2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

savhacım rüyan hayır olsun inşallah ama çok güzel bir rüya bence
kızlar eşim nihayet bi sperm testi yaptırdı ama daha dr a göstermedi buraya koyuyorum tecrübeli bayanlar bana yardımcı olun ne demek bu değerler

normal gibi geldi bana canım ama sayınız iyi hareket yüzde 40 perhiz kaç gün ?

Benim bu ay adet 3 gün erken geldi 12 Ekimde bekliyordum 9 Ekimde geldi sağolsun fazla ümitlendirmek istemedi Rabbim beni...
Allah hayra çıkarsın rüyalarını ne güzel hem güneş görmüşsün hemde güneş altında beklediğin mucizeni, Allah tez vakitte gerçeğini yaşamayı nasip etsin sana ve cümlemize.... Aminnnnn

Sorma canım ya. Ben bıktım artık taşınmaktan. İnşallah bu son ev olur.
Canım ben de sürekli bebek emzirdiğimi görüyordum bi ara. Rüyalarımız gerçek olur inşallah en kısa zamanda.

bu gidişle zor sanırım pazar akşam benimki yine yurt dışına çıkıcakmış ovulasyon zamanı yani yok ben nedim artık ağlamaktan bıktım

normal gibi geldi bana canım ama sayınız iyi hareket yüzde 40 perhiz kaç gün ?
Canım perhiz yok çünkü bu testin Öncesinde gecesinde çalışma olmuştu Sabahı biraz duygu sömürüsü yapmıştım test yaptırmıyorsun filan diye o gün gidip vermiş testi benim haberim yoktu

Canım perhiz yok çünkü bu testin Öncesinde gecesinde çalışma olmuştu Sabahı biraz duygu sömürüsü yapmıştım test yaptırmıyorsun filan diye o gün gidip vermiş testi benim haberim yoktu
o zaman yanıltıcı olur cnm ama için rahat etsin normal değerler

İşte erkekler böyle dengesiz ver dersin vermez sonra gider vakitsiz test verir işte
Sağol canım yorumun için

bu gidişle zor sanırım pazar akşam benimki yine yurt dışına çıkıcakmış ovulasyon zamanı yani yok ben nedim artık ağlamaktan bıktım

Her işte bir hayır vardır canım ya. Bu kadar sıkma canını. Bizim de ovulasyon zamanını değerlendirmemiz zor gibi görünüyor. Ben boş verdim artık. Her şeyin hayırlısı

Her işte bir hayır vardır canım ya. Bu kadar sıkma canını. Bizim de ovulasyon zamanını değerlendirmemiz zor gibi görünüyor. Ben boş verdim artık. Her şeyin hayırlısı
sanırım canım en iyisi çok yıprandık

Kızlar bişey sorcam yaa kimyasal gebelikten sonra adet duzensizleşiyomu normalde ben ram 26 günde bir olurum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim normalde 16 ekimde regl olmalıydım ama daha olmadım gecikme kimyasaldan dolayı mı olduki aranızda kimyasal geçiren varsa lütfen cvp yazın

vallahi canım bende geçirdim ama normal oldum gecikme olmadı bi kaç gün daha bekle bakalım belki müjdeli haberler vardır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…