HAYIRLISI OLSUN AMANDA İNŞALLAH AŞILAMA TUTAR DA TÜP E GEREK KALMAZ
Evet canım baya pahalı 5 kutusu 750 tl. eşim özel sigortali olunca biz sadece 140 tl oduyoruz.[/QUOTE]Cnm igneler
6 gün baya erken bence adetinin geçmesini bekle boşuna hüsran yaşama olsada çıkmayabilir .Arkadaslar bizde 7aydir de deniyoruz ama olmadi adet olmama 6gun var adet belirtileri var ama adetbbelirtilerihamileliktede ayni varmidir yokmudurderken sitres yapiyorum zmn gecmek bilmiyor idrar testi yapsam cikarmi
hımm aferin oğluşuna maşallah annesi iyi eğitmiş:)yerim ben onu ya aynı benim oğlum ya :)
birde benimki içindeki vitaminleri ve neye yaradığını saydırıyor bana :)
inşaallah gelir canım bebeğin tüp bebeğe gerek kalmadanKızlar Bende dün yine klomene başladım... Eğer eşimi yakalayabilirsem (ki geçen ay şehirdışına gitti tam gününde) bu ayı boş geçirmeden bir aşılama deneyeyim dedim...
Rabbim nasip ederse ne mutlu yok etmezse Kasımda Gerekli Tahilleri yaptırıp doğru tüp bebek yolculuğuna inşallah...
Evet pek giren yok gibi :-/kızlar nerdesın ayol ya topık bayaa bos kaldı
Slm kizlarrr eylulll test yaptinmi merak ettim iki gun gecmisEvet pek giren yok gibi :-/
Ben beklemedeyim henüz 14.Ekim bekliyordum daha gelen giden yok ?!?!?
Evt cnm bu aralar pek sesiz topik sen nasilsin senin bat ne zamandikızlar nerdesın ayol ya topık bayaa bos kaldı
evet ya yaptım bu sabah ama negatif çıktı kızıma hamileykende hemen çıkmamıştı gerçi :)Slm kizlarrr eylulll test yaptinmi merak ettim iki gun gecmis
hayırlısı cnm inş hamişsindir Rabbim isteyen herkese versinevet ya yaptım bu sabah ama negatif çıktı kızıma hamileykende hemen çıkmamıştı gerçi :)
Tam bir hafta gecikmeden sonra ikinci silik çıkmıştı.
Birde doktora gitmiştim kist varmış acaba ondan mı gecikme yaşıyorum.
Bat günümde Adet ağrım vardı ve ondan bir iki gün önce göğüslerim ağrıyor ve şişti onlarda.bat gecti tüm belirtiler gitti sadece bugün ayıptır söylemesi sanki adet olacakmışım gibi bir hiss var alt taraflarda :)) ama başkada bir şey yok !!!!
selam hatunlar naparsınz ?
annem babaannem kayınvaldem alayı bendeydi dün akşam gönderdim evlerine :)
batı yakın olan yokmu acep artık kimse gün saymıyormu yoksa toparlanalım kızlar artık ben sizi çok özledim
ayyy amandaaaa batlar aynı kuzum benimde 11 kasım inş. aşılaman tutar canım canım ya artık güzel haber haberler alalım da kesesi kalp atışı gibi konular konuşalım aminnnnnnnnn.Canım kimse yok buralarda bu aralar... Herkes bir boşvermişlik içinde sanırım...
Ben bu ay yine klomen kullanıyorum 4.gün bugün Allah kısmet ederse aşılama yaptırmak istiyorum... BAT 10 KASIM
Sen neler yapıyorsun?
taşınmak çok zor ya Allah yardımcın olsun vallah ama iş telaşından en azından aklında olmaz yeni ev yeni heycan yeni bebek olur inş. kolay gelsin arkadaşım...Selam kızlar. Benim bi taşınma işi vardı. Ertelemiştik bazı nedenlerden dolayı. Şu an onunla uğraşıyorum. Ev tuttuk. Hayırlısıyla taşınıcaz inşallah. Bu arada kürtajdan sonra ilk adetimi oldum. Çok şükür ki tam zamanında. Yumurtlama dönemi de tam taşınmaya denk geliyor. Bakalım bi yolunu bulup değerlendirebilir miyiz bilmiyorumherkesler de bi yerlere kayboldu. Topiğimiz bir an önce canlanır inşallah
Bende halen tık yok ya gelmiyor kırmızılar test bugün'de ısrarla negatif çıktı hayırlısı olsun... Kendime stress yapıyorum gelmiyoryahayırlısı cnm inş hamişsindir Rabbim isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?