2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor?
Iyiyim sen nasılsın canım :) valla benim gece ve sabah bulantılarıyla başım dertte çok şükürbaşka bi sıkıntı yok.
Temmuz annelerine yazdım bende şimdi sen uğradın mı? Doktora göre Haziran ama benim hesabım Temmuz herzaman benim hesabım tutmuştur yanii
Sen nasıl geçiriyon? Prenses Sevinçten uçmuştur :)

oooooooo topık cok bo amanda29 nerdesin naılsın

Kızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
Benden havadisler bu kadar,
Sizlere iyi ve bol hamiş haberli haftalar diliyorum...

Ben sezaryanliyum bide prolaktinim yüksekdi .olmayınca olmuyor 1 senedir deniyorum.siz tedavimi oluyorsunuz.Rabbim gönlünuze göre versin ınş
Amin insallah.eski ebeler sezeryan bozuyor rahmi ondan ikinci cocuk olmuyor derler inanmaya basladm artik.doguma kadar hic adet sorunum yoktu.saati saatine olurdum.sezeryandan sonra duzenim bozuldu yumurtalar tukendi.o sirada yumurtalarma zarar verildi diye dusunuyorm.simdi aylarca adet olmadgm oluyor ilac icmezsem hele hic olmuyorum.tedavi de olamiyorum.bir umit tekrar yumurtlamayi bekliyorm.

Hadi hayırlısı inş belki tüpe gerek kalmadan filmden sonra hamile kalırsın. Komşumuz öyle olmuştu. Bol bol dua edelim birbirimize

Allah şifa versin arkadaşım. Ilaçlarda etkiliyo o yüzdende gebe kalanıyorsundur belki. Inş tez zamanda isteyen herkese nasip olsun hamilelik

Ben de iyiyim canım aynen bende sabah ve akşamları midem çok bulanıyor.İştahım kapandı bişey istemiyor canım.Temmuz annelerine yazdım canım ben de.Senin hesap tutuyorsa sorun yok benim de 5 temmuz görünüyor ama bakalım önce de olur sonra da.Prensesim çok mutlu kardeşi olacağı için.Her gün karnımı seviyor inşaallah sağlıkla kavuşur kardeşine.

Günaydın canım.Hazırlıkla başladı demek Allah işini rast getirsin.Aralıkta müspet sonucu görürsün inşaallah.

Sezeryandan sonra çocuk olmuyoru ilk kez duydum.Allah yardımcın olsun inşaallah bebeğine kavuşursun

Tesekkur ederm.eski ebeler oyle diyorlar.tabi her sezeryanli oyle olmuyor ama dikkat ettim etrafmdaki arkadslara da baktm sezeryanlilar daha cok zor gebe kaliyor.ya da kalamiyor.sanirim isin ehline denk gelmk onmli olan..

Tesekkur ederm.eski ebeler oyle diyorlar.tabi her sezeryanli oyle olmuyor ama dikkat ettim etrafmdaki arkadslara da baktm sezeryanlilar daha cok zor gebe kaliyor.ya da kalamiyor.sanirim isin ehline denk gelmk onmli olan..
Hakkında hayırlısı olsun.Rabbim senden bir ruh daha yaratmışsa olacak muhakkak bu yaşanılanlar hep bir imtihan.Allah gönlüne göre versin

Tesekkur ederim guzel dileklerin icin.kesinlkle oyle hayat bi sinav zaten herkes bi yerden tutuluyor iste..
Herkesin kaderi imtihanı farklı işte topikteki arkadaşların çoğu uzun zamandır bebek istiyor.Her ay hüsran,bunalım.Bende öyleydim 9. ayda geldi bebeğim inşaallah sağlıkla devam eder.Darısı başınıza inşaallah

Masallah ALLAH bagislasin, tamamina erdirsin.Evet biz hic cocugu olmayanlara gore cok sansliyz.ben ikinci icin bu kadar tutusurken hic anneligi yasamayan onlar kimbilir ne kadar aci cekiyorlar.her zaman derim ALLAH once onlara versin...

Masallah ALLAH bagislasin, tamamina erdirsin.Evet biz hic cocugu olmayanlara gore cok sansliyz.ben ikinci icin bu kadar tutusurken hic anneligi yasamayan onlar kimbilir ne kadar aci cekiyorlar.her zaman derim ALLAH once onlara versin...
Aminn canım sağolasın.Tabi çok şanslıyız Rabbim sağlıklı evlat verdi.2.de çok isteniyor be canım sanki hiç olmamış gibi.Bana artık hayal gibi geliyordu 2. bebek.Hala daha inanamıyorum endişeler,korkular bitmiyor.Haftaya kalp atışı için gideceğim nasıl iyi mi diye endişeleniyorum.

Çok Düşünme kafana takıp stres yapma. Inş herşey yolunda gider. Onlar Allah'ın bize verdiği emanetler emanetin sahibi ne dilerse o olur.
Bende öyle kaybetme korkusu var hep ve çok ağlıyorum herşeye elimde değil bazen okadar saçma şeylere ağlıyorum ki anlatsam gülersiniz

Çok düşünmemeye gayret ediyorum fazla dile getirmiyorum.Amin canım dünyaya gelecekse gelecek mutlaka.Doğru canım bende öyle duygusalım kızıma hele hiç kıyamıyorum.Gece uyanıyorum onu izliyorum duygulanıyorum ağlamaklı oluyorum.Nelere ağlıyorsun??:)

Evet ben de oyleyim sanki hic olmamis gibi hayal geliyor.kizima hemn hamile kalmistm ilk ay.hic zorlnmadgm icin kiymetini bilememism hamile kalmanin.cunku hamile kalmk bir mucizeymis aslnda.umarm hersey yolundadr sag salim bebisini kucagina alirsin..

Evet ben de oyleyim sanki hic olmamis gibi hayal geliyor.kizima hemn hamile kalmistm ilk ay.hic zorlnmadgm icin kiymetini bilememism hamile kalmanin.cunku hamile kalmk bir mucizeymis aslnda.umarm hersey yolundadr sag salim bebisini kucagina alirsin..
Bende kızıma ve ilk bebeğime ilk aydan hamile kalmıştım bu da öyle olur sandım 9 ay imtihan sürecim varmış.Aynen dediğin gibi kıymetini bilmek lazım.Önceki ayda serophene çatlatma iğnesi olmuştum sonuç hüsran.Ekimde boşverdim aman rahmim dinlensin kızıma güzel zaman ayırayım dedim ve Rabbim nasip etti.Çok düşünerek olmasını engelliyoruz belkide.Aminn canımm

ecutuba canım hamilemesin hayırlı uğurlu olsun tatlım
Kucağında sağlıkla göstersin Rabbim nasıl sevindim anlatamam darısı diğer arkadaşlarımıza olsun hayırlısı ile

Midem bulanıyo ya eşim geliyo Yanıma nasılsın felan diye sormaya başlıyor ben başlıyorum ağlamaya :) film izlerken hiç ağlamam bildiğin komedi tarzındaki bi filmde duygusal sahneye başlıyorum ağlamaya daha anlatsam çok yani saçmalıklar

ecutuba canım hamilemesin hayırlı uğurlu olsun tatlım
Kucağında sağlıkla göstersin Rabbim nasıl sevindim anlatamam darısı diğer arkadaşlarımıza olsun hayırlısı ile
evet canım hamileyim çok şükür.Aminn canım.Sağol tatlım Rabbim sana da nasip etsin inşaallah bayadır uğramıyorsun topiğe nasılsın

Merhaba ben 29.8 lik testten sonra iki gün sonra cumartesi tekrar test yaptırdım dktr. İstedi değerler iki katına çıkmış 55.48 olmuş dktr. Gebelik normal geç döllenme olmuş dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…