- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
kızlar ben 6 temmuz doğumluyum kuzularınız yengeç olacak duygusal anneye bağlı vefalı sevgi dolu kuzular olacak inşallah
Evet canım yengeç olacaklar.Kızım da 15 temmuz doğumlu o da yengeç eşimde 1 temmuz doğumlu oda yengeç 3 yengecim olacak evde :))Kızım bana çok bağlı sevgi dolu beni seve seve bir hal olur:))kızlar ben 6 temmuz doğumluyum kuzularınız yengeç olacak duygusal anneye bağlı vefalı sevgi dolu kuzular olacak inşallah
Hadi canım Allah işini rast getirsin güzel haberleri alırsın inşaallahAbdominal inş cnm kasımın 21 ine kdr bekleyecem yine de çünkü bzn 32 günde bzn 45 günde bir adet oluyorum 45 gün de 21 inde doluyor o zmna kadar olmazsam bi umut
cnm nerdesın ya nasıl guıdıyorSelam kizlar. Uzun suredir burayi aradim.baska forumun icindeydi onu bulamayinca...neyse
özledim sizLeri
umarim herkes iyidir
Tuğbisim hamileymiss cookkk sevindim cnm. Saglikla kucakla insallahhh
TOPİK COŞTU MU NE YA MAŞŞALLLAH MAŞALAHHHKızlar ben test yaptım. Silik bi çizgi çıktı. Galiba hamileyim ama çok tuhaf duygular içindeyim. Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı pek sevinemiyorum. Rabbim sağlıklı bi şekilde devam etmesini nasip eder bu sefer inşallah
Kızlar ben test yaptım. Silik bi çizgi çıktı. Galiba hamileyim ama çok tuhaf duygular içindeyim. Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı pek sevinemiyorum. Rabbim sağlıklı bi şekilde devam etmesini nasip eder bu sefer inşallah
canım ya çok sevindim iyi düşün iyi olsun.Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsimKızlar ben test yaptım. Silik bi çizgi çıktı. Galiba hamileyim ama çok tuhaf duygular içindeyim. Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı pek sevinemiyorum. Rabbim sağlıklı bi şekilde devam etmesini nasip eder bu sefer inşallah
Canm cok sevindim bak taşınma falan diyosun tutmuş.Kızlar ben test yaptım. Silik bi çizgi çıktı. Galiba hamileyim ama çok tuhaf duygular içindeyim. Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı pek sevinemiyorum. Rabbim sağlıklı bi şekilde devam etmesini nasip eder bu sefer inşallah
canım ya çok sevindim iyi düşün iyi olsun.Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsim
Merhaba ben 29.8 lik testten sonra iki gün sonra cumartesi tekrar test yaptırdım dktr. İstedi değerler iki katına çıkmış 55.48 olmuş dktr. Gebelik normal geç döllenme olmuş dedi :)
Kızlar merhaba,
Çok az yazdım bu topicte pek yakından tanışıp sohbet etmedik ama paylaşmak istedim sizinle de
5 haftalık hamileyim Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Kızlar ben test yaptım. Silik bi çizgi çıktı. Galiba hamileyim ama çok tuhaf duygular içindeyim. Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı pek sevinemiyorum. Rabbim sağlıklı bi şekilde devam etmesini nasip eder bu sefer inşallah
Hey masallh bereketli oldu bu ay
Canm cok sevindim bak taşınma falan diyosun tutmuş.
Canım değerin güzel yükselmiş umarım tüm gebeliğin boyunca da sorunsuz günler geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
Ayyyy ne güzel haber bu yaaaa... Azda yazsan seni hatırlıyor ve hamileliğini canı gönülden tebrik ediyorum... Allah tamamına erdirsin...
Allah'a çok şükür ne güzel bir ay oldu bu böyle, bir çok arkadaştan müjdeli haberler aldık... Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallahhh...
Canım değerin güzel yükselmiş umarım tüm gebeliğin boyunca da sorunsuz günler geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
Ayyyy ne güzel haber bu yaaaa... Azda yazsan seni hatırlıyor ve hamileliğini canı gönülden tebrik ediyorum... Allah tamamına erdirsin...
Allah'a çok şükür ne güzel bir ay oldu bu böyle, bir çok arkadaştan müjdeli haberler aldık... Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallahhh...
cnm masallah masllah darısı basımızaKızlar ben test yaptım. Silik bi çizgi çıktı. Galiba hamileyim ama çok tuhaf duygular içindeyim. Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı pek sevinemiyorum. Rabbim sağlıklı bi şekilde devam etmesini nasip eder bu sefer inşallah
Ayyyy topiğin makus talihi yenildi çok şkr darısı bizim başımızaKızlar ben test yaptım. Silik bi çizgi çıktı. Galiba hamileyim ama çok tuhaf duygular içindeyim. Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı pek sevinemiyorum. Rabbim sağlıklı bi şekilde devam etmesini nasip eder bu sefer inşallah
VALLA SORMA CNM BIRDE BAT CIZELGESI YAPILSA SUPER OLACAKTA SENDE DURUMLAR NEAyyyy topiğin makus talihi yenildi çok şkr darısı bizim başımıza
Cnm bnm bat bugün de gelen giden yok çarş günü test yaptım negatif 21 ini bekliyorumVALLA SORMA CNM BIRDE BAT CIZELGESI YAPILSA SUPER OLACAKTA SENDE DURUMLAR NE
bemnde catlatmaıgnesı vurulalı 8 gun rahımımde bır agı var oluyorumCnm bnm bat bugün de gelen giden yok çarş günü test yaptım negatif 21 ini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?