2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar bende bu sabah itibari ile kırmızılarla buluştum... Yeni BAT 9 Kasım...
Ekim ayı benim için dikim ayı olamadı maalesef... Umarım sizler hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz...

Abdominal cnm geçmiş olsun nasıl oldun
teşekkür ederim canım daha iyiyim arada tıkanıyorum ama buna da şükür
Ekim ayı benim için dikim ayı olamadı maalesef... Umarım sizler hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz...
canım benim napalım hayırlısı.Alıştık artık kırmızıları görmeye.Ben artık ne yumurtlama günü hiçbir şey hesaplamıyorum bıraktım artık

günaydın canım nasılsın
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum
herşeyi oluruna bıraktım artık
aslında eşimin ve benim detaylı bir kontrol olmamız gerekiyor ama adam yanaşmıyor bende işyerinden izin alamıyorum öylece bekliyoruz
sen de ne var ne yok

en iyisini yaptın oluruna bırakarak.Eşin yanaşmıyorsa tek taraflı sen çabalamayamazsın.Ben de oluruna bıraktım bebek fikrini attım kafamdan benim eşim de tahlil vermedi.ben de dr a gitmeyi bıraktım zaten bir sorun yok ben de çok şükür sadece benle olacak iş değil.Yumurtlama günüymüş falan hepsini bıraktım hayatı akışına bıraktım ve böyle daha mutluyum.Kızıma daha çok zaman ayırmaya başladım.

hayırlısı olsun yine tek tek döküldük bu ayda bende dün itabari ile lekelenmeye başladım gene uzun bi 6 gün bekliyor beni de sonrasında adet depresyon dolu bi 10 gün yani

GÜNAYDIN KIZLAR
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ
günaydın canım

hayırlısı olsun yine tek tek döküldük bu ayda bende dün itabari ile lekelenmeye başladım gene uzun bi 6 gün bekliyor beni de sonrasında adet depresyon dolu bi 10 gün yani
her ay aynı kaderi yaşıyoruz maalesef olmayınca olmuyor.hazirandan beri bu topikteyiz bütün şanşsızlar burda toplanmışız.sıkma tatlı canını depresyona sokma kendini pozitif ol ben öyle yapıyorum inan daha iyiyim

haklısın canım elde olsa keşke zaman uzadıkça sıkıntı artıyor sanırım cuma saatti vardır rabbimin bi bildiği ki bekletiyor bizi...

günaydın canım

Yaaa aslında ben Aralığa kadar olmazsa tüp bebek deneyeceğim yine...
Ama bu ay bir aşılama denesem mi diyorum... Çok kararsız kaldım yaaaa... Aşılama içinde çok ümitli konuşmadılar ama Rabbim nasip ederse eder sonuçta... Kafa oldu yine bir milyonnnn....

amandacım gerek varmı aşılamaya ?
bence direk tüp yaptır zaten beklemek çok zor bi süreç 2 ayrı stres yaşıcaksın naçizane kendi fikrim canım şuan ev kredim olmasa bu stresi hiç yaşamaz direk tüp bebeğe yönelirdim kendi dr ma bile gidemiyorum kredi yüzünden

Biz de ev aldık çocuk fikri kaldı o yüzden :)

Biz de ev aldık çocuk fikri kaldı o yüzden :)
al bendende okadar
evde çok önemli ama çocukta hergün her dakika hatta her saniye şükür ediyorum bir evladım var diye olmasa demek kafayı yicekmişiz
kredi olmasa çekerdik kredi yapardık ta oda garanti değilki

bu arada soğan bi gram işe yaramadı ne mantara iyi geldi nede enfeksiyona o berbat şeyi içtiğimemi yanayım ümidimemi bilemedim :)

al bendende okadar
evde çok önemli ama çocukta hergün her dakika hatta her saniye şükür ediyorum bir evladım var diye olmasa demek kafayı yicekmişiz
kredi olmasa çekerdik kredi yapardık ta oda garanti değilki

kızlar merhaba yazışmaları takip ediyorum ama pek dahil olamıyorum böyle sonradan gelmek zormuş yahu hepiniz tanıyorsunuz birbirinizi....

Ben zaten oluruna bırıktım ama sizlerde öyle yapmışsınız görsüğüm kadarıla Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallah

birşey sormak istiyorum yazışmaları okudum ama hiç bilgim yok tüp bebek maliyeti çok yüksekmi yaklaşık ne kadar mesela..

niye dahil olmuyorsun canım sayfa hepimizin sayfası sadece bi kaç ay daha fazla süredir bizlerde yazışıyoruz o kadar...
sigortada sanırım 6 7 bini buluyor yalnız direk tüp yapmıyorlar aşama aşama gidiyorlar diye billiyorum özelde saçtiğin hastaneye göre değişir

Merhaba kızlar adetime 4 gün var.
Ve tahmini yumurtlama döneminden sonra ara ara karnımın alt tarafında hep ağrı oluşuyor kasık ağrısı mı bilemedim???

Heleki bu sabahki ağrım feci şekildeydi dayanılmaz bir ağrıdı genelde sabahları oluyor idrarımı yaptıktan sonra yoksa enfeksiyon mu kaptım ????

saolasın canım... Ne bileyim işte sanki ben çok istekli değilmişim gibi geliyor sizin bu yazışmalarınızı okudukça

baya pahalıymış bu tüp bebek mevzusu inşallah hiçbirimizin ihtiyacı kalmadan allahım verir bize bebişlerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…