2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

canım sıkma kendinidicem bende biliyorum nasıl bir duygu oldugunu 1 yıldır her ay hayal kırıklıgına ugramaktan bıktım. hayırlısını diliyorum Allahtan olur inş .

kızlar hergün Ya Samed Ya Halik 731 defa , Ya varis 707 Allahümme ya evvelü 100 er defa çekiyorum bebiş için hemde insan ferahlıyor .tavsiye ederim .

çok güçlüyüz çook bide ağlamasak süper olucak
kıyamam ya hani herkez kendini biliyor ya ben de senin gibiyim abuk sabuk yerlerde ağlıyorum ki bu ay adamda yok...
ama inş. gelmişdir meleğin stres yapma sakin ol biliyorum zor ama en azından günün yakın...

canım inş. tutar ya güzel haberler alalım bu ay . ilaçlamı büyüdü amanda .ben igneye geçicem bu ay

Evet canım ilaçla geçen aylar günde bir adet klomen içiyordum bu ay günde 2 adet içtim... Sağ tüpüm olmadığı için her iki tarafta da yumurtlama olması önemli benim için... Saat 12 de tekrar gideceğim bakalım büyümüşler mi benim yumoşlar, sizden tek ricam dualarınızda beni de unutmamanız... İnşallah hepimiz bu güzel haberi verme şerefine nail oluruz...

çok güçlüyüz çook bide ağlamasak süper olucak

Aaaaa o kadar da olsun canım ama... Güçlüyüz dedim taşız demedim ki

herkese günaydın
hakkımızda hayırlısı olsun elimizden bişey gelmiyor
günaydın canımmm

8387318
canım dün kaç mm di bugün kaç gelince yazarsan sevinirim.

Geldimmmm...
Dün 16-17-18mm End. 4mm (biri solda ikisi sağda- sağ tüp yok bende )
Bugün 18-20-20mm End. 7mm (solda olan 20mm)
İğne oldum yarın öğlen aşılma yapılacak, dualarınızı bekliyorum...
MAŞALLAH CANIM BÜYÜYOR YUMOŞLAR

kızlar yazamasamda haberlerinizi okuyarak alıyorum
kalben diliyorum en kısa zamanda gelsin melekleriniz

hayırlısı be canım üzme kendini kaderden ötesi yok.Hakkında hayırlısı olsun.

ya kılzar nerdesınız amaaaaaaaaaaaaaaaaa
Geldimmmm...
cnm sen nerde oturuyorsun ve asılma ne kadar tuttu

ya kılzar nerdesınız amaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm sen nerde oturuyorsun ve asılma ne kadar tuttu

İstanbuldayım canım Florence Nightingale Şişli Herman İşçi doktorum... Muayene ücreti 135TL Aşılama için ayrıca ücret almıyor sadece sperm yıkama işlemi için 150TL ödeyeceğim... Yumurtalarım da Klomene cevap verdiği için iğne kullanmadım...
muayene 135
sperm yıkama 150
klomen 10
ovitrelle 70
TOPLAM 365

ayyyyy hıc bırseymıssss bıde bu hastane acıbademde var orada aynımı acaba

ayyyyy hıc bırseymıssss bıde bu hastane acıbademde var orada aynımı acaba

Evet canım bende çok şaşırdım ama bu şekilde bilgi verdiler... Umarım yarın büyük bir sürpriz yaşamayız...
Diğer şube ve doktorları hakkında maalesef bir bilgim yok... Bende Herman Beyi burada araştırma yaparken buldum.
Birde iş yerime çok yakın olması da çok büyük bir lüks benim için..

hayırlı haberlerle gel ınsallah

slm Kızlar ben KK yı bundan 7 yıl önce bulmuştum ama malesef kullanıcı adımı ve şifremi hatırlamadığım için yeni üye oldum.ozamanlar bir dış gebelik geçirmiştim ve sol tüpüm alınmıştı.8 ay içinde tekrar hamile kalmış ve ilk çocuğumu sağlıklı bi şekilde kucağıma almıştım çok şükür.şimdi kuzum 6 yaşında ve bir kardeş istiyoruz Rabbim nasip ederse.1 senedir korunmuyorum ama tık yok

Bu arada dün soğan kürüne başladım ama işe yararmı bilmiyorum tabi,denemekte fayda var

Geldimmmm...
İnş canım tutsun bebíşin bebişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…