2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

yok canım özel bir şey yapmadım sadece yumurtlama gununu hesapladım Allahım inşallah tamamına erdirir ,isteyen herkese de hamiş kalmayı nasip eder inşallah canım benim darısı sizlerde

OTE="Canipir, post: 37728118, member: 621104"]selamm kızlarrr Bi güzel haberde bendeeeeenn dayanamayıp test yaptımmm ve ikinci çizgi silikk çıkttıı bata iki gün var yinede kimseye soylemicem sizlerle paylaştımm
SupEr bi haber buuu Allah tamamina erdirsin[/QUOTE]
amin canım

Savhacim Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah bu ay
Allah biliyor ya öyle ümitliyimki bu ay yazarken bile gözlerim doldu burnum sızladı Rabbim büyük inş. benimde bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün tubacım Allah razı olsun iyi dileklerin için....

Canım benim kıyamam sana Rabbim inşaallah nazlı bebeğini göndermiştir.Allah hepimizden razı olsun.

iyi geceler kızlar uzun süredir girmiyordum çünkü hamilelik fikrini aklımdan çıkarmıştım ki bu gün hamile olduğumu öğrendim rabbim herkese nasip etsin inşallah...

BUGUN KUZENIM DEDIKI KIZ SEN HAMILESIN BENDE SACMALAMA DDIM ISIN TUAF YANI 5 SENE ONCE KUZENIM SEN HAMILESIN DEDI SACMALAMA DEDIM VE ERTESI GUNU HAMİİİİŞ OLDUGUMU OGRENDIM INSALLH GENE AYNISINI YASARIM :)

iyi geceler kızlar uzun süredir girmiyordum çünkü hamilelik fikrini aklımdan çıkarmıştım ki bu gün hamile olduğumu öğrendim rabbim herkese nasip etsin inşallah...
Gözün aydın sağlıkla gelsin bebegin.Ben de bebek fikrini düşünmedigim anda geldi bebeğim.

AA canım sana her zaman dua ediyorum diğer arkadaşlarıma da. hadi bakalim kuzenin yanilmaz insaallah hislerinde.Kasjk agrisi yasiyormussun belki yerlesiyordur bebegin...

En çok ekim ve kasım ayında hamile kaliniyormus gerçekten de öyle bu ay peşpeşe hamile haberleri geldi.Amanda,nurdua,Dea teacita,egeninannesi,savhacim sizde müjde verirsiniz en yakin sürede..

En çok ekim ve kasım ayında hamile kaliniyormus gerçekten de öyle bu ay peşpeşe hamile haberleri geldi.Amanda,nurdua,Dea teacita,egeninannesi,savhacim sizde müjde verirsiniz en yakin sürede..
benim seninle ilk çocuklarımızın yaşıda aynı sanırım bende nisan 2009 da oğlumu kucağıma almıştım ikincide temmuzda olacak nasipse...

Ben de varım cnm :) etrafımda herkes hamile bugün üniversiteden ark aradı 2 aylık hamileymiş en az 4-5 tane hamile var çevremde topik hariç :)))
Ah bacım ah sorma okadar çok hamiş varki kendimi çok zavallı hissediyorum hissiyatim bu kötü manada değil yani ama elden gelen birşey yokki Allah büyük be arkadaşım belki bizde bu ay bu kervana gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…