bakalım nasılsa bellı olur ne zman yapayım test benım ılk kızımdda 4 gun gecmıstı yaptım cıkmadı 9 gunlukken yaptım cıktı
e bak kendin sölüyorsun geç döllenmiş kızında hadi inş. Buda öledir ümitlenmede ama kafandanda atma iş yaparken dikkate li yorma kendini strese girme
cnm benım benı dusundugun ıcın coooooooooook sagol face book un varmı
cnm sabah test yaptım negatıf cıktı ama hala tık yok ara ara sancı gırıp cıkıo bugunde bısey gelmezse abdest alıp namazlara devam edecetgım hamıle degılım onu anladımmm
bence de hamilelik yok demek için daha erken. Kızında da geç öğrenmişsin bak. Belki bu sefer de öyle olacak. Zor biliyorum ama biraz daha sabret inş kırmızılar gelmezse tekrarlarsın testi
Baktirdim cnm tsh düşmüş benim 1.92 cikti. Anti tpo yuksek epey ilaca devam edicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sessiz bu hafta bizim topik ya ((
ne yaptınız geldimi karneler ilk karnelerimiz bu yıl çok güzel di çok değişik bi heycanmış :)
benım kız kucuk ama olsun yegenım 2 ye gectı guzel bı duygu bızım topıktekı kızlar hala evlerıne gelemedı galıba yoklar ortyalarda
galiba ya bende çok sıkılıyorum canlansın artık topiğimiz :)
pazara çıkıcam hava serinlesin diye bekliyorum yarında misafirlerim var oğlanın doğum günüdü ya bu hafta hafta sonu giremem bende pek...
bende hafta sonu gıremem benım agrılar hızlandı patlayacagım galuıba bellı ılla o rontgenı cekılınce kalacam hamıle oooof ooof
rahim filmimi istedi senden de benden de bu ay istedi ama ben çektirmedim 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım tıkalı olsa yaşamazdım heralde onu dedim ama yanlız şu var çektirenler hemen gebe kalıyor çok yerde duydum...
bende ılk kızmda cektırım 1 ay sonra kaldım ama cok acı cektım bende dedımkı kışa kadar hamıle kalmazsam kısın baska bır doktorla devamam ederım derım o zaman cekılırım dedım
kaç ay oldu senin bırakalı olmazsa öle yap boşuna zaman kaybetme beklemek çok çünki...
Benim bugün eşim evdeydi o yüzden fazla giremedim. Savha senin bat ne zaman canım?
cnm ben test yaptım sabah 2 cı ıdrarımla cıkmadı yanı hamıle degılım adet de olmadım
Geç döllenme olmuş olabilir. Birkaç gün içinde belli olur inşallah
Benim bugün eşim evdeydi o yüzden fazla giremedim. Savha senin bat ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?