2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

iş için canım elektirik işi ile uğraşıyor işi aldıklarında böyle bi sorun yoktu tabi aylar önce devriye alması gerek off Allaha emanet artık nedim
Allah kavuştursun canım ben bu Mesajı görmemişim sağ salim gidip gelsin inşallah

Kızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...

Kızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...
inşaallah yumoşların olmuştur.Allah işini rast getirsin..Sakin ve pozitif olmaya çalış canım benim

Geldimmm...
Teşekkür ederim canım bir sağ ve iki solda 3 yumurtam var... İkisinin büyüklüğü güzel yarın tekrar görelim dedi... Yaşasınnnn
çook güzel bi haber bu yaşasınnnnnnn :)
ay canım ya inş. 20 gün sonrada hamileyim diye yazarsın

Son düzenleme:
çook güzel bi haber bu yaşasınnnnnnn :)
ay canım ya inş. 0 gün sonrada hamileyim diye yazarsın

Çok teşekkür ederim canım, Hayırlısı inşallahhhh... Cümlemiz tez vakitte kavuşalım yavrularımıza...
Bu ay aşılama da negatif çıkarsa Aralık da tüp bebek tedavisi yaptıracağım Allah'ın izni ile... (Gerek kalmaz inşallah)

evet cnm 3 gun bugum bıde yogun mıde bulantı var ama hıc umudum yok hayırlısı

Canım neden kan testi yaptırmıyorsun... Eğer bebiş varsa, ki inşallah vardır test de kesin çıkar...
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...

inş. canım rabbim gönlüne göre versin

Geldimmm...
Teşekkür ederim canım bir sağ ve iki solda 3 yumurtam var... İkisinin büyüklüğü güzel yarın tekrar görelim dedi... Yaşasınnnn
Hoşgeldin ne güzel haberlerle dönmüşsün öyle hadi inşaallah bu ay tutar tüp bebekle falan uğraşmazsın inşaallah...

Hoşgeldin ne güzel haberlerle dönmüşsün öyle hadi inşaallah bu ay tutar tüp bebekle falan uğraşmazsın inşaallah...

Ayyy inşallah... Bende yine nasıl umutlandım bilemezsin... Her ay yıkılıp sonra nasıl bu kadar umut dolu oluyoruz anlamıyorum... Mantıklı bir açıklaması da yok sanırım... Rabbim biz kadınları gerçekten çok güçlü yaratmış hamdolsun...

Canım neden kan testi yaptırmıyorsun... Eğer bebiş varsa, ki inşallah vardır test de kesin çıkar...
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...
cnm yAPTIRNMAK ISTEMIYORUM NEDESE ICIMDENDE GELMIYOR pazartesıyı beklıyecegım ama sadece yogun bır mıde bulantısı var usuttum galıba

cnm yAPTIRNMAK ISTEMIYORUM NEDESE ICIMDENDE GELMIYOR pazartesıyı beklıyecegım ama sadece yogun bır mıde bulantısı var usuttum galıba

Hayırlısı canım inşallah Pazartesi çabuk gelir Adetin hiç gelmez... En doğru kararı elbet kendin verirsin...
Biz tabi ki güzel haberler gelmesini dileyeceğiz

Hayırlısı canım inşallah Pazartesi çabuk gelir Adetin hiç gelmez... En doğru kararı elbet kendin verirsin...
Biz tabi ki güzel haberler gelmesini dileyeceğiz
tabi cnm
ama emınım degılımdır o yuzden gerek yok test alıp yorulmaya o degılde adet geleceksede gelsın bıran once tedavıye baslasam hayırlısı ıle

kızlar ii akşmlr herkese
günüm çok yaklaştı iyice strese girdim şimdiden üzülüyorum bu ay da olmayacak diye
zaten geçen ay kendimi çok üzdüm adetim olunca gece boyunca ağlamıştım
allahım görmek istemiyorum o kırmızıları

Geldimmm...
canım inş. tutar ya güzel haberler alalım bu ay . ilaçlamı büyüdü amanda .ben igneye geçicem bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…