2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Canım ben de Beylikdüzündeyim. Komşum Medilife'ta yaptı doğumu. Medilife için denen tek şey şu, normal doğumu pek yaptırmıyorlarmış. Çocuğun kalp atışı bozuk falan diye birkaç kişiyi apar topar sezeryana almışlar. Ama sen zaten sezeryan istiyorsan sorun yok. Doğumdan sonrası iyiydi. Rahattı komşum. Bir sıkıntı yaşamadı. Sen de Allah'ın izniyle sağlıkla yaparsın doğumunu inşaAllah. Evladını alırsın kucağına.

Rabbin'e dönüp 'Benim çok büyük derdim var. ' deme. Derdine dönüp 'Benim çok büyük Rabbim var. 'de.

Allahrazıolsun. inşaAllah hayırlısıyla ilk kontrolüme bi gideyim az çok bilgi edinmişte olurum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar . Hakkımızda hayırlı olan dualarımız kabul olur inşallah.

hayırlı kandiller kızlar duarımızda bir birimizi unutmayalım inş.

Kızlar bugün ve gecen günlerde özellıkle bugün net gördüm böyle sümük gıbı bembeyaz akıntı geldı nedır bu???? Batım 15 haziran. Belırtm yok göğüslerımde flan. Arada kasıkta agrı ve batma oluyor ve arada sarı akıntım gelıyr normel akıntı gıbı kızlaarrr yasayan bılen varmı???????

Kızlar pembe bi leke geldi öğlen bu saat oldu daha birşey yok anlamadım gitti

du bakalım kuzum belli olmaz hiç bişey ben kaç aydır öle adet görüyom 3 gün leke sonra söküyor bi kaç gün daha bekle inş. yerleşmedendir mübarek gece

du bakalım kuzum belli olmaz hiç bişey ben kaç aydır öle adet görüyom 3 gün leke sonra söküyor bi kaç gün daha bekle inş. yerleşmedendir mübarek gece

cnm ılkdefa basıma gelıo sadce 1 ıkı damla leke daha bırsey yok anlamadım gıtıı benım hıc oyle oolmazdı aslında günüm bugünndü ve ılk defa gunumden once leke geldı

cnm ılkdefa basıma gelıo sadce 1 ıkı damla leke daha bırsey yok anlamadım gıtıı benım hıc oyle oolmazdı aslında günüm bugünndü ve ılk defa gunumden once leke geldı

şimdi nasıl canım varmı bi gelişme
belli olmaz ovulasyon 1 gün erken olmuştur ...

Canım bugün bi leke geldi daha gelmedi azda ayrım var namazlarimda kaldı ya normalde günüm e bi gün vardı anlamadım sökülemedim pembe bi leke o kadR

Ayy inşallah yerleşme kanamasıdır. Hadi hayırlısı. Bugün durumlar nasıl?

Ayy inşallah yerleşme kanamasıdır. Hadi hayırlısı. Bugün durumlar nasıl?

cnm sabah test yaptım negatıf cıktı ama hala tık yok ara ara sancı gırıp cıkıo bugunde bısey gelmezse abdest alıp namazlara devam edecetgım hamıle degılım onu anladımmm

yoook canım hala bısey ya hamıle degılımdır negatıfı gordum sonucta

belli mi olur canım yaaa kan testi falan yaptırsan iyice paranoyak oldum bennn testlere verdiğim parayla zaten neredeyse tüp bebek yaptırıdım .bende 18 ini bekliyorum allahım inş. busefer kalmışımdır (((beklemek çok zor.

yoook canım hala bısey ya hamıle degılımdır negatıfı gordum sonucta

üzülmek için çok erken daha zaten geç döllenme oldusa çıkmazki testte kanda bile çıkmaz rahime tutunduktan sonra başlıyor yükselmeye dur bakalım hayırlısı inş. rabbimden...

üzülmek için çok erken daha zaten geç döllenme oldusa çıkmazki testte kanda bile çıkmaz rahime tutunduktan sonra başlıyor yükselmeye dur bakalım hayırlısı inş. Rabbimden...

bakalım nasılsa bellı olur ne zman yapayım test benım ılk kızımdda 4 gun gecmıstı yaptım cıkmadı 9 gunlukken yaptım cıktı

cnm bu lekelenme benı sasırttı olacaksamda olsam keske lekeden baska bısey yok gecsın bakalım 5 gun de bıdaha yapayım umudum yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…