2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Geldimmmm...
Dün 16-17-18mm End. 4mm (biri solda ikisi sağda- sağ tüp yok bende )
Bugün 18-20-20mm End. 7mm (solda olan 20mm)
İğne oldum yarın öğlen aşılma yapılacak, dualarınızı bekliyorum...
hmm hadi bakalım inş. tuttar kuzum birileri şu güzel haberi versin artık :)
demek 1 günde 2 mm büyümüş süper bişey bence demekki küçük yumurtaya üzülmücez

adetım gecelı 5 gun bugun ama hla tık yok dun oglen test yaptım bırsey cımadı anlamdaım gıttı olsa cıkardı dımı

adetım gecelı 5 gun bugun ama hla tık yok dun oglen test yaptım bırsey cımadı anlamdaım gıttı olsa cıkardı dımı
HAMİLELİK OLSA SANIRIM 5 GÜNDE ÇIKMASI LAZIMDI CANIM STRESTEN GECİKMİŞ OLABİLRİ Mİ

hmm hadi bakalım inş. tuttar kuzum birileri şu güzel haberi versin artık :)
demek 1 günde 2 mm büyümüş süper bişey bence demekki küçük yumurtaya üzülmücez

Evet canım geçen ay bu kadar hızlı ve güzel gelişmemişti... Şuan hastanedeyim saat 12:00-12:30 gibi yapılacak aşılamam... Hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz inşallah...

Evet canım geçen ay bu kadar hızlı ve güzel gelişmemişti... Şuan hastanedeyim saat 12:00-12:30 gibi yapılacak aşılamam... Hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz inşallah...
cnm durumdan hanerdar et gercekten ucret okadarmıymıs pok sasırdım hakkında hayırlısı

canım tam yazacaktım kırmızı kart yediğini gördüm hayırlısı olsun canım üzme kendini çok yıprandık şu süreçte Rabbim feraha kavuştursun inşaallah
Amandacım Allah yardımcın olsun inşaallah aşılama başarıyla sonuçlanır bebişin gelirr

günaydın
amanda dualarımız seninle canımmm...
nurdua üzülme sakın. şimdi 3 günü gidicen tedaviye başlanıcak demi seninde ?

günaydın
amanda dualarımız seninle canımmm...
nurdua üzülme sakın. şimdi 3 günü gidicen tedaviye başlanıcak demi seninde ?
Günaydın Savhacım hoşgeldin topiğimizde bir kısmetsizlik var kaç aydır olmadı bebişlerimiz...Allah hayırlısını versin.

Günaydın Savhacım hoşgeldin topiğimizde bir kısmetsizlik var kaç aydır olmadı bebişlerimiz...Allah hayırlısını versin.
sorma güzelim ya bütün bahtızlar buraya toplanmışız :)
gülüyorum artık vallahi nedelim :)
bu ay zaten adamcım yok hiç beraber olmadan gitti temizlendim gitti yani çok rahatım :) :) :)
sen neler yaptın ?

Selam kızlar uzun bi süredir giremiyorum işler yoğun
sizde durumlar nasıl?
Benim günüm geçti ama heveslenemiyorum idrar testide pozitif.
2-3 gün daha bekleyip kan testi yaptırmaya karar verdim. Eşime bile söyleyemedim. Sadece sizle paylaşıyorum dua edin inş hepimiz güzel sonuçlar alırız.
geçmişe bakamadım çok birikmiş. Hamiş olan var mı ? Listenin son hali ne durumda ?

sorma güzelim ya bütün bahtızlar buraya toplanmışız :)
gülüyorum artık vallahi nedelim :)
bu ay zaten adamcım yok hiç beraber olmadan gitti temizlendim gitti yani çok rahatım :) :) :)
sen neler yaptın ?
gülelim canım Allah gülmekten ayırmasın.:)en azından kafan rahat acaba demezsin:)
ben de ne yapim canım yatılı misafirlerim var 10 gündür ev dolu olunca malum canım bir hafta daha burdalar zaten bata az kaldı pazar günü olmam gerek bu ay da boş geçti sana şöyle diyeyim milletten fırsat bulamıyoruz bebek için

hoşgeldin oo yine hamilesin o zaman gözün aydın hadi bakalım sağlıklı ilerlesin inşaallahh

cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı isteyen herkese olsun inşallahh :)

oyyy kuzum inş. bu sefer annesine sım sıkı tutunur meleğin...
biz batsızlar olarak aynıyız :) ilk bebiş haberi senden

ay tubacım onlarda abartmış baya misafirliği hattime değil ama :) ben 2 günden fazla misafire dayanamıyorum da :)
sende benden ozaman sebastian :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…