bakalım canım hamileykende dolgu yapılıyormuş biraz bekliyecemay cnm ya çok zorlancan vallah düzenli bakımı yap bari gargara dahil bol bol da yoğurt ye takviye yap da 9 ay zorlamasın seni....
Sizden de ggüzel haberler gelecek inanıyorum canım.Hep duamdasiniz Rabbim en yyakin zamanda bebisini göndersinamanda29post: 37755380 .!.:Hayırlısı canım, vakti zamanı gelince Rabbim bizi de şereflendirir inşallah...
Biz demirbaş gibi olacağız burada sanırım... Nasip de varsa bir gün elbet bizde müjdeli haber veririz...
Siz güzel hamişler bize bol bol dua edin
BeNim bat gunu 75.57 cikti.sonra daha baktirmadim bir hafta sonra keseyi gorduk.belki gec dollenmedir uzme kendini kanaman mi var.ben de kanama olmadi canim insaallah olmaz.Dr a gorun mutlaka canim insaallah dusmez oyle seyler getirme aklinacnm bişey sorcam sana ben bugün kan testi yaptırdım 60 çıktı senin ilk kan sonucun kaçtı bide benden az az akıntı geliyo sendede oldumu korkuyorum yine düşer diye
değerim çok iyi bat yarın benim kanama yok da ara ara akıntı oluyo sadece aminn cnmm hayırlısı beklicez ve gorcezzzSizden de ggüzel haberler gelecek inanıyorum canım.Hep duamdasiniz Rabbim en yyakin zamanda bebisini göndersin
.BeNim bat gunu 75.57 cikti.sonra daha baktirmadim bir hafta sonra keseyi gorduk.belki gec dollenmedir uzme kendini kanaman mi var.ben de kanama olmadi canim insaallah olmaz.Dr a gorun mutlaka canim insaallah dusmez oyle seyler getirme aklina
O zaman endişelenerek bisey yok canım akıntı olur normal.iyi düşün kötüyü getirme aklinadeğerim çok iyi bat yarın benim kanama yok da ara ara akıntı oluyo sadece aminn cnmm hayırlısı beklicez ve gorcezzz
Allahım DeaTeacita,Nurdua,Savha,Amanda,egeninaanesi arkadaşlarımizin gobuslerine bebeklerini gönder çok bekletmeden.Sen duaları kabul edensin.Sen her şeyi bilensin dularimizi makbul eyleHamişler dua ediyonuz di mi
amin cnm aminnnnnnnnnO zaman endişelenerek bisey yok canım akıntı olur normal.iyi düşün kötüyü getirme aklina
Allahım DeaTeacita,Nurdua,Savha,Amanda,egeninaanesi arkadaşlarımizin gobuslerine bebeklerini gönder çok bekletmeden.Sen duaları kabul edensin.Sen her şeyi bilensin dularimizi makbul eyle
AminnnnO zaman endişelenerek bisey yok canım akıntı olur normal.iyi düşün kötüyü getirme aklina
Allahım DeaTeacita,Nurdua,Savha,Amanda,egeninaanesi arkadaşlarımizin gobuslerine bebeklerini gönder çok bekletmeden.Sen duaları kabul edensin.Sen her şeyi bilensin dularimizi makbul eyle
AMİİİNNNNNNAllahım DeaTeacita,Nurdua,Savha,Amanda,egeninaanesi arkadaşlarımizin gobuslerine bebeklerini gönder çok bekletmeden.Sen duaları kabul edensin.Sen her şeyi bilensin dularimizi makbul eyle
O zaman endişelenerek bisey yok canım akıntı olur normal.iyi düşün kötüyü getirme aklina
miracle verdınmı tahlılAminnnnn :)
bence bırak cnm ben 1 yıldır uygrasıyorum zaten oglun buyumusmrb kızlar yeni üyeyim bende hatta yeni bi konu açmıştım ama burdan da yazim :)
3 yaşında bi oğlum var. 2. çocuğu aslında henüz düşünmüyoruz ama ilk çocuğum 2 yıl korunmamamıza rağmen olmadı 3.senede kendiğimden hamile kaldım.2. de de aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorm şuan korunuyoruz ama ne yapmam gerek kafam karıştı
evet büyüdü bide çalışıyorum ben işte oda düşündürüyo zaten bizibence bırak cnm ben 1 yıldır uygrasıyorum zaten oglun buyumus
rüyamda hamileydım kızlaaaaaar nasıp ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?