2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

HAYIRLISI OLSUN AMANDA İNŞALLAH AŞILAMA TUTAR DA TÜP E GEREK KALMAZ

İnşallahhh canım, benimde şuanda en büyük arzum bu...
Birde görümcem hamile 2,5 aylık, eşim tarafından sürekli aynı cümleleri duyuyorum eeee hadi senden de bir ikinci gelsin artık. Sanki siparişle oluyormuş gibi, Allahım yarabbim yaaaa

aa, post: 37319944, member: 46bu1"]Tedavi gittinmi cnm ne diyor dktr[/QUOTE]
Yumurtaliklar normal kist yok bir sıkınti yok. Bu ayda bakicaz olmazsa tekrar doktora gideriz yada ovulasyon testi falan alırım.

Arkadaslar bizde 7aydir de deniyoruz ama olmadi adet olmama 6gun var adet belirtileri var ama adetbbelirtilerihamileliktede ayni varmidir yokmudurderken sitres yapiyorum zmn gecmek bilmiyor idrar testi yapsam cikarmi

Arkadaslar bizde 7aydir de deniyoruz ama olmadi adet olmama 6gun var adet belirtileri var ama adetbbelirtilerihamileliktede ayni varmidir yokmudurderken sitres yapiyorum zmn gecmek bilmiyor idrar testi yapsam cikarmi
6 gün baya erken bence adetinin geçmesini bekle boşuna hüsran yaşama olsada çıkmayabilir .

yerim ben onu ya aynı benim oğlum ya :)
birde benimki içindeki vitaminleri ve neye yaradığını saydırıyor bana :)
hımm aferin oğluşuna maşallah annesi iyi eğitmiş:)
inşaallah gelir canım bebeğin tüp bebeğe gerek kalmadan

Slm kizlarrr eylulll test yaptinmi merak ettim iki gun gecmis
evet ya yaptım bu sabah ama negatif çıktı kızıma hamileykende hemen çıkmamıştı gerçi :)
Tam bir hafta gecikmeden sonra ikinci silik çıkmıştı.

Birde doktora gitmiştim kist varmış acaba ondan mı gecikme yaşıyorum.
Bat günümde Adet ağrım vardı ve ondan bir iki gün önce göğüslerim ağrıyor ve şişti onlarda.bat gecti tüm belirtiler gitti sadece bugün ayıptır söylemesi sanki adet olacakmışım gibi bir hiss var alt taraflarda :)) ama başkada bir şey yok !!!!

hayırlısı cnm inş hamişsindir Rabbim isteyen herkese versin

selam hatunlar naparsınz ?
annem babaannem kayınvaldem alayı bendeydi dün akşam gönderdim evlerine :)
batı yakın olan yokmu acep artık kimse gün saymıyormu yoksa toparlanalım kızlar artık ben sizi çok özledim

Canım kimse yok buralarda bu aralar... Herkes bir boşvermişlik içinde sanırım...
Ben bu ay yine klomen kullanıyorum 4.gün bugün Allah kısmet ederse aşılama yaptırmak istiyorum... BAT 10 KASIM
Sen neler yapıyorsun?

Selam kızlar. Benim bi taşınma işi vardı. Ertelemiştik bazı nedenlerden dolayı. Şu an onunla uğraşıyorum. Ev tuttuk. Hayırlısıyla taşınıcaz inşallah. Bu arada kürtajdan sonra ilk adetimi oldum. Çok şükür ki tam zamanında. Yumurtlama dönemi de tam taşınmaya denk geliyor. Bakalım bi yolunu bulup değerlendirebilir miyiz bilmiyorum herkesler de bi yerlere kayboldu. Topiğimiz bir an önce canlanır inşallah

ayyy amandaaaa batlar aynı kuzum benimde 11 kasım inş. aşılaman tutar canım canım ya artık güzel haber haberler alalım da kesesi kalp atışı gibi konular konuşalım aminnnnnnnnn.
bende yoğun bi hafta geçirdim yasin okuttum dün rabbim bir şeyleri vesile kılar inş. hakkımızda birde iş bulmuştum eczanede ama almışlar ona çok heycanlanmıştım keşke olsaydı kafam çok güzel dağılıcaktı ama nasip herşey bu arada çok güzel bi rüya gördüm eveli gün test yapmıştım 2 çizgiydi ama güneşe tuttuğumda görünüyordu sadece :) ama ya rüyası bile çok güzeldi ya gerçeğinide rabbim nasip eder inş. :)
taşınmak çok zor ya Allah yardımcın olsun vallah ama iş telaşından en azından aklında olmaz yeni ev yeni heycan yeni bebek olur inş. kolay gelsin arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…