2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Çokkk mutluyummm kızlaaaaaaarrrrrrr .d dün bebegımı gordum 6mm 6 hftalık hamıleyım sukurler olsun ılk kesem gorunmedı dıs gbelıkten korktum snra kse grundu bebegm gorunmedı boş gblkten korktum allha sukur dun gorundu utangac bebegım .d

aaaaaaaaaaa hayırlısı olsun ama olucam bellı sonum rontgene kaldı ooof of

tebrıkler cnm darısı basımıza

kızalrrrr mıracleee elendı bende elenıyorum galıbaaa 2 tane hamişimiz varrr darısı sızlerın basına adet sancısı cekıyorum gelıyor benım kırmızılar

tamam kity karakterli bir tane yollayayım o soruyu bilkenlere yollayacaktım iyiki yollayamamışım kime niyet kime kısmet

her işte bir hayır var işte

Tbrklerrr... gozunuz aydin rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızalrrrr mıracleee elendı bende elenıyorum galıbaaa 2 tane hamişimiz varrr darısı sızlerın basına adet sancısı cekıyorum gelıyor benım kırmızılar

Amann ne geliyolarsaa

Benide es geçin

Ne güzel hamişlerimiz var. Rabbim bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah. Rabbim biz isteyenlere ve bekleyenlere de tez zamanda bebiş nasip etsin inşallah

Biz bir çalışmaya başlasaydık o da iyiydi henüz eşim ikna olsun diye beklemedeyim

Biz bir çalışmaya başlasaydık o da iyiydi henüz eşim ikna olsun diye beklemedeyim

Hehee bende aynı. Gülüyorum artık sinirden napıyım yaa off

ohh ben yokken iyi kaynatmışsınız maş. :)
yaa kaç kişi elenmiş nolcak şimdi ?
şaka tabi hayırlısı inş.
kızlar sizde ikna edin artık nolur yalnız bırakmayız bizi buralarda

Arkadaşlar benim bir kızım var buda nasipse ikinci olacak. Doğal yolla oldu. İkiz mi hiç aklıma gelmemişti ama:s hayırlısı diyelim:) bu arada teşekkür ederim tebrikler için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım hayırlısı olsun. Ne zaman dr a gitmeyi düşünüyorsun?

Naaptın canım. Var mı bir gelişme?

Ben beylikdüzünde oturuyorum. Medilife ve bağcılar medipol hastanesi arasında kaldım. Ayrıca sezeryan yapmayı düşünüyorum. Kızımın doğumunda çok kötü şeyler geçirdim. Örneğin kuyruk sokumum eğrildi hala oturamıyorum doğru düzgün. Oyüzden sezeryan istiyorum. Bu hastaneler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi? Karar vereyim gitcem inşaAllah doktora:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…