Gecmis olsun canimegeninannesi:5749 .!.:Merhaba kızlar :)
Az once geldim eve basim cokagriyo yaa daha yemek yapicam
Sayfalar birikmis tam okuyamadim ama miracle tugba cnm hamiletmissin Saglikla gecsin ins. Gunlerim Rabbim bu sefer yuzunu guldirsun. Cok sevindimm.
seymasevde seninde gozun aydin.
Darisi tum isteyenlere insss.
masallah diyelim guzel haberler ard arda gelsin insallahhh
Ne inat cikti bu adam boyle.Allah gonlune gore versin canim ummadigin anda gelir insaallah bebeginBende ayni cnm hersey...kocam hâlâ inat ediyor istememekte... zor gibi ama Allah biliyor ya çok istiyorum. Hayırlısı
ohh Ohh ne guzel ne bereketli bir ay oldu.Allah saglikla Kucagina almayi nasip etsin..selamm kızlarrr Bi güzel haberde bendeeeeenndayanamayıp test yaptımmm ve ikinci çizgi silikk çıkttıı bata iki gün var yinede kimseye soylemicem sizlerle paylaştımm
Allah sana da nasip etsin canim sira sizde.kızlar aklıma gelenleri yazdım unuttuğum varsa affedin
Allahım biz beklemede olanlara da en kısa zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin
cnm darısı sizlere inşallah kalp atışını duyana kadar tam olarak sevinemiyorum korkuyorum bide kimyasal yaşadım Allah tamamına erdirir inşallah cnmMAŞALLAH MAŞALLAH
canipir canım hayırlı olsun kızlar ya çok güzel haberler bunlar sıra bize mi geliyor acaba
Cnm hayırlı olsun inşselamm kızlarrr Bi güzel haberde bendeeeeenndayanamayıp test yaptımmm ve ikinci çizgi silikk çıkttıı bata iki gün var yinede kimseye soylemicem sizlerle paylaştımm
Canım inşaallah gelmiştir bebişin.21 ine kadar olmazsın inşaallahDün test yaptım negatif 21 ini bekliyorum bat 21 kasım yani
selamm kızlarrr Bi güzel haberde bendeeeeenndayanamayıp test yaptımmm ve ikinci çizgi silikk çıkttıı bata iki gün var yinede kimseye soylemicem sizlerle paylaştımm
İnşallahCanım inşaallah gelmiştir bebişin.21 ine kadar olmazsın inşaallah
cnm darısı sizlere inşallah kalp atışını duyana kadar tam olarak sevinemiyorum korkuyorum bide kimyasal yaşadım Allah tamamına erdirir inşallah cnm
Topiğin şansı açıldı vallaallahım hamile olanlara kucağına almayı nasip etsin, olmayanlara da en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallahhhh. Ben de bir tek size söyledim annemlere bile söylemedim. Kalp atışlarını duyarız da inşallah herkese söyleriz
Daha çok erken Benmde 22 daha 10 gün var belli olmaz canım üzülmeDün test yaptım negatif 21 ini bekliyorum bat 21 kasım yani
Kucağına almak nasip olsun ınş.uğurlu bereketli gelsin.darisida Rabbim bizlere olsuncnm darısı sizlere inşallah kalp atışını duyana kadar tam olarak sevinemiyorum korkuyorum bide kimyasal yaşadım Allah tamamına erdirir inşallah cnm
canım sağlıkla kucağında gör evladını inşallah çok sevindim rabbim aratmadan göndermiş kuzuyu
Cnm normalde 10 kasımdı da 21 i ni bekliyorum bazen 45 günde bir oluyorum 45 gün 21 inde doluyorDaha çok erken Benmde 22 daha 10 gün var belli olmaz canım üzülme
resmen topiğe can geldi ya Allahım bizede nasip etsin inş. bu ay okadar hamile haberi aldım ki hepte 1 yıl 2 yıl olmayanların rabbim bizide güldürsün inş.selamm kızlarrr Bi güzel haberde bendeeeeenndayanamayıp test yaptımmm ve ikinci çizgi silikk çıkttıı bata iki gün var yinede kimseye soylemicem sizlerle paylaştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?