Çok zor günler geciriyorum arkadaşlar eşim.midesinden rahatsız biyopsi yapıldı inşaallah sonuç iyi olur.Dun gece kızım karnın agriyor deyip kivranmaya başladı.Acilen götürduk idrar tahlili yaptırdı kum düşüruyor olabilir dedi sok oldum.Reçete yazmiyayim Dr a gösterin dedi öyle eve geldik kızım yine sancilandi ballı serbet yaptım kustu anne oh be rahatladim dedi.sonra uyudu yavrum artik drlara guvenmiyorum özeller tirt yani kum düşüren çocuk agridan durabilir mi.simdi iyi kızım çok şükür. Ben zaten hastayım bulantıları feci derecede asiri halsizim kendime mi bakayım kızıma mi eşime mi sizden dua bekliyorum geçer inşaallah bu gunler
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inş.Çok zor günler geciriyorum arkadaşlar eşim.midesinden rahatsız biyopsi yapıldı inşaallah sonuç iyi olur.Dun gece kızım karnın agriyor deyip kivranmaya başladı.Acilen götürduk idrar tahlili yaptırdı kum düşüruyor olabilir dedi sok oldum.Reçete yazmiyayim Dr a gösterin dedi öyle eve geldik kızım yine sancilandi ballı serbet yaptım kustu anne oh be rahatladim dedi.sonra uyudu yavrum artik drlara guvenmiyorum özeller tirt yani kum düşüren çocuk agridan durabilir mi.simdi iyi kızım çok şükür. Ben zaten hastayım bulantıları feci derecede asiri halsizim kendime mi bakayım kızıma mi eşime mi sizden dua bekliyorum geçer inşaallah bu gunler
Çok zor günler geciriyorum arkadaşlar eşim.midesinden rahatsız biyopsi yapıldı inşaallah sonuç iyi olur.Dun gece kızım karnın agriyor deyip kivranmaya başladı.Acilen götürduk idrar tahlili yaptırdı kum düşüruyor olabilir dedi sok oldum.Reçete yazmiyayim Dr a gösterin dedi öyle eve geldik kızım yine sancilandi ballı serbet yaptım kustu anne oh be rahatladim dedi.sonra uyudu yavrum artik drlara guvenmiyorum özeller tirt yani kum düşüren çocuk agridan durabilir mi.simdi iyi kızım çok şükür. Ben zaten hastayım bulantıları feci derecede asiri halsizim kendime mi bakayım kızıma mi eşime mi sizden dua bekliyorum geçer inşaallah bu gunler
miracle verdınmı tahlıl
Allah yardımcın olsun canım, geçen gece Gökçe de karın ağrısı ile uyandı sonra midem bulanıyor dedi ve birkaç kez çıkardı... Bende çok endişelendim... Salgın varmış bu aralar kusma,ishal,karın ağrısı...
Kocanında biyopsi sonucu iyi çıkar inşallah canım... Fırsat buldukça dinlenmeye çalış... Şuan tüm enerjini bebiş alıyor zaten... Vitamin takviyesi, meyve, kuruyemiş, kuru meyveye ağırlık ver... İyi haberlerinizi bekliyoruz...
cnm inşallah ruyan gerçek olurrrrüyamda hamileydım kızlaaaaaar nasıp ınsallah
cnmm çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin eşinefe kızınadaÇok zor günler geciriyorum arkadaşlar eşim.midesinden rahatsız biyopsi yapıldı inşaallah sonuç iyi olur.Dun gece kızım karnın agriyor deyip kivranmaya başladı.Acilen götürduk idrar tahlili yaptırdı kum düşüruyor olabilir dedi sok oldum.Reçete yazmiyayim Dr a gösterin dedi öyle eve geldik kızım yine sancilandi ballı serbet yaptım kustu anne oh be rahatladim dedi.sonra uyudu yavrum artik drlara guvenmiyorum özeller tirt yani kum düşüren çocuk agridan durabilir mi.simdi iyi kızım çok şükür. Ben zaten hastayım bulantıları feci derecede asiri halsizim kendime mi bakayım kızıma mi eşime mi sizden dua bekliyorum geçer inşaallah bu gunler
hayırklısı olsun bana daha demınden bır haber aldım arkadasım hamıleymıs yanı ruyam oyle cıktı zaten ben kendımı hamiş gorunce kesın bırı hamiş oluyor olsun rabbım hayırlısını versın ınsallahcnm inşallah ruyan gerçek olurrr
gozun aydın cnm Allah Tamamına erdirsin günün geçtiyse 4 haftalıktır cnmArkadaşlar sabah kan tahlili yaptırdım 3 haftalık Hamileyimsize tavsiyem adet gününüz geçmeden kan da çıkan hcg değerine inanmayın. Çünkü adetten3 gün önce 1.20 yok dediler adetten 1 gün sonra 19.9 ümitsizliğe kapılmayın. Hepinize sevgiler
cnm senin bat ne zamandı inşallah hamişsindirrrMaalesef canım geç kaldım.
çok geçmiş olsun benim oglumda kusma ishal cumadan pazartesine kadar çektik. sizede Allah şifa versin eşinedeÇok zor günler geciriyorum arkadaşlar eşim.midesinden rahatsız biyopsi yapıldı inşaallah sonuç iyi olur.Dun gece kızım karnın agriyor deyip kivranmaya başladı.Acilen götürduk idrar tahlili yaptırdı kum düşüruyor olabilir dedi sok oldum.Reçete yazmiyayim Dr a gösterin dedi öyle eve geldik kızım yine sancilandi ballı serbet yaptım kustu anne oh be rahatladim dedi.sonra uyudu yavrum artik drlara guvenmiyorum özeller tirt yani kum düşüren çocuk agridan durabilir mi.simdi iyi kızım çok şükür. Ben zaten hastayım bulantıları feci derecede asiri halsizim kendime mi bakayım kızıma mi eşime mi sizden dua bekliyorum geçer inşaallah bu gunler
gozun aydın cnm Allah Tamamına erdirsin günün geçtiyse 4 haftalıktır cnm
cnm senin bat ne zamandı inşallah hamişsindirrr
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Eşinin önemli bir şeyi yoktur inşallah. Kızın da bana midesini üşütmüş gibi geldi. Umarım onun da önemli bir şeyi yoktur. Allah yardımcın olsun Sıkıntıların tez zamanda geçsin inşallah canım.
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inş.
evet mide bağırsak salgını olabiliyor bu zamanlarda 1 2 güne isal olursa zaten anlarsın rabbim büyük dert versin kuzum...
Allah yardımcın olsun canım, geçen gece Gökçe de karın ağrısı ile uyandı sonra midem bulanıyor dedi ve birkaç kez çıkardı... Bende çok endişelendim... Salgın varmış bu aralar kusma,ishal,karın ağrısı...
Kocanında biyopsi sonucu iyi çıkar inşallah canım... Fırsat buldukça dinlenmeye çalış... Şuan tüm enerjini bebiş alıyor zaten... Vitamin takviyesi, meyve, kuruyemiş, kuru meyveye ağırlık ver... İyi haberlerinizi bekliyoruz...
Evet salgın var galiba. Kuzenimin kızı da aynı şekilde. Benim oğlum da grip. Sesi falan gitti. Antibiyotik kullanmak istemiyorum ama kullanmadan geçmeyecek gibiRabbim şifa versin kızularımıza inşallah en kısa zamanda
Merhaba
Tugbis cok gecmis olsun. Rabbim acil sifa versin insallah.
cnmm çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin eşinefe kızınada
Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun iyiki varsınız.Kızımı doktora tekrar götürdüm idrar yolu enfeksiyonu dedi dr.İdrar kültürü verdik.Ultrasonda yarın bakılacak.Dr okulda bulaşmıştır büyük ihtimal dedi.Eve geldim bir güzel yıkadım yemek yedi şuruplarını içip uyudu.Geldi mi her şey üst üste geliyor.Eşimde şimdi iyi inşaallah biyopsi sonucu iyi çıkar.çok geçmiş olsun benim oglumda kusma ishal cumadan pazartesine kadar çektik. sizede Allah şifa versin eşinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?