yok canım özel bir şey yapmadım sadece yumurtlama gununu hesapladım Allahım inşallah tamamına erdirir ,isteyen herkese de hamiş kalmayı nasip eder inşallah canım benim darısı sizlerde
SupEr bi haber buuu Allah tamamina erdirsin[/QUOTE]OTE="Canipir, post: 37728118, member: 621104"]selamm kızlarrr Bi güzel haberde bendeeeeenndayanamayıp test yaptımmm ve ikinci çizgi silikk çıkttıı bata iki gün var yinede kimseye soylemicem sizlerle paylaştımm
canım tebrik ederim gözün aydın inşallah sağlıkla kucağında görürsün kuzunu inşallah
sagol canımm darısıcanım sağlıkla kucağında gör evladını inşallah çok sevindim rabbim aratmadan göndermiş kuzuyu
Savhacim Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah bu ayresmen topiğe can geldi ya Allahım bizede nasip etsin inş. bu ay okadar hamile haberi aldım ki hepte 1 yıl 2 yıl olmayanların rabbim bizide güldürsün inş.
Allah biliyor ya öyle ümitliyimki bu ay yazarken bile gözlerim doldu burnum sızladı Rabbim büyük inş. benimde bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün tubacım Allah razı olsun iyi dileklerin için....Savhacim Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah bu ay
Canım benim kıyamam sana Rabbim inşaallah nazlı bebeğini göndermiştir.Allah hepimizden razı olsun.Allah biliyor ya öyle ümitliyimki bu ay yazarken bile gözlerim doldu burnum sızladı Rabbim büyük inş. benimde bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün tubacım Allah razı olsun iyi dileklerin için....
YA BENIMSavhacim Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah bu ay
İYİ GECELR CNM NABERİyi geceler kızlar
Nolsun aynı sizden naberİYİ GECELR CNM NABER
AMANNNN AYNI YA HAMİŞ DGILIM BENDEN BASKA HERKJEZ HAMILEEENolsun aynı sizden naber
Gözün aydın sağlıkla gelsin bebegin.Ben de bebek fikrini düşünmedigim anda geldi bebeğim.iyi geceler kızlar uzun süredir girmiyordum çünkü hamilelik fikrini aklımdan çıkarmıştım ki bu gün hamile olduğumu öğrendim rabbim herkese nasip etsin inşallah...
AA canım sana her zaman dua ediyorum diğer arkadaşlarıma da.YA BENIM
hadi bakalim kuzenin yanilmaz insaallah hislerinde.Kasjk agrisi yasiyormussun belki yerlesiyordur bebegin...nurduaa, post: 37740235, member: 460781"]BUGUN KUZENIM DEDIKI KIZ SEN HAMILESIN BENDE SACMALAMA DDIM ISIN TUAF YANI 5 SENE ONCE KUZENIM SEN HAMILESIN DEDI SACMALAMA DEDIM VE ERTESI GUNU HAMİİİİŞ OLDUGUMU OGRENDIM INSALLH GENE AYNISINI YASARIM :)
benim seninle ilk çocuklarımızın yaşıda aynı sanırım bende nisan 2009 da oğlumu kucağıma almıştım ikincide temmuzda olacak nasipse...En çok ekim ve kasım ayında hamile kaliniyormus gerçekten de öyle bu ay peşpeşe hamile haberleri geldi.Amanda,nurdua,Dea teacita,egeninannesi,savhacim sizde müjde verirsiniz en yakin sürede..
Ben de varım cnm :) etrafımda herkes hamile bugün üniversiteden ark aradı 2 aylık hamileymiş en az 4-5 tane hamile var çevremde topik hariç :)))ALLAHIM NELER OLUYOR MASALLAH HERKEZ HAMIS BI AMANDA EGENIN ANNESI BENMI KALDIK YAQHU
Ah bacım ah sorma okadar çok hamiş varki kendimi çok zavallı hissediyorum hissiyatim bu kötü manada değil yani ama elden gelen birşey yokki Allah büyük be arkadaşım belki bizde bu ay bu kervana girerizBen de varım cnm :) etrafımda herkes hamile bugün üniversiteden ark aradı 2 aylık hamileymiş en az 4-5 tane hamile var çevremde topik hariç :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?