ayyy amandaaaa batlar aynı kuzum benimde 11 kasım inş. aşılaman tutar canım canım ya artık güzel haber haberler alalım da kesesi kalp atışı gibi konular konuşalım aminnnnnnnnn.
bende yoğun bi hafta geçirdim yasin okuttum dün rabbim bir şeyleri vesile kılar inş. hakkımızda birde iş bulmuştum eczanede ama almışlar ona çok heycanlanmıştım keşke olsaydı kafam çok güzel dağılıcaktı ama nasip herşey bu arada çok güzel bi rüya gördüm eveli gün test yapmıştım 2 çizgiydi ama güneşe tuttuğumda görünüyordu sadece :) ama ya rüyası bile çok güzeldi ya gerçeğinide rabbim nasip eder inş. :)
taşınmak çok zor ya Allah yardımcın olsun vallah ama iş telaşından en azından aklında olmaz yeni ev yeni heycan yeni bebek olur inş. kolay gelsin arkadaşım...
ayyy amandaaaa batlar aynı kuzum benimde 11 kasım inş. aşılaman tutar canım canım ya artık güzel haber haberler alalım da kesesi kalp atışı gibi konular konuşalım aminnnnnnnnn.
bende yoğun bi hafta geçirdim yasin okuttum dün rabbim bir şeyleri vesile kılar inş. hakkımızda birde iş bulmuştum eczanede ama almışlar ona çok heycanlanmıştım keşke olsaydı kafam çok güzel dağılıcaktı ama nasip herşey bu arada çok güzel bi rüya gördüm eveli gün test yapmıştım 2 çizgiydi ama güneşe tuttuğumda görünüyordu sadece :) ama ya rüyası bile çok güzeldi ya gerçeğinide rabbim nasip eder inş. :)
taşınmak çok zor ya Allah yardımcın olsun vallah ama iş telaşından en azından aklında olmaz yeni ev yeni heycan yeni bebek olur inş. kolay gelsin arkadaşım...
cnm benım 19 u ama degılımdır emınımmmm zaten adetı beklıyorum dktra gıdecegım tedavıye baslayacagız ınsallahEvt cnm bu aralar pek sesiz topik sen nasilsin senin bat ne zamandi
Canım perhiz yok çünkü bu testin Öncesinde gecesinde çalışma olmuştu Sabahı biraz duygu sömürüsü yapmıştım test yaptırmıyorsun filan diye o gün gidip vermiş testi benim haberim yoktunormal gibi geldi bana canım ama sayınız iyi hareket yüzde 40 perhiz kaç gün ?
o zaman yanıltıcı olur cnm ama için rahat etsin normal değerlerCanım perhiz yok çünkü bu testin Öncesinde gecesinde çalışma olmuştu Sabahı biraz duygu sömürüsü yapmıştım test yaptırmıyorsun filan diye o gün gidip vermiş testi benim haberim yoktu
bu gidişle zor sanırım pazar akşam benimki yine yurt dışına çıkıcakmış ovulasyon zamanı yani yok ben nedim artık ağlamaktan bıktım
sanırım canım en iyisi çok yıprandıkHer işte bir hayır vardır canım ya. Bu kadar sıkma canını. Bizim de ovulasyon zamanını değerlendirmemiz zor gibi görünüyor. Ben boş verdim artık. Her şeyin hayırlısı
vallahi canım bende geçirdim ama normal oldum gecikme olmadı bi kaç gün daha bekle bakalım belki müjdeli haberler vardır inş.Kızlar bişey sorcam yaa kimyasal gebelikten sonra adet duzensizleşiyomu normalde ben ram 26 günde bir olurum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim normalde 16 ekimde regl olmalıydım ama daha olmadım gecikme kimyasaldan dolayı mı olduki aranızda kimyasal geçiren varsa lütfen cvp yazın
vallahi canım bende geçirdim ama normal oldum gecikme olmadı bi kaç gün daha bekle bakalım belki müjdeli haberler vardır inş.
cnm hayırlsdı olsun ınsallh benımde gunum bugun bakalım ama degılım kesın bıran once adet olsamda kadın doguma gıtsem ılk defa adetımı beklıyorum heycanla :)gunaydın kızlarrr malesefff kırmızılar geldii
hayırlısı olsun canım yagunaydın kızlarrr malesefff kırmızılar geldii
iyi değilim canım sen nasılsın ?savhacım naber nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?