- 9 Ekim 2014
- 306
- 273
- 53
ben de iyiyim canım.aa neden gidecek iş için mi off oralar karışık şimdiiyi değilim canım sen nasılsın ?
akşam kocam ırak'a gidicek ya moralim 0 yani
iş için canım elektirik işi ile uğraşıyor işi aldıklarında böyle bi sorun yoktu tabi aylar önce devriye alması gerek off Allaha emanet artık nedimben de iyiyim canım.aa neden gidecek iş için mi off oralar karışık şimdi
sagol cnm yaa evt sende biran önce tedaviye başla cnm inşallah kasım ayına isteyen herkes hamiş girercnm hayırlsdı olsun ınsallh benımde gunum bugun bakalım ama degılım kesın bıran once adet olsamda kadın doguma gıtsem ılk defa adetımı beklıyorum heycanla :)
sagğl cnm benimhayırlısı olsun canım ya
Doğru tabi cnm sabır sabır ve sabırrr hayırlısıysa olsuncanipir sağlık olsun canım napacaksın sabır zaman gerekiyor
savhacım bende üzüldüm inan Rabbim eşini korusun dua edelim hayırlısıyla gidip gelsin inşallahiyi değilim canım sen nasılsın ?
akşam kocam ırak'a gidicek ya moralim 0 yani
Allah kazasız,belasız dönmeyi nasip etsin bol bol dua etmek lazım sadaka falan ver canım bin bela def ederiş için canım elektirik işi ile uğraşıyor işi aldıklarında böyle bi sorun yoktu tabi aylar önce devriye alması gerek off Allaha emanet artık nedim
gunaydın kızlarrr malesefff kırmızılar geldii
iş için canım elektirik işi ile uğraşıyor işi aldıklarında böyle bi sorun yoktu tabi aylar önce devriye alması gerek off Allaha emanet artık nedim
ewet cnm dedıgn dogru ınsallha rabbım nasıp eder masllahb senınkı yolda demekkıBu topikteki herkesin çocucuğu var. Ben kesinlikle ikinci çocuğun olmasından yanayım. Hepimiz annelik babalık duygusunu tadıyoruz yavrularımız sayesinde. Peki ya onlar? Bu nedenle bize verdikleri hediyeyi bizde kardeşleri ile onlara hediye edelim :) Allah isteyen herkese nasip etsin
amın cnm hla beklıyorum aksıne agrım da yok göğüslerim hasaas o kadar nasip artıksagol cnm yaa evt sende biran önce tedaviye başla cnm inşallah kasım ayına isteyen herkes hamiş girer
savhacım bende üzüldüm inan Rabbim eşini korusun dua edelim hayırlısıyla gidip gelsin inşallah
Allah kazasız,belasız dönmeyi nasip etsin bol bol dua etmek lazım sadaka falan ver canım bin bela def eder
sağolun kızlar Alah razı olsun ne güzel bi doğum günü hediyesi oldu bana eşimin gitmesiSağlık olsun canım, kısmet bu aya değilmiş demek ki... Umarım ne kısa zamanda cücüklerimize kavuşuruz
Allah kavuştursun canım, sıkma canını tez vakitle sağ salim dönmeyi nasip etsin canım...
direk hamileyim diye okudum ha :)kızlar bazı belirtiler var acaba hamilemiyim ya
normalde hiç ağrımayan belim değişik bir şekilde ağrıyor sanki ortadan ikiye bölünüyor gibi daha adetime 6 gün var ve 3-4 gün önceden başladı bu ağrı
ve
sağ bacağım arkadan kastırıyor bu belirtileri ilklinde de yaşamıştım ama hemen yaşamadım 2. veya 3. ayda başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam
SİZCE HAMİLEMİYİM Bİ YORUM BEKLİYORUM
SSıkma tatlı canını tatlım inşaallah hemen kavusursun eşine sağlık olsun biz burdayiz konusalim dagit kafanisağolun kızlar Alah razı olsun ne güzel bi doğum günü hediyesi oldu bana eşimin gitmesi
sana soyle diyeyim canim 9 aydir bebek istiyorum belirtilerin alasini yasadim ama sonuc yok kizimda hic belirti yoktu ilk hamileligimde cok az oldu biraz bekle erken gebelik testi al ya da kan testi yaptirkızlar bazı belirtiler var acaba hamilemiyim ya
normalde hiç ağrımayan belim değişik bir şekilde ağrıyor sanki ortadan ikiye bölünüyor gibi daha adetime 6 gün var ve 3-4 gün önceden başladı bu ağrı
ve
sağ bacağım arkadan kastırıyor bu belirtileri ilklinde de yaşamıştım ama hemen yaşamadım 2. veya 3. ayda başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam
SİZCE HAMİLEMİYİM Bİ YORUM BEKLİYORUM
desteğin için sağol canım bi tanesin ...SSıkma tatlı canını tatlım inşaallah hemen kavusursun eşine sağlık olsun biz burdayiz konusalim dagit kafanisana soyle diyeyim canim 9 aydir bebek istiyorum belirtilerin alasini yasadim ama sonuc yok kizimda hic belirti yoktu ilk hamileligimde cok az oldu biraz bekle erken gebelik testi al ya da kan testi yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?