fazla süredir bizlerde yazışıyoruz o kadar...kızlar merhaba yazışmaları takip ediyorum ama pek dahil olamıyorum böyle sonradan gelmek zormuş yahu hepiniz tanıyorsunuz birbirinizi....
Ben zaten oluruna bırıktım ama sizlerde öyle yapmışsınız görsüğüm kadarıla Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallah
birşey sormak istiyorum yazışmaları okudum ama hiç bilgim yok tüp bebek maliyeti çok yüksekmi yaklaşık ne kadar mesela..
niye dahil olmuyorsun canım sayfa hepimizin sayfası sadece bi kaç ay daha fazla süredir bizlerde yazışıyoruz o kadar...
sigortada sanırım 6 7 bini buluyor yalnız direk tüp yapmıyorlar aşama aşama gidiyorlar diye billiyorum özelde saçtiğin hastaneye göre değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?