- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Evet canım bekledim 9 ay Rabbim sonunda nasip etti.Darısı inşaallah senin ve diğer arkadaşlarımın başına.Ben de idare ediyorum halsizlik,bulantılar,şişkinlik şu anki sıkıntılarım bunlar tatlı sıkıntılar.Forumda sürekli değişiklik yaptılar ondandır canımTugbis imzanı goruncel cok mutlu oldum cnm. Cok bekledin Ravbim kavusturdu. Darisi hepimizin basina :)
Ben forumu bulamadım yaa yeri degismis...
sen nasılsın Berrak fistigi naapiyoo abla olcak ne güzel
Evet canım bekledim 9 ay Rabbim sonunda nasip etti.Darısı inşaallah senin ve diğer arkadaşlarımın başına.Ben de idare ediyorum halsizlik,bulantılar,şişkinlik şu anki sıkıntılarım bunlar tatlı sıkıntılar.Forumda sürekli değişiklik yaptılar ondandır canım
Berrak iyi teyzesi abla olacağı için çok mutlu karnımı seviyor ağlıyor kardeşim hemen gelsin ben onu çok özledim diyor.
Dikkat ediyorum da canım bi en azından yukarı uzanmıyorum ağır da kaldırmıyorum Allahım bize bağışlar inşaallah bebeğimi.Doktora gittim canım kesemizi gördük çok şükür haftaya pazartesi kalp atışları için gideceğiz inşaallah.Amin cnm Aminnn
yerim ben o bicirigi Kıyamam agliyomus bide....sen dikkat et cnm kendine agir kaldirma is yapma dinlen yorma kendini. Gittinmi doktora...
Dikkat ediyorum da canım bi en azından yukarı uzanmıyorum ağır da kaldırmıyorum Allahım bize bağışlar inşaallah bebeğimi.Doktora gittim canım kesemizi gördük çok şükür haftaya pazartesi kalp atışları için gideceğiz inşaallah.
inşaallah canım endişe ve korku var kalp atışlarını duyabilecek miyim??Herşey yolunda gider umarım.Saglikla guzel haberlerle gelirsin insallaahhh cnm. :)
ya ne kadar kaldı bata hadi bakalım inşaallah bebeğin seninledirayyy kızlarr benimde bata az kaldıçok merak ediyorum test alıp yapasım var
13 ü cnm inşallah belirtiler var ama batla aynı olduğu için anlaşılmıyo kiiiiya ne kadar kaldı bata hadi bakalım inşaallah bebeğin seninledir
3 gün kalmış evet batla aynı belirtiler.Ben de geçen ay çok fazla kasık ağrısı yaşadım önceki ay yumurta geliştirici hap kullanmıştım tühh dedim kist yaptı herhalde ama öyle değilmiş bebektenmiş inşaallah senin de bebeğin seninledir13 ü cnm inşallah belirtiler var ama batla aynı olduğu için anlaşılmıyo kiiii
Nezama cnm bat?
Rabbim insaallah meleginin haberini vermeyi nasip eder.
canım bat yarın galiba demi varsa çıkar bence durma yap testti :)
yeşimcim özlettin kendini nasılsın nasıl gidiyor ?
Selam kızlar nasılsınız?
Ben çok kötü geçiriyorum bulantılarım çok şiddetli
Canim bende geçen çarşamba oldum.çarşamba perş.ve cumartesi oldu.sen niye 1 günle kaldın.gerçi biizimkide zorlamayla oldu . Rabbim ol derse 1 kez ilişkiyle bile olurr.off ınş bu ay olur . Her ay aynı senaryo sıkıldık valla :)CANIM GECEN PAZARTESI OLDUM SALI CALISMA OLDU DAHA DA OLMADI NASIP ARTIK SEN NE DURUMDASIN
Ben sezaryanliyum bide prolaktinim yüksekdi .olmayınca olmuyor 1 senedir deniyorum.siz tedavimi oluyorsunuz.Rabbim gönlünuze göre versin ınşSlm arkadaslar ben de 2.kez anne olmak icin can atanlardanim.kizim 6 yasini doldrmak uzere.benim sorunum erken menopoz.27 yasindayim.sizin neden olmuyor? Bir de sezeryandan sonra hamile kalmk zor olurmus genelde.sezeryanli var mi gercek mi acaba o tez..
Âmin sağol canım. Evet tek ilişkiAllah kolaylık versin canım. Merak ettim tek ilişki mi denedin yine
Canım ya inş güzel haberler verirsin bizeayyy cnm keske bende hamış olsamda durmadan bulansa mıdem :) ben catlatma ığnesı olalı 8 7 gun bugun ama adet olacakmsıım gıbı agrım var yanı umutsuzum bu ay hayırslı ınsallah rabbım bılır ne zaman verecgını elbet
Tugbiş yaptın mı test hadi bize güzel haberler verEvde test olunca durmak zor zaten canım. Yarın kaltığımda kırmızılar gelmemişse bi test yaparım artık
Nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor?Canım ya inş güzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?