2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ben batı unutmak istiyorummmmmmmm :)
29 haziran şekerim ama çatlatma yaptık ya bu ay sanırım 26 tısında belli olur bugün progestana başlıcam 23 de biticek 26 ya kadar gelir bebiş yoksa...

Hmmm baya da varmış unutsan iyi olur bence de :) hayırlısı artık. Ben de karar veremiyorum aslında. Dr a gitmem lazım. Canım da hiç gitmek istemiyor. Dr a gitmeden de korunmayı bırakmak istemiyorum. Hormon testleri adetin üçüncü günü yapılıyormuş herhalde. Kafam karışık yani. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de ben emzirmeyi bırakalı bir buçuk sene oldu. Göğüslerimden hala süt geliyor. Bu normal mi acaba?

e sen yeni adet olmadınmı gideydin hemen...
aa canım ya süt geliyorsa süt hormonunda sorun vardır zaten gebe nasıl kalıcan ona mutlaka git baktır ihmal etme daha fazla vallah süper zaman zaman senin yavruda küçük daha güzelce tahlillerini yaptır kafan dinç olsun ben boşu boşuna bekledim bak 1 yıl sonra gittim dr oda enfeksiyon var dedi o var dedi bu var dedi kürtaj dedi bak 2 ci yılı doldurdum şimdiye doğurmuştum oysa baştan gitseydim hoş gittim de iyi bi dr gitmedim yağmurdan kaçarken doluya tutuldum resmen...

Karne alan kuzulari tebrik ediyor iyi tatiller diliyorum.benim oğlumda 3. Sınıfa geçti masallahh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet aslında benim de aklıma prolaktinim yüksektir diye ama ihmal ettim işte. Şimdi geldim dr un kapısındayım. Bakalım ne var ne yok :)

Sende de mi var cnm tiroid hastalığı? Yenimi öğrendin yoksa?

Yok ben de 2 senedir ilaç kullanıyorum. Tsh ım düşük ama anti tpo baya yükselmiş. Niye anlamadım. İlk defa bu kadar yükseliyor.

Karne alan kuzulari tebrik ediyor iyi tatiller diliyorum.benim oğlumda 3. Sınıfa geçti masallahh :)

maş. maş. seninki büyükmüş Allah ım üniversite zamanlarıda göstersin inş.

naptın canım muayine oldunmu nasıl geçti...

Oldum muayene canım. Çok şükür hiçbirşey çıkmadı. Hormonlar falan da iyiymiş. Prolaktin de normal. Göğsümden süt gelmesi gebeliğe engel değilmiş. Dr bir ay ilaç kullansan iyi olur dedi ama eşim ilaç kullanmamı istemiyor. Bakalım böyle bir kaç ay deneyelim olmazsa ilaç kullanırım belki.

ne ilaç ı yumurta geliştiricimi ?
ozman artık bırkıyorsun demi korunmayı yanlız bırakma bizi :)

cnm bugun peceteye bır damla pembe leke geldı anlamadım ay

daha tık yok ha hmmmm!
kuzum sen hiç böle oldunmu ne bilim ben mesela bu yıl bu şekilde hep adet oldum 3 4 gün leke sonra adet ama inş. gelmesin ya ilk güzel haberi sen ver ardından da çorap söküğü gibi dökülelim

Kizlarrr hamile kalan.var miiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…