2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Merhaba kızlar :)
Az once geldim eve basim cokagriyo yaa daha yemek yapicam
Sayfalar birikmis tam okuyamadim ama miracle tugba cnm hamiletmissin Saglikla gecsin ins. Gunlerim Rabbim bu sefer yuzunu guldirsun. Cok sevindimm.
seymasevde seninde gozun aydin.
Darisi tum isteyenlere insss.
masallah diyelim guzel haberler ard arda gelsin insallahhh

miracle olamdı olmadı oldunmuda pes pes gelıyor masllah sana özel bırsey yaptınmı cnm

Yok canım özel bir şey yapmadım valla. Zaten taşınma meselesi vardı. İki arada bi derede çalışmaya çalıştık işte :) Rabbim nasip etti çok şükür

Cnm çrş yaptım çıkmadı ya umutlanmak istemiyorum 21 ine kdr olurum belki

Çarşamba erken ama. Benim bugün bile çizgi çok silik çıktı. Bir kaç gün geçtikten sonra yapınca daha doğru sonuç veriyor. Yine de sen bilirsin tabi

Bende ayni cnm hersey...kocam hâlâ inat ediyor istememekte... zor gibi ama Allah biliyor ya çok istiyorum. Hayırlısı

Amin inşallah canım sağol. Bu sefer her şey yolunda gider umarım.
Senin kocan da amma inat çıktı hee. Rabbim gönlüne göre verir inşallah ne diyim erkekleri anlamak zor

yahu bende anlamadım nasıl geziyorum bu ara anlatamam :) evde durmuyorum resmen bana bişey oldu oğlan okula ben gezmeye :) herşey şükür iyi...
tubacım yeni temizlendim ardı adet oldu 2 aydır erken yumurtluyorum sanırım geçen ay 25 bu ay da 21 günde geldi önce leke 6 gün sonrada kanama bakalım önümüzdeki ay nasıl olucak...
e bitanem normal artık başlar bulantılar tatlı rahatsızlık bu rabbim sabrını veriyor kurban olduğum Allahım...

Allahhhh ay süper bi haber bu ya resmen topiğin şansı döndü rabbim bizede nasip eder inş. çok sevindim cnm ya kötüü getirme aklına herşey çok güzel olucak inş.

Allahhhh ay süper bi haber bu ya resmen topiğin şansı döndü rabbim bizede nasip eder inş. çok sevindim cnm ya kötüü getirme aklına herşey çok güzel olucak inş.

Amin canım inşallah ya. Valla ne yalan söyleyeyim buruk bir sevinç yaşıyorum. Kalp atışlarını duymadan da hep diken üstünde olucam herhalde. Her şeyin hayırlısı yine de. Bu sefer iyi olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…