2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

amin canım inş.
istekli değilden ziyade şöyle diyim ben sana bir çoğumuz korunmayı bırakalı uzun zaman oldu ondan öyle yani mesela ben 2 yılı devirdim e sabırda tükendi belki bilmiyorum yoruldukta yoksa eminim sende en az bizim kadar istiyorsundur bebişini.

Hıım zaman uzayınca oldu heralde dediğin gibi ama bend eşöyle bir durum varki aslında tek çocukla yeter dedik hep oğlum 7,5 yaşında sonradan fikir değiştirdik daha çok benim ısrarlarımla yani bende sonra sonra düşündükçe 2. çocuk mantıklı geldi ama hala bile gel gitler yaşıyorum ama bıraktık bizde korunmayı 3. ayımız bu ay bakalım artık Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah...

inş. canım
benimde oğlum 7 yaşında bende 5 yaşına gelinceye kadar tek çocuk yeter diyenlerdendim ne oldusa bi anda oldu etrafımdakiler doğuruncu 2 cileri bi anda heveslendik ama olmadı bu seferde...

inş. canım
benimde oğlum 7 yaşında bende 5 yaşına gelinceye kadar tek çocuk yeter diyenlerdendim ne oldusa bi anda oldu etrafımdakiler doğuruncu 2 cileri bi anda heveslendik ama olmadı bu seferde...

ayy bak sende benim gibiymişsin ne diyim kendimden çok oğlum için istiyorum tek kalmasın bu hayatta bir kardeşi olsun diye ama bakalım kısmet olacak mı

benimde mesaim bitiyor

iyi tatiller herkese

Slm kızlar bnm iki yaşında kızım var iki aydır deniyoruz olmuyor bende tsh oranı yüksek çıktı şimdi ilaç içiyorum inş bu ay olur çok üzülüyorum bu duruma

kızlar eşim iş yeri hekimi ile görüşmüş şirkete gelmiş bugün dr emekli ürolok durumu anlatmış senin değerler iyi ama tüplerde intihaptan tıkanma olmuş olabilir eşinde demiş çok ikna olmuş sanırım ki rahim filmini bu ay çektirelim dedi ve beni çok şaşırttı ben o hiç umarsamıyor sanıyordum demekki kocam da üzülüyormuş duruma bunu 2 yıldır ilk defa fark ettim....

savha canım aslında takıyorlar kafaya ama belli etmiyorlar işte
Biz kadınlar gibi değil erkek milleti tüplerde tıkanıklık olduğu ultrasonda çıkmıyor mu rahim filmi nasıl birşey acaba

savha canım aslında takıyorlar kafaya ama belli etmiyorlar işte
Biz kadınlar gibi değil erkek milleti tüplerde tıkanıklık olduğu ultrasonda çıkmıyor mu rahim filmi nasıl birşey acaba
Rahim filmi bildiğim kadarı ile akttan ilaçlı bi su veriliyor tüplere doğru bu sıvı tüplerde nereye gidiyor neresi tıkalı ona bakıyorlar ağrılı bi işlem bildiğim kadarıyla

Hımm anladım canım olsun bebeklerimiz için nelere katlanmıyoruz ki değil mi ona da katlanırız

esmerim53 Aramıza Hoşgeldiniz umarım kısa zamanda hamilelik haberini duyarız

Kızlar burda bir arkadaşımız sanırım preesed jel kullanıyordu faydası var mı acaba kim olduğunu hatırlayamadım

şahsen rahim filmini yaşadım gerçekten ağrılı bişiy rahin filmine gircekleri korkutmk istemem ama mecburız sonuçta bebiş için benim sağ tüpüm tıkalıymış öğrenmiş olduk sadece alttan bi sıvı var onu yaparken kasıkalrın ağrıyo benim canımda tatlıdır bu işlemi doğum doktorum yapmadı galiba radyolog yapmıştı çok bağırdımı hatrlıyom bir sene sona doğum dr bikez daha istedi rahim filmini şüpheli bulmuştu ( dr değiştirmiştim hsg aonuçlarını göstermiştim) bikez daha rahim dilmine gircen dedi ve ben korktum artık çocuk istemiyom o filme girmem dedim ama allahımın bana o ay minik bi hediyesi varmış o ay beş haftalık gebeliğimi öğrendim korkunun gözünü seviyim:)

Günaydın kızlar.
Bişey sormak istiyorum adet itibariyle 8.gunde yumurtlama olur mu??

Tünaydın canım :) Adetin hemen bitiminde yumurtlama olabileceğini forumda birçok kişiden duymuştum. Hatta bu şekilde hamile kaldıklarını da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…