2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

kızlar ben 6 temmuz doğumluyum kuzularınız yengeç olacak duygusal anneye bağlı vefalı sevgi dolu kuzular olacak inşallah

Abdominal inş cnm kasımın 21 ine kdr bekleyecem yine de çünkü bzn 32 günde bzn 45 günde bir adet oluyorum 45 gün de 21 inde doluyor o zmna kadar olmazsam bi umut

kızlar ben 6 temmuz doğumluyum kuzularınız yengeç olacak duygusal anneye bağlı vefalı sevgi dolu kuzular olacak inşallah

ayy bak ben bunu hiç düşünmedimmm. Öncelikle tabiki allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu ilk temennimiz ancak biri balık biri yengeç her fırsatta karaları bağlarız artıkın :))))

Evet canım yengeç olacaklar.Kızım da 15 temmuz doğumlu o da yengeç eşimde 1 temmuz doğumlu oda yengeç 3 yengecim olacak evde :))Kızım bana çok bağlı sevgi dolu beni seve seve bir hal olur:))

Abdominal inş cnm kasımın 21 ine kdr bekleyecem yine de çünkü bzn 32 günde bzn 45 günde bir adet oluyorum 45 gün de 21 inde doluyor o zmna kadar olmazsam bi umut
Hadi canım Allah işini rast getirsin güzel haberleri alırsın inşaallah

TOPİK COŞTU MU NE YA MAŞŞALLLAH MAŞALAHHH

Benimde silik çıkmıştı hatta 2. ve 3. testlerim negatif çıkmıştı. 4. de yine çok silikti cumartesi gittim doktora ultrasonda gördü. Muhtemelen hamilesinizdir...

canım ya çok sevindim iyi düşün iyi olsun.Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsim

Hey masallh bereketli oldu bu ay Canm cok sevindim bak taşınma falan diyosun tutmuş.

canım ya çok sevindim iyi düşün iyi olsun.Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsim

Sağol canım. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama zor tabii. Hayırlısı artık bekleyip göreceğiz. Rabbim neylerse güzel eyler

Merhaba ben 29.8 lik testten sonra iki gün sonra cumartesi tekrar test yaptırdım dktr. İstedi değerler iki katına çıkmış 55.48 olmuş dktr. Gebelik normal geç döllenme olmuş dedi :)

Canım değerin güzel yükselmiş umarım tüm gebeliğin boyunca da sorunsuz günler geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

Kızlar merhaba,
Çok az yazdım bu topicte pek yakından tanışıp sohbet etmedik ama paylaşmak istedim sizinle de
5 haftalık hamileyim Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah

Ayyyy ne güzel haber bu yaaaa... Azda yazsan seni hatırlıyor ve hamileliğini canı gönülden tebrik ediyorum... Allah tamamına erdirsin...

Allah'a çok şükür ne güzel bir ay oldu bu böyle, bir çok arkadaştan müjdeli haberler aldık... Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallahhh...

Hey masallh bereketli oldu bu ay
Canm cok sevindim bak taşınma falan diyosun tutmuş.

Çok sağol canım. Darısı başınıza inşallah en kısa zamanda . Sorma ne eşyalar kaldırdım taşıdım. Varsa da bu gidişle gidecek diyordum ama nasip olunca hiçbirşey olmuyormuş. Bakalım sağlıkla devam eder inşallah.

aminnn canım en kısa zamanda darısı başınıza inşallah allahım çok bekletmesin senide...

Evet canım ya çok sağol. Sen de tüp bebek hazırlıklarına başlamışsın. Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla tutar inşallah da artık bebişlerimizden bahsederiz hep birlikte

cnm masallah masllah darısı basımıza

Ayyyy topiğin makus talihi yenildi çok şkr darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…