- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Amin cnm aminAh bacım ah sorma okadar çok hamiş varki kendimi çok zavallı hissediyorum hissiyatim bu kötü manada değil yani ama elden gelen birşey yokki Allah büyük be arkadaşım belki bizde bu ay bu kervana gireriz
evet çocuklarımızın yaşı ayni benim kızım da temmuz 2009 lu ikinci de inşaallah temmuz 2015 li olacakbenim seninle ilk çocuklarımızın yaşıda aynı sanırım bende nisan 2009 da oğlumu kucağıma almıştım ikincide temmuzda olacak nasipse...
eskısı kadaR DGIL ARA ARA HISEDIYORGözün aydın sağlıkla gelsin bebegin.Ben de bebek fikrini düşünmedigim anda geldi bebeğim.
AA canım sana her zaman dua ediyorum diğer arkadaşlarıma da.hadi bakalim kuzenin yanilmaz insaallah hislerinde.Kasjk agrisi yasiyormussun belki yerlesiyordur bebegin...
şişkinlik olması normal ama inş. adet olmazsında bebiş şişkinliğidir o :)Ya ben de aşırı şişkinlik var 1 haftadır adet olamadım adet belirtisi de yok kasık ağrısı var ara ara çok hafif anlamadım ki
Ne guzel bebise hazirsin disler saglam benim de dolgum dustu gecen gun nasil yaptiracagim agriyor da.Gelsin melegin insaallahselam kızlar
dişler tamam sıra bebişte bu ay :)
kanal tedavisi ve dolgularımı yaptırdım olası bi gebelik olursa diş ağrısı çekmeyim diye inş. küçük meleğimde gelir bu ay :)
[QYa ben de aşırı şişkinlik var 1 haftadır adet olamadım adet belirtisi de yok kasık ağrısı var ara ara çok hafif anlamadım ki
benim öyle siskinlikle başladı inşaallah senin de öyledir bebektendirYa ben de aşırı şişkinlik var 1 haftadır adet olamadım adet belirtisi de yok kasık ağrısı var ara ara çok hafif anlamadım ki
Yok bekliycem 2. Çizgiyi görürsem öyle kan testi yaptıracam 2 yıldır böyle çok hayal kırıklığına uğradım beklemek çok zor ama bekliycem ya ne yapayım o arada olursam hayal kırıklığım büyük olmazKan testi yaptirsana canım en azından kesin sonucu gorursun.21 ine daha var.
sen de haklisin canım bekle biraz daha hakkında hayırlısı.cçamaşır suyu testi varmış bu forumda bayanin biri yapmış idrarını bardağa almış üstüne çamaşır suyu dkmusYok bekliycem 2. Çizgiyi görürsem öyle kan testi yaptıracam 2 yıldır böyle çok hayal kırıklığına uğradım beklemek çok zor ama bekliycem ya ne yapayım o arada olursam hayal kırıklıpım büyük olmaz
Hımmm değişikmiş hayırlısı bakalımsen de haklisin canım bekle biraz daha hakkında hayırlısı.cçamaşır suyu testi varmış bu forumda bayanin biri yapmış idrarını bardağa almış üstüne çamaşır suyu dkmus
Bira köpüğü gibi kabarmış ve inmemis hamileymis ondan öyle olmuş :)
Bnm çok düzensiz adetim kaç ere gecijti deyip test yaptım yok 10 u diye düşünüyordum olmadım hala idrar testi negatif çıktı şimdi 21 ini bekliyorum bazen 45 günde oluyorum çünkü çok şişkinlik var ama adet yok rahim geride aklım ermediArkadaşım ben de idrar testi yaptırdım çift çizgi çıktı belirgin. Sonraki gün bidaha yaptım. Bu sefer negatif. Sonra kan tahlili yaptırdım adetten 2 gün önce hcg 1.20 çıktı yok dedi doktor. Bugün afet günüm ama hala bişey yok. İnşallah senin olur beno yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım
ay cnm ya çok zorlancan vallah düzenli bakımı yap bari gargara dahil bol bol da yoğurt ye takviye yap da 9 ay zorlamasın seni....Ne guzel bebise hazirsin disler saglam benim de dolgum dustu gecen gun nasil yaptiracagim agriyor da.Gelsin melegin insaallah
[Q
ALLAHIM NELER OLUYOR MASALLAH HERKEZ HAMIS BI AMANDA EGENIN ANNESI BENMI KALDIK YAQHU
En çok ekim ve kasım ayında hamile kaliniyormus gerçekten de öyle bu ay peşpeşe hamile haberleri geldi.Amanda,nurdua,Dea teacita,egeninannesi,savhacim sizde müjde verirsiniz en yakin sürede..
cnm bişey sorcam sana ben bugün kan testi yaptırdım 60 çıktı senin ilk kan sonucun kaçtı bide benden az az akıntı geliyo sendede oldumu korkuyorum yine düşer diyeKan testi yaptirsana canım en azından kesin sonucu gorursun.21 ine daha var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?