hmm hadi bakalım inş. tuttar kuzum birileri şu güzel haberi versin artık :)Geldimmmm...
Dün 16-17-18mm End. 4mm (biri solda ikisi sağda- sağ tüp yok bende)
Bugün 18-20-20mm End. 7mm (solda olan 20mm)
İğne oldum yarın öğlen aşılma yapılacak, dualarınızı bekliyorum...
kızlar yazamasamda haberlerinizi okuyarak alıyorum
kalben diliyorum en kısa zamanda gelsin melekleriniz
canlar gelin artık sizde ya çok uzak durmayın kaç aydır alıştık artık birbirimize...Slm kızlar bi slm vereyim dedim
HAMİLELİK OLSA SANIRIM 5 GÜNDE ÇIKMASI LAZIMDI CANIM STRESTEN GECİKMİŞ OLABİLRİ Mİadetım gecelı 5 gun bugun ama hla tık yok dun oglen test yaptım bırsey cımadı anlamdaım gıttı olsa cıkardı dımı
cnm Bi kan testi yaptır için rahat etsin benceadetım gecelı 5 gun bugun ama hla tık yok dun oglen test yaptım bırsey cımadı anlamdaım gıttı olsa cıkardı dımı
hmm hadi bakalım inş. tuttar kuzum birileri şu güzel haberi versin artık :)
demek 1 günde 2 mm büyümüş süper bişey bence demekki küçük yumurtaya üzülmücez
cnm durumdan hanerdar et gercekten ucret okadarmıymıs pok sasırdım hakkında hayırlısıEvet canım geçen ay bu kadar hızlı ve güzel gelişmemişti... Şuan hastanedeyim saat 12:00-12:30 gibi yapılacak aşılamam... Hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz inşallah...
grek kalmadı cnm kırmızı kart yedımcnm Bi kan testi yaptır için rahat etsin bence
canım tam yazacaktım kırmızı kart yediğini gördüm hayırlısı olsun canım üzme kendini çok yıprandık şu süreçte Rabbim feraha kavuştursun inşaallahadetım gecelı 5 gun bugun ama hla tık yok dun oglen test yaptım bırsey cımadı anlamdaım gıttı olsa cıkardı dımı
Amandacım Allah yardımcın olsun inşaallah aşılama başarıyla sonuçlanır bebişin gelirrEvet canım geçen ay bu kadar hızlı ve güzel gelişmemişti... Şuan hastanedeyim saat 12:00-12:30 gibi yapılacak aşılamam... Hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz inşallah...
Günaydın Savhacım hoşgeldin topiğimizde bir kısmetsizlik var kaç aydır olmadı bebişlerimiz...Allah hayırlısını versin.günaydın
amanda dualarımız seninle canımmm...
nurdua üzülme sakın. şimdi 3 günü gidicen tedaviye başlanıcak demi seninde ?
sorma güzelim ya bütün bahtızlar buraya toplanmışız :)Günaydın Savhacım hoşgeldin topiğimizde bir kısmetsizlik var kaç aydır olmadı bebişlerimiz...Allah hayırlısını versin.
gülelim canım Allah gülmekten ayırmasın.:)en azından kafan rahat acaba demezsin:)sorma güzelim ya bütün bahtızlar buraya toplanmışız :)
gülüyorum artık vallahi nedelim :)
bu ay zaten adamcım yok hiç beraber olmadan gitti temizlendim gitti yani çok rahatım :) :) :)
sen neler yaptın ?
hoşgeldin oo yine hamilesin o zaman gözün aydın hadi bakalım sağlıklı ilerlesin inşaallahhSelam kızlar uzun bi süredir giremiyorum işler yoğun
sizde durumlar nasıl?
Benim günüm geçti ama heveslenemiyorum idrar testide pozitif.
2-3 gün daha bekleyip kan testi yaptırmaya karar verdim. Eşime bile söyleyemedim. Sadece sizle paylaşıyorum dua edin inş hepimiz güzel sonuçlar alırız.
geçmişe bakamadım çok birikmiş. Hamiş olan var mı ? Listenin son hali ne durumda ?
cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı isteyen herkese olsun inşallahh :)Selam kızlar uzun bi süredir giremiyorum işler yoğun
sizde durumlar nasıl?
2-3 gün daha bekleyip kan testi yaptırmaya karar verdim. Eşime bile söyleyemedim. Sadece sizle paylaşıyorum dua edin inş hepimiz güzel sonuçlar alırız.
geçmişe bakamadım çok birikmiş. Hamiş olan var mı ? Listenin son hali ne durumda ?
oyyy kuzum inş. bu sefer annesine sım sıkı tutunur meleğin...Selam kızlar uzun bi süredir giremiyorum işler yoğun
sizde durumlar nasıl?
ay tubacım onlarda abartmış baya misafirliği hattime değil ama :) ben 2 günden fazla misafire dayanamıyorum da :)gülelim canım Allah gülmekten ayırmasın.:)en azından kafan rahat acaba demezsin:)
ben de ne yapim canım yatılı misafirlerim var 10 gündür ev dolu olunca malum canım bir hafta daha burdalar zaten bata az kaldı pazar günü olmam gerek bu ay da boş geçti sana şöyle diyeyim milletten fırsat bulamıyoruz bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?