Tünaydın canım :) Adetin hemen bitiminde yumurtlama olabkafamaini forumda birçok kişiden duymuştum. Hatta bu şekilde hamile kaldıklarını da.
kızlar kontrolden geldim ve yumurta yok kaliteligelecek ay igne tedavisine başlıcam varmı aranızda igne tedavisi olan ay yeter ya
hadi bakalım canım her şeyde var bir hayır eşin sonunda sorunun farkında hadi hayırlısı inşaallah filimden sonra bebişin gelirkızlar eşim iş yeri hekimi ile görüşmüş şirkete gelmiş bugün dr emekli ürolok durumu anlatmış senin değerler iyi ama tüplerde intihaptan tıkanma olmuş olabilir eşinde demiş çok ikna olmuş sanırım ki rahim filmini bu ay çektirelim dedi ve beni çok şaşırttı ben o hiç umarsamıyor sanıyordum demekki kocam da üzülüyormuş duruma bunu 2 yıldır ilk defa fark ettim....
aramıza hoşgeldin inşaallah bebeğine kavuşursun.selamlaaar bende 2.kez anne olmak istiyorum benide alın aranızaa
canım ben preeseed değil de crinone adlı jelden kullandım malum işe yaramadı.progestan içeriyor.Kızlar burda bir arkadaşımız sanırım preesed jel kullanıyordu faydası var mı acaba kim olduğunu hatırlayamadım
olabilir canım benim arkadaşım regli bitti 7. gün sadece korunmamışlar diğerlerinde korunmuşlar ve hamile kaldı şimdi 3 yaşında kızı.hadi bakalım sen de inşaallah tutar.Günaydın kızlar.
Bişey sormak istiyorum adet itibariyle 8.gunde yumurtlama olur mu??
kendini üzme lütfen her şeyde var bir hayır zamana bırak üzülme.ben öyle yapıyorum Rabbim çok şükür bir tane evlat verdi artık üzülmüyorum pozitifim bu ay da olacaksam adet olayım nasip olmuşsa ona engel yok biliyoruz.kızlar kontrolden geldim ve yumurta yok kaliteligelecek ay igne tedavisine başlıcam varmı aranızda igne tedavisi olan ay yeter ya
Oluyor diye biliyorum cnm benimki genelde 8.gun basliyo 26 gunde bi regl oluyorum yani olabilirGünaydın kızlar.
Bişey sormak istiyorum adet itibariyle 8.gunde yumurtlama olur mu??
merhaba yalniz kalmak bazen iyidir keyfini çıkar.is yerinde sıkıntıli ve stresli ise kendini sıkma bu kadar akışına bırak gün ffalan hesaplama.Esinle çocuk için değil istediğin için birlikte ol.Kızlar ya eşim nöbetçi oğlum da hafta sonu diye babaanneye gitti bu güzel c.tesi gecesi yalnız kaldım evde de sıkıldım sıkıntıda kola Çerez filan yiyorum
Telefondaki uygulamaya göre yarın yumurtlama günüm ama bugün ovü testi yatım negatif çıktı işyerim bu ay çok çok stresli geçiyor iki ortak ayrıldılar biz çalışanlar sudan çıkmış balığa döndük omuzumdaki Yük ağırlaştı ondan stresliyim bu ay bu tempo ve stresle olmaz diye düşünüyorum Amma inşallah yanılırım
yeşimcim oluyor sanırım ya bende bu ay erken yumurtlamışım 7 gün erken kirlendim ve leke değil direk adet fitil kullandığım içinde değerlendiremedim boşa gitti yumoşum boş geçme sakın canım....Bende dün yumurta aki seklinde akıntı olduda. Gecede ilişki oldu. cok erken yumurtlama oldu gibide ondan kafama takildi. Sagol canım
çok belli olmuyor ya rahim duvarı her iki ihtimalde de kalınlaştığı için ama inş. adet olmazsında gelir minnoşşun :)Bugün doktora gidecektim ve gittim.
Kistim varmış 5cm
Ama korkulacak bir durum değilmiş adet ile gider dedi ama adet bitiminde tekrar gel bakalım dedi.
Benim adetime 3 gün var ama hesaplamalarima göre bu 7 gün de olabilir hani bu son iki aydır erken oldugum icin 3 gün hesapladim.
Sorum şu gebelik olsaydı belli olurmuydu ultrasonda hani kan tahlilide istemedi?!?!
Merak ettim şimdi ????
telefondaki uygulamaya pek güvenme adet döngün neyse ondan hesapla mesela geçen ay kaçında oldun 14 gün çıkar garanti ozman çatlamış oluyor hele bu ay tecrübe ile sabitledim artık bunu ve göz göre göre kaçırdım yumurtlamayıKızlar ya eşim nöbetçi oğlum da hafta sonu diye babaanneye gitti bu güzel c.tesi gecesi yalnız kaldım evde de sıkıldım sıkıntıda kola Çerez filan yiyorum
Telefondaki uygulamaya göre yarın yumurtlama günüm ama bugün ovü testi yatım negatif çıktı işyerim bu ay çok çok stresli geçiyor iki ortak ayrıldılar biz çalışanlar sudan çıkmış balığa döndük omuzumdaki Yük ağırlaştı ondan stresliyim bu ay bu tempo ve stresle olmaz diye düşünüyorum Amma inşallah yanılırım
onu mutlaka versin zaten ona göre ne yapacağınıza karar verirsinizCanım ya Sağol yorumun için
Eşime mesaj çektim az önce hani sperm testi yaptıracaktın diye pazar veya pzt vereceğim dedi bakalım Sözünde duracak mı
Kiziminannesiyim2011 ben ve belli olmaz canım çünkü daha çok yeni
çok belli olmuyor ya rahim duvarı her iki ihtimalde de kalınlaştığı için ama inş. adet olmazsında gelir minnoşşun :)
Canım var bundada bi hayir. Bozma moralini
kızlar aynen takmammaya çalışıyorum kısmetse olsun hepimize nasip etsin Rabbimhadi bakalım canım her şeyde var bir hayır eşin sonunda sorunun farkında hadi hayırlısı inşaallah filimden sonra bebişin gelir
aramıza hoşgeldin inşaallah bebeğine kavuşursun.
canım ben preeseed değil de crinone adlı jelden kullandım malum işe yaramadı.progestan içeriyor.
olabilir canım benim arkadaşım regli bitti 7. gün sadece korunmamışlar diğerlerinde korunmuşlar ve hamile kaldı şimdi 3 yaşında kızı.hadi bakalım sen de inşaallah tutar.
kendini üzme lütfen her şeyde var bir hayır zamana bırak üzülme.ben öyle yapıyorum Rabbim çok şükür bir tane evlat verdi artık üzülmüyorum pozitifim bu ay da olacaksam adet olayım nasip olmuşsa ona engel yok biliyoruz.
Cnm tam yumurtlama gunundesin bencekızlar ilk kez ovülasyon testim böyle çıkıyor yorumlaya bilir misiniz
Bencede değerlendirin :))ayy öyle mi dersin canım hadi hayırlısı eşim gece 12 de gelecek bugün ü değerlendirelim ne olur ne olmaz
3 gün çalışın canım çok güzel lh yükselmiş bu gece yarın çatlar yumurtankızlar ilk kez ovülasyon testim böyle çıkıyor yorumlaya bilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?