2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Gecmis olsun canim
Bende ayni cnm hersey...kocam hâlâ inat ediyor istememekte... zor gibi ama Allah biliyor ya çok istiyorum. Hayırlısı
Ne inat cikti bu adam boyle.Allah gonlune gore versin canim ummadigin anda gelir insaallah bebegin
selamm kızlarrr Bi güzel haberde bendeeeeenn dayanamayıp test yaptımmm ve ikinci çizgi silikk çıkttıı bata iki gün var yinede kimseye soylemicem sizlerle paylaştımm
ohh Ohh ne guzel ne bereketli bir ay oldu.Allah saglikla Kucagina almayi nasip etsin..

kızlar aklıma gelenleri yazdım unuttuğum varsa affedin
Allahım biz beklemede olanlara da en kısa zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin
Allah sana da nasip etsin canim sira sizde.

MAŞALLAH MAŞALLAH
canipir canım hayırlı olsun kızlar ya çok güzel haberler bunlar sıra bize mi geliyor acaba
cnm darısı sizlere inşallah kalp atışını duyana kadar tam olarak sevinemiyorum korkuyorum bide kimyasal yaşadım Allah tamamına erdirir inşallah cnm

selamm kızlarrr Bi güzel haberde bendeeeeenn dayanamayıp test yaptımmm ve ikinci çizgi silikk çıkttıı bata iki gün var yinede kimseye soylemicem sizlerle paylaştımm

Topiğin şansı açıldı valla allahım hamile olanlara kucağına almayı nasip etsin, olmayanlara da en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallahhhh. Ben de bir tek size söyledim annemlere bile söylemedim. Kalp atışlarını duyarız da inşallah herkese söyleriz

harıka haberler kızlarrrrrr masallah topiği acan benım ama tık yok hala olsun hayırlısı ınsallah C Canipir özel bırsey yaptınmı kuzum bende catlatma iğnesı vuruldum ama artık gıtmeyecegım dktra falan elbet olur ınsallah

OTE="Canipir, post: 37728118, member: 621104"]selamm kızlarrr Bi güzel haberde bendeeeeenn dayanamayıp test yaptımmm ve ikinci çizgi silikk çıkttıı bata iki gün var yinede kimseye soylemicem sizlerle paylaştımm[/QUOTE]
SupEr bi haber buuu Allah tamamina erdirsin

cnm darısı sizlere inşallah kalp atışını duyana kadar tam olarak sevinemiyorum korkuyorum bide kimyasal yaşadım Allah tamamına erdirir inşallah cnm

canım tebrik ederim gözün aydın inşallah sağlıkla kucağında görürsün kuzunu inşallah

canım sağlıkla kucağında gör evladını inşallah çok sevindim rabbim aratmadan göndermiş kuzuyu

resmen topiğe can geldi ya Allahım bizede nasip etsin inş. bu ay okadar hamile haberi aldım ki hepte 1 yıl 2 yıl olmayanların rabbim bizide güldürsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…