2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Sizden de ggüzel haberler gelecek inanıyorum canım.Hep duamdasiniz Rabbim en yyakin zamanda bebisini göndersin

.
cnm bişey sorcam sana ben bugün kan testi yaptırdım 60 çıktı senin ilk kan sonucun kaçtı bide benden az az akıntı geliyo sendede oldumu korkuyorum yine düşer diye
BeNim bat gunu 75.57 cikti.sonra daha baktirmadim bir hafta sonra keseyi gorduk.belki gec dollenmedir uzme kendini kanaman mi var.ben de kanama olmadi canim insaallah olmaz.Dr a gorun mutlaka canim insaallah dusmez oyle seyler getirme aklina

değerim çok iyi bat yarın benim kanama yok da ara ara akıntı oluyo sadece aminn cnmm hayırlısı beklicez ve gorcezzz

değerim çok iyi bat yarın benim kanama yok da ara ara akıntı oluyo sadece aminn cnmm hayırlısı beklicez ve gorcezzz
O zaman endişelenerek bisey yok canım akıntı olur normal.iyi düşün kötüyü getirme aklina
Hamişler dua ediyonuz di mi
Allahım DeaTeacita,Nurdua,Savha,Amanda,egeninaanesi arkadaşlarımizin gobuslerine bebeklerini gönder çok bekletmeden.Sen duaları kabul edensin.Sen her şeyi bilensin dularimizi makbul eyle

amin cnm aminnnnnnnnn
sen çok iyisin ya rabbim en güzel şeyleri versin inş. sana

Aminnnn

Sagol kuzumm :)

QUTE="savha, post: 37759082, member: 505991"]amin cnm aminnnnnnnnn
sen çok iyisin ya rabbim en güzel şeyleri versin inş. sana [/QUOTE]Amİn canim Allah razi olsun en makbul dua muslumanin musluman kardesine ettigi duadir Rabbimin hazinesi genistir

Kızlar ben de tsh ımı ölçtürdüm. Çok şükür 2.46 çıktı. Dr a gebelik testi de yaptırmak istiyorum dedim. Gıcık dr onu yapmadı. Kadın doğuma gitmem lazımmış. Daha önce kaç kere yaptırmıştım halbuki. Ben de yarın sağlık ocağına gidicem inş ama orda da sonuç bir gün sonra çıkıyor. Bakalım hayırlısı

AMİNNNNNN Canım,
Sabah sabah ne iyi geldi bana bu dua, Rabbim sana ve ailenede sağlıklı güzel günler nasip etsin (amin)

mrb kızlar yeni üyeyim bende hatta yeni bi konu açmıştım ama burdan da yazim :)
3 yaşında bi oğlum var. 2. çocuğu aslında henüz düşünmüyoruz ama ilk çocuğum 2 yıl korunmamamıza rağmen olmadı 3.senede kendiğimden hamile kaldım.2. de de aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorm şuan korunuyoruz ama ne yapmam gerek kafam karıştı

bence bırak cnm ben 1 yıldır uygrasıyorum zaten oglun buyumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…