Ben beylikdüzünde oturuyorum. Medilife ve bağcılar medipol hastanesi arasında kaldım. Ayrıca sezeryan yapmayı düşünüyorum. Kızımın doğumunda çok kötü şeyler geçirdim. Örneğin kuyruk sokumum eğrildi hala oturamıyorum doğru düzgün. Oyüzden sezeryan istiyorum. Bu hastaneler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi? Karar vereyim gitcem inşaAllah doktora:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben de Beylikdüzündeyim. Komşum Medilife'ta yaptı doğumu. Medilife için denen tek şey şu, normal doğumu pek yaptırmıyorlarmış. Çocuğun kalp atışı bozuk falan diye birkaç kişiyi apar topar sezeryana almışlar. Ama sen zaten sezeryan istiyorsan sorun yok. Doğumdan sonrası iyiydi. Rahattı komşum. Bir sıkıntı yaşamadı. Sen de Allah'ın izniyle sağlıkla yaparsın doğumunu inşaAllah. Evladını alırsın kucağına.
Rabbin'e dönüp 'Benim çok büyük derdim var. ' deme. Derdine dönüp 'Benim çok büyük Rabbim var. 'de.
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar . Hakkımızda hayırlı olan dualarımız kabul olur inşallah.
Canım bugün bi leke geldi daha gelmedi azda ayrım var namazlarimda kaldı ya normalde günüm e bi gün vardı anlamadım sökülemedim pembe bi leke o kadRNaaptın canım. Var mı bir gelişme?
Kızlar pembe bi leke geldi öğlen bu saat oldu daha birşey yok anlamadım gitti
du bakalım kuzum belli olmaz hiç bişey ben kaç aydır öle adet görüyom 3 gün leke sonra söküyor bi kaç gün daha bekle inş. yerleşmedendir mübarek gece
cnm ılkdefa basıma gelıo sadce 1 ıkı damla leke daha bırsey yok anlamadım gıtıı benım hıc oyle oolmazdı aslında günüm bugünndü ve ılk defa gunumden once leke geldı
Canım bugün bi leke geldi daha gelmedi azda ayrım var namazlarimda kaldı ya normalde günüm e bi gün vardı anlamadım sökülemedim pembe bi leke o kadR
Geldimmm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım senin tsh ın kaç çıkmıştı en son. Bi de anti tpo değerine baktırmış mıydın?
Ayy inşallah yerleşme kanamasıdır. Hadi hayırlısı. Bugün durumlar nasıl?
şimdi nasıl canım varmı bi gelişme
belli olmaz ovulasyon 1 gün erken olmuştur ...
yoook canım hala bısey ya hamıle degılımdır negatıfı gordum sonucta
yoook canım hala bısey ya hamıle degılımdır negatıfı gordum sonucta
üzülmek için çok erken daha zaten geç döllenme oldusa çıkmazki testte kanda bile çıkmaz rahime tutunduktan sonra başlıyor yükselmeye dur bakalım hayırlısı inş. Rabbimden...
belli mi olur canım yaaa kan testi falan yaptırsan iyice paranoyak oldum bennnTestlere verdiğim parayla zaten neredeyse tüp bebek yaptırıdım .bende 18 ini bekliyorum allahım inş. Busefer kalmışımdır (((beklemek çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?