2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Günaydın kızlar :)
Umutsuzluk yok...benim bile umudum varsa sizin daha cok olmalı
ben inaniyorum elbet hepimiz de hamiş olucazzzz baska yolu yokkk

Ah bacım ah sorma okadar çok hamiş varki kendimi çok zavallı hissediyorum hissiyatim bu kötü manada değil yani ama elden gelen birşey yokki Allah büyük be arkadaşım belki bizde bu ay bu kervana gireriz
Amin cnm amin

benim seninle ilk çocuklarımızın yaşıda aynı sanırım bende nisan 2009 da oğlumu kucağıma almıştım ikincide temmuzda olacak nasipse...
evet çocuklarımızın yaşı ayni benim kızım da temmuz 2009 lu ikinci de inşaallah temmuz 2015 li olacak

eskısı kadaR DGIL ARA ARA HISEDIYOR

selam kızlar
dişler tamam sıra bebişte bu ay :)
kanal tedavisi ve dolgularımı yaptırdım olası bi gebelik olursa diş ağrısı çekmeyim diye inş. küçük meleğimde gelir bu ay :)

Ya ben de aşırı şişkinlik var 1 haftadır adet olamadım adet belirtisi de yok kasık ağrısı var ara ara çok hafif anlamadım ki

selam kızlar
dişler tamam sıra bebişte bu ay :)
kanal tedavisi ve dolgularımı yaptırdım olası bi gebelik olursa diş ağrısı çekmeyim diye inş. küçük meleğimde gelir bu ay :)
Ne guzel bebise hazirsin disler saglam benim de dolgum dustu gecen gun nasil yaptiracagim agriyor da.Gelsin melegin insaallah
Ya ben de aşırı şişkinlik var 1 haftadır adet olamadım adet belirtisi de yok kasık ağrısı var ara ara çok hafif anlamadım ki
[Q

Rahimi kontrol ediyorsun ya kontrol ettim o geride adet olman yakınsa o aşağı inip yumuşuyormuş geride olunca adet olman yakın olmaz diyorlar ama çok şişkinlik var karnımda bi de sol yumurtalığım ve kasıklarım hafif hafif ağrıyor ben de anlamadım ki adet şişkinliği desem rahim geride gebelik testleri negatif kendimi 10 kasıma programladım 21 ini beklemekte zor geliyor umutlanmak da istemiyorum

Kan testi yaptirsana canım en azından kesin sonucu gorursun.21 ine daha var.
Yok bekliycem 2. Çizgiyi görürsem öyle kan testi yaptıracam 2 yıldır böyle çok hayal kırıklığına uğradım beklemek çok zor ama bekliycem ya ne yapayım o arada olursam hayal kırıklığım büyük olmaz

sen de haklisin canım bekle biraz daha hakkında hayırlısı.cçamaşır suyu testi varmış bu forumda bayanin biri yapmış idrarını bardağa almış üstüne çamaşır suyu dkmus
Bira köpüğü gibi kabarmış ve inmemis hamileymis ondan öyle olmuş :)

Arkadaşım ben de idrar testi yaptırdım çift çizgi çıktı belirgin. Sonraki gün bidaha yaptım. Bu sefer negatif. Sonra kan tahlili yaptırdım adetten 2 gün önce hcg 1.20 çıktı yok dedi doktor. Bugün afet günüm ama hala bişey yok. İnşallah senin olur beno yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım

Hımmm değişikmiş hayırlısı bakalım

Bnm çok düzensiz adetim kaç ere gecijti deyip test yaptım yok 10 u diye düşünüyordum olmadım hala idrar testi negatif çıktı şimdi 21 ini bekliyorum bazen 45 günde oluyorum çünkü çok şişkinlik var ama adet yok rahim geride aklım ermedi

Ne guzel bebise hazirsin disler saglam benim de dolgum dustu gecen gun nasil yaptiracagim agriyor da.Gelsin melegin insaallah

[Q
ay cnm ya çok zorlancan vallah düzenli bakımı yap bari gargara dahil bol bol da yoğurt ye takviye yap da 9 ay zorlamasın seni....

ALLAHIM NELER OLUYOR MASALLAH HERKEZ HAMIS BI AMANDA EGENIN ANNESI BENMI KALDIK YAQHU

Hayırlısı canım, vakti zamanı gelince Rabbim bizi de şereflendirir inşallah...

En çok ekim ve kasım ayında hamile kaliniyormus gerçekten de öyle bu ay peşpeşe hamile haberleri geldi.Amanda,nurdua,Dea teacita,egeninannesi,savhacim sizde müjde verirsiniz en yakin sürede..

Biz demirbaş gibi olacağız burada sanırım... Nasip de varsa bir gün elbet bizde müjdeli haber veririz...
Siz güzel hamişler bize bol bol dua edin

Kan testi yaptirsana canım en azından kesin sonucu gorursun.21 ine daha var.
cnm bişey sorcam sana ben bugün kan testi yaptırdım 60 çıktı senin ilk kan sonucun kaçtı bide benden az az akıntı geliyo sendede oldumu korkuyorum yine düşer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…