2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Tugbis imzanı goruncel cok mutlu oldum cnm. Cok bekledin Ravbim kavusturdu. Darisi hepimizin basina :)
Ben forumu bulamadım yaa yeri degismis...
sen nasılsın Berrak fistigi naapiyoo abla olcak ne güzel

Tugbis imzanı goruncel cok mutlu oldum cnm. Cok bekledin Ravbim kavusturdu. Darisi hepimizin basina :)
Ben forumu bulamadım yaa yeri degismis...
sen nasılsın Berrak fistigi naapiyoo abla olcak ne güzel
Evet canım bekledim 9 ay Rabbim sonunda nasip etti.Darısı inşaallah senin ve diğer arkadaşlarımın başına.Ben de idare ediyorum halsizlik,bulantılar,şişkinlik şu anki sıkıntılarım bunlar tatlı sıkıntılar.Forumda sürekli değişiklik yaptılar ondandır canım
Berrak iyi teyzesi abla olacağı için çok mutlu karnımı seviyor ağlıyor kardeşim hemen gelsin ben onu çok özledim diyor.

Amin cnm Aminnn
yerim ben o bicirigi Kıyamam agliyomus bide....sen dikkat et cnm kendine agir kaldirma is yapma dinlen yorma kendini. Gittinmi doktora...

Amin cnm Aminnn
yerim ben o bicirigi Kıyamam agliyomus bide....sen dikkat et cnm kendine agir kaldirma is yapma dinlen yorma kendini. Gittinmi doktora...
Dikkat ediyorum da canım bi en azından yukarı uzanmıyorum ağır da kaldırmıyorum Allahım bize bağışlar inşaallah bebeğimi.Doktora gittim canım kesemizi gördük çok şükür haftaya pazartesi kalp atışları için gideceğiz inşaallah.

Saglikla guzel haberlerle gelirsin insallaahhh cnm. :)

ayyy kızlarr benimde bata az kaldı çok merak ediyorum test alıp yapasım var

13 ü cnm inşallah belirtiler var ama batla aynı olduğu için anlaşılmıyo kiiii
3 gün kalmış evet batla aynı belirtiler.Ben de geçen ay çok fazla kasık ağrısı yaşadım önceki ay yumurta geliştirici hap kullanmıştım tühh dedim kist yaptı herhalde ama öyle değilmiş bebektenmiş inşaallah senin de bebeğin seninledir

canım bat yarın galiba demi varsa çıkar bence durma yap testti :)
yeşimcim özlettin kendini nasılsın nasıl gidiyor ?

Evde test olunca durmak zor zaten canım. Yarın kaltığımda kırmızılar gelmemişse bi test yaparım artık

CANIM GECEN PAZARTESI OLDUM SALI CALISMA OLDU DAHA DA OLMADI NASIP ARTIK SEN NE DURUMDASIN
Canim bende geçen çarşamba oldum.çarşamba perş.ve cumartesi oldu.sen niye 1 günle kaldın.gerçi biizimkide zorlamayla oldu . Rabbim ol derse 1 kez ilişkiyle bile olurr.off ınş bu ay olur . Her ay aynı senaryo sıkıldık valla :)

Ben sezaryanliyum bide prolaktinim yüksekdi .olmayınca olmuyor 1 senedir deniyorum.siz tedavimi oluyorsunuz.Rabbim gönlünuze göre versin ınş

Canım ya inş güzel haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…