Canım ya kardeşimin nişanı için hazırlık yapıyoruz. O yüzden yoğunum bu ara. Sen de ümidini kesme kırmızıları görmeden. Ben oğluma hamile kaldığımda aynen adet olacak gibiydim. İnşallah sen hamissindir de bunlar hamişlik belirtileridir. Bu arada ben de adet oldum. 4 gün erken geldi
Çokkk mutluyummm kızlaaaaaaarrrrrrr .d dün bebegımı gordum 6mm 6 hftalık hamıleyım sukurler olsun ılk kesem gorunmedı dıs gbelıkten korktum snra kse grundu bebegm gorunmedı boş gblkten korktum allha sukur dun gorundu utangac bebegım .d
miracleee ecetuba egenın annesı nerdesınız kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Aminn canım rabbim kimsenın duasını boş cewırmesin AMİNtebrıkler cnm darısı basımıza
Aminn canım rabbim kimsenın duasını boş cewırmesin AMİN
tamam kity karakterli bir tane yollayayım o soruyu bilkenlere yollayacaktım iyiki yollayamamışım kime niyet kime kısmet
her işte bir hayır var işte
kızalrrrr mıracleee elendı bende elenıyorum galıbaaa 2 tane hamişimiz varrr darısı sızlerın basına adet sancısı cekıyorum gelıyor benım kırmızılar
Amann ne geliyolarsaa
Benide es geçin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz bir çalışmaya başlasaydık o da iyiydi henüz eşim ikna olsun diye beklemedeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senıdemıo kaybettık canım ya
Arkadaşlar benim bir kızım var buda nasipse ikinci olacak. Doğal yolla oldu. İkiz mi hiç aklıma gelmemişti ama:s hayırlısı diyelim:) bu arada teşekkür ederim tebrikler için.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlaar naber durumlar nasıllll ben agrı cekıyorum yakındır olurum
Naaptın canım. Var mı bir gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?