cnım hayırlısıyla olsun inş.cnm yAPTIRNMAK ISTEMIYORUM NEDESE ICIMDENDE GELMIYOR pazartesıyı beklıyecegım ama sadece yogun bır mıde bulantısı var usuttum galıba
canım sıkma kendinidicem bende biliyorum nasıl bir duygu oldugunu 1 yıldır her ay hayal kırıklıgına ugramaktan bıktım. hayırlısını diliyorum Allahtan olur inş .kızlar ii akşmlr herkese
günüm çok yaklaştı iyice strese girdim şimdiden üzülüyorum bu ay da olmayacak diye
zaten geçen ay kendimi çok üzdüm adetim olunca gece boyunca ağlamıştım
allahım görmek istemiyorum o kırmızıları
çok güçlüyüz çook bide ağlamasak süper olucakAyyy inşallah... Bende yine nasıl umutlandım bilemezsin... Her ay yıkılıp sonra nasıl bu kadar umut dolu oluyoruz anlamıyorum... Mantıklı bir açıklaması da yok sanırım... Rabbim biz kadınları gerçekten çok güçlü yaratmış hamdolsun...
kıyamam ya hani herkez kendini biliyor ya ben de senin gibiyim abuk sabuk yerlerde ağlıyorum ki bu ay adamda yok...kızlar ii akşmlr herkese
günüm çok yaklaştı iyice strese girdim şimdiden üzülüyorum bu ay da olmayacak diye
canım inş. tutar ya güzel haberler alalım bu ay . ilaçlamı büyüdü amanda .ben igneye geçicem bu ay
çok güçlüyüz çook bide ağlamasak süper olucak
günaydın canımmmherkese günaydın
hakkımızda hayırlısı olsun elimizden bişey gelmiyor
8387318Evet canım ilaçla geçen aylar günde bir adet klomen içiyordum bu ay günde 2 adet içtim... Sağ tüpüm olmadığı için her iki tarafta da yumurtlama olması önemli benim için... Saat 12 de tekrar gideceğim bakalım büyümüşler mi benim yumoşlar, sizden tek ricam dualarınızda beni de unutmamanız... İnşallah hepimiz bu güzel haberi verme şerefine nail oluruz...
Aaaaa o kadar da olsun canım ama... Güçlüyüz dedim taşız demedim ki
günaydın canımmm
canım dün kaç mm di bugün kaç gelince yazarsan sevinirim.
MAŞALLAH CANIM BÜYÜYOR YUMOŞLARGeldimmmm...
Dün 16-17-18mm End. 4mm (biri solda ikisi sağda- sağ tüp yok bende)
Bugün 18-20-20mm End. 7mm (solda olan 20mm)
İğne oldum yarın öğlen aşılma yapılacak, dualarınızı bekliyorum...
hayırlısı be canım üzme kendini kaderden ötesi yok.Hakkında hayırlısı olsun.kızlar ii akşmlr herkese
Evet canım ilaçla geçen aylar günde bir adet klomen içiyordum bu ay günde 2 adet içtim... Sağ tüpüm olmadığı için her iki tarafta da yumurtlama olması önemli benim için... Saat 12 de tekrar gideceğim bakalım büyümüşler mi benim yumoşlar, sizden tek ricam dualarınızda beni de unutmamanız... İnşallah hepimiz bu güzel haberi verme şerefine nail oluruz...
Aaaaa o kadar da olsun canım ama... Güçlüyüz dedim taşız demedim ki
Geldimmmm...
İğne oldum yarın öğlen aşılma yapılacak, dualarınızı bekliyorum...[/QUOTEAmandacım dualarımız seninle inşaallah her şey başarılı gelişir ve gebelik gerçekleşir
cnm sen nerde oturuyorsun ve asılma ne kadar tuttuGeldimmmm...
ya kılzar nerdesınız amaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm sen nerde oturuyorsun ve asılma ne kadar tuttu
ayyyyy hıc bırseymıssss bıde bu hastane acıbademde var orada aynımı acabaİstanbuldayım canım Florence Nightingale Şişli Herman İşçi doktorum... Muayene ücreti 135TL Aşılama için ayrıca ücret almıyor sadece sperm yıkama işlemi için 150TL ödeyeceğim... Yumurtalarım da Klomene cevap verdiği için iğne kullanmadım...
muayene 135
sperm yıkama 150
klomen 10
ovitrelle 70
TOPLAM 365
ayyyyy hıc bırseymıssss bıde bu hastane acıbademde var orada aynımı acaba
hayırlı haberlerle gel ınsallahEvet canım bende çok şaşırdım ama bu şekilde bilgi verdiler... Umarım yarın büyük bir sürpriz yaşamayız...
Diğer şube ve doktorları hakkında maalesef bir bilgim yok... Bende Herman Beyi burada araştırma yaparken buldum.
Birde iş yerime çok yakın olması da çok büyük bir lüks benim için..
İnş canım tutsun bebíşin bebişlerinGeldimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?