Olsun güzel duygular bunlar annelik hormonlarından bu ağlamalar.Midem bulanıyo ya eşim geliyo Yanıma nasılsın felan diye sormaya başlıyor ben başlıyorum ağlamaya :) film izlerken hiç ağlamam bildiğin komedi tarzındaki bi filmde duygusal sahneye başlıyorum ağlamaya daha anlatsam çok yani saçmalıklar
Merhaba gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benimkide geç döllenme ama ben adet günümden önce öğrendim bir gün geçince kanda 75.57 çıktı bir hafta sonra dr a gittim kese göründü .sata göre 5 haftalıktı drum yumurtlaman gecikmiş 4 haftalık dedi.Merhaba ben 29.8 lik testten sonra iki gün sonra cumartesi tekrar test yaptırdım dktr. İstedi değerler iki katına çıkmış 55.48 olmuş dktr. Gebelik normal geç döllenme olmuş dedi :)
evet canım hamileyim çok şükür.Aminn canım.Sağol tatlım Rabbim sana da nasip etsin inşaallah bayadır uğramıyorsun topiğe nasılsın
Merhaba ben 29.8 lik testten sonra iki gün sonra cumartesi tekrar test yaptırdım dktr. İstedi değerler iki katına çıkmış 55.48 olmuş dktr. Gebelik normal geç döllenme olmuş dedi :)
Öyle mi canım geçmiş olsun hayırdır neyin var.Birinci sınıf her annenin kabusu maalesef Allah kolaylık versin.Benim kızımda seneye 1. sınıfa gidecek o zaman bebekte küçük olacak Rabbim verir kolaylığını.Bebek fikrinden uzaklaşmıssın hayırlısı artık.canım ben ikinci bebek fikrinden vazgeçtim zaten sıkıntılarım var sağlık yönünden ilaç kullanıyorum bebek olamaz bu dönemde. Allah isteyen arkadaşlara nasip etsin.
Ne olsun oğlan birinci sınıfa başladı saç yolduruyor bunun için beli ikinci çocuktan vazgeçebilirim 7 yıl sonra tekrar birinci sınıf annesi olmamak için :)
Evet canım Allah nasip ederse inş kucağıma almayı.seymasevde sendemi hamişsin ben sayfayı pek takip edemiyorum canım allah tamamına erdirsin canım senide
Hadiya çok sevindim bu ay 3 hamiş olduk Allah sayılarımızı artırsın :)Kızlar merhaba,
Çok az yazdım bu topicte pek yakından tanışıp sohbet etmedik ama paylaşmak istedim sizinle de
5 haftalık hamileyim
Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Hadiya çok sevindim bu ay 3 hamiş olduk Allah sayılarımızı artırsın :)
Temmuz annelerine de yazdın mı
Kızlar merhaba,
Çok az yazdım bu topicte pek yakından tanışıp sohbet etmedik ama paylaşmak istedim sizinle de
5 haftalık hamileyim
Merhaba çok sevindim gözünüz aydınKızlar merhaba,
5 haftalık hamileyim
AAAAAAAAAA ŞOKTAYIM YAAAA
CANIM HAYIRLI OLSUN RABBİM ARATMADAN GÖNDERDİ MELEĞİNİ TEBRİK EDERİMMM
Merhaba çok sevindim gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hamişler artıyor 3 olduk sende temmuz annesi olacaksın.
Bende takvim yapıcam ya nasıl yapılıyodu unuttumMerhaba çok sevindim gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hamişler artıyor 3 olduk sende temmuz annesi olacaksın.
ismine tıklıyorsun ayarlar geliyor aşağıya in hamilelik takvimini görürsün.Bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi mesela 07-05-2015 yazacaksın tirelere dikkat yoksa olmuyor hadi ekle sende takvimini:)Bende takvim yapıcam ya nasıl yapılıyodu unuttum
Günaydın kızlar benim bat bugün gelen giden yok ama ben de düzensizlik var umudumda yok o yüzden hayırlısı
İnş ama düzensizlikten dolayı hemen hemen her ay aynı şeyleri yaşadım o yüzden çok umutlu değilim kasımın sonuna kadar bekleriminşallah bebiştendir gecikme tatlım
Hayırlısı olsun inş güzel haber alırızGünaydın kızlar benim bat bugün gelen giden yok ama ben de düzensizlik var umudumda yok o yüzden hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?