cnm masallah masllah darısı basımıza
Ayyyy topiğin makus talihi yenildi çok şkr darısı bizim başımıza
Cnm bnm bat bugün de gelen giden yok çarş günü test yaptım negatif 21 ini bekliyorum
miracle olamdı olmadı oldunmuda pes pes gelıyor masllah sana özel bırsey yaptınmı cnmİnşallah kızlar ya inşallah. En kısa zamanda size de nasip etsin rabbim
Cnm çrş yaptım çıkmadı ya umutlanmak istemiyorum 21 ine kdr olurum belki21 ine çok var ya. Birkaç gün sonra bi test daha yaparsın belki
Bat yarın canım. Hayırlısıyla cümlemize nasip eder inşallah. Özlettin valla kendini. Sende durumlar nasıl?
miracle olamdı olmadı oldunmuda pes pes gelıyor masllah sana özel bırsey yaptınmı cnm
Cnm çrş yaptım çıkmadı ya umutlanmak istemiyorum 21 ine kdr olurum belki
Merhaba kızlar :)
Az once geldim eve basim cokagriyo yaa daha yemek yapicam
Sayfalar birikmis tam okuyamadim ama miracle tugba cnm hamiletmissin Saglikla gecsin ins. Gunlerim Rabbim bu sefer yuzunu guldirsun. Cok sevindimm.
seymasevde seninde gozun aydin.
Darisi tum isteyenlere insss.
masallah diyelim guzel haberler ard arda gelsin insallahhh
Bende ayni cnm hersey...kocam hâlâ inat ediyor istememekte... zor gibi ama Allah biliyor ya çok istiyorum. Hayırlısı
Benimde belimdem kasigima kadar ağrı var.kasık agrısından ölüyorum kızlar bugun catlatma iğnesi olalı 8 gün neden acaba
yahu bende anlamadım nasıl geziyorum bu ara anlatamam :) evde durmuyorum resmen bana bişey oldu oğlan okula ben gezmeye :) herşey şükür iyi...Yeşimcim özlettin kendini uğramıyorsun nasılsın neler yapıyorsun??Benim de bulantılarım çok fena akşam ve sabah zorluyor baya onun haricinde iyiyim çok şükür.Kanama yaşamadın dimi yine.
Sagol cnm.
Şükür iyiyim. Kosturmacayla geçiyo hayat.
sen nasilsin?
canım kontrole gitsene bi acaba çatlamadımı ? ozamanda ağrı oluyor...kasık agrısından ölüyorum kızlar bugun catlatma iğnesi olalı 8 gün neden acaba
Allahhhh ay süper bi haber bu ya resmen topiğin şansı döndü rabbim bizede nasip eder inş. çok sevindim cnm ya kötüü getirme aklına herşey çok güzel olucak inş.Çok sağol canım. Darısı başınıza inşallah en kısa zamanda . Sorma ne eşyalar kaldırdım taşıdım. Varsa da bu gidişle gidecek diyordum ama nasip olunca hiçbirşey olmuyormuş. Bakalım sağlıkla devam eder inşallah.
Allahhhh ay süper bi haber bu ya resmen topiğin şansı döndü rabbim bizede nasip eder inş. çok sevindim cnm ya kötüü getirme aklına herşey çok güzel olucak inş.
Yooo cnm catlamissçatlamış st: 37721270 .!.:canım kontrole gitsene bi acaba çatlamadımı ? ozamanda ağrı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?