2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Sağol savha cım bu ay testi böyle yakalayınca ümitlendim yine Allah'ım ümitlerimizi Boşa çıkarmasın

ecetuba84 şükür canım ya okul yemek anca işte birde bu ay berbat adet oluyorum adaçayı içtim omu yaptı bilmiyorum...
sen neler yapıyorsun minnoş nasıl ?

ecetuba84 şükür canım ya okul yemek anca işte birde bu ay berbat adet oluyorum adaçayı içtim omu yaptı bilmiyorum...
sen neler yapıyorsun minnoş nasıl ?
koşuşturmaca bitmiyor canım evde sanki daha çok.cçalışınca daha az is oluyor sanki:)ada çayı adeti çok mu artırıyor ki geçmiş olsun yoğun olunca çok rahatsız ediyor. Ben bugün evi temizledim kızı okuldan aldım evdeyiz meyve suyu cani çekti markette alacaktı sonra anne almayacam senin sağlıklı meyve suyun daha tatlı bana yapar misin dedi çok mutlu oldum.simdi vişne kaynatiyorum bidigima :)

yerim ben onu ya aynı benim oğlum ya :)
birde benimki içindeki vitaminleri ve neye yaradığını saydırıyor bana :)

Merhaba arkadaşlar bende 2. Kez anne olmak istiyorum. Oğlum 4.5 yaşinda. Şuan adet dönemimdeyim maalesef buay olmadi nasip kasıma inşallah

Kızlar ölüyorum ağrıdan 4 gün bar bata neden boyle oldu ya mm adet oldugum da baalayacagiZ tedaviye inşallah

Merhaba hanımlar ben 31 yaşındayım 1 tane 4 yaşında oğlum var.1,5 yıldır istiyoruz 2 kez düşük yaptım tedavi oluyorum çünkü hem ck hemde pko var bugün doktora gideceğim menogon + ovitolle kullanıyorum. çok zor bir durum RABBİM hiç olmayanlarada nasip etsin. olupta 2. Yi isteyenede hayırlı zamanda nasip etsen.AAAAAMMMMMİİİİİNNNNN

[QUOTEde er, post: 37320196, member: 630028"]Merhaba hanımlar ben 31 yaşındayım 1 tane 4 yaşında oğlum var.1,5 yıldır istiyoruz 2 kez düşük yaptım tedavi oluyorum çünkü hem ck hemde pko var bugün doktora gideceğim menogon + ovitolle kullanıyorum. çok zor bir durum RABBİM hiç olmayanlarada nasip etsin. olupta 2. Yi isteyenede hayırlı zamanda nasip etsen.AAAAAMMMMMİİİİİNNNNN[/QUOTE]
Cnm o dedegin tedavi yi banada uygulayacak dktr pahalimi iğneler nasıl oluyor

İgne ler pahalimi
iser, post: 37320196, member: 630028"]Merhaba hanımlar ben 31 yaşındayım 1 tane 4 yaşında oğlum var.1,5 yıldır istiyoruz 2 kez düşük yaptım tedavi oluyorum çünkü hem ck hemde pko var bugün doktora gideceğim menogon + ovitolle kullanıyorum. çok zor bir durum RABBİM hiç olmayanlarada nasip etsin. olupta 2. Yi isteyenede hayırlı zamanda nasip etsen.AAAAAMMMMMİİİİİNNNNN[/QUOTE]
Cnm igneler

Cnm igneler[/QUOTE]
Evet canım baya pahalı 5 kutusu 750 tl. eşim özel sigortali olunca biz sadece 140 tl oduyoruz.

Kızlar Bende dün yine klomene başladım... Eğer eşimi yakalayabilirsem (ki geçen ay şehirdışına gitti tam gününde) bu ayı boş geçirmeden bir aşılama deneyeyim dedim...
Rabbim nasip ederse ne mutlu yok etmezse Kasımda Gerekli Tahilleri yaptırıp doğru tüp bebek yolculuğuna inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…