- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
Teşekkür ederim canım sağol evet haklısın sadaka vermeliyim.Aminn canım Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesinAbdominal çok geçmiş olsun cnm bi sadaka ver bir şeyler dağıt nazar olmuşunuz ailecek inş eşinin sonuçları da iyi çıkar
Yok cnm olmadım daha belirtide yok şişkinliğim indi biraz rahatladımDea_Tacita15 canım adet oldun mu inşaallah olmazsın bebeğin seninledir
hadi hayırlısı canımYok cnm olmadım daha belirtide yok şişkinliğim indi biraz rahatladım
Amin cnm hayırlısıhadi hayırlısı canım
Günaydin canım evet ya okullarda öyle bir de klozet çocuklar otuRuyor hepsinin mikrobu karışıyor.Geçer inşaallah bu gece uyudu kivranmadan çok şükürherkese günaydınAbdominal geçmiş olsun canım okullar da çok dikkat etmiyorlar tuvalet temizliğine ondan oluyor canım acil şifalar
evet canım zor kızım ilk kez geçiriyor daha önce olmadı aynı krese gidiyor temizliyorlar güya ama en iyisi alaturka enn azindan popo bi yere degmiyoridrar yolları en zor hastalıklardan ya
bir de oturmalı tuvalet niye yapmışlar ki daha da kötü o temizlik olmayınca
Yaa çokk zor Allah kolaylık versin inşaallah ikiside kurtulurkızlar işyerimde bir personelin eşi 5 aylık hamileydi dün akşam gebelik zehirlenmesi sonucu bebeği sezeryan ile almışlar anne de bebek de yoğun bakımdaymış bebek 500 gr mış dua edin onlar için işleri çok zor
rabbim yardımcısı olsun inş. ikisninde acil şifalar diliyorum....kızlar işyerimde bir personelin eşi 5 aylık hamileydi dün akşam gebelik zehirlenmesi sonucu bebeği sezeryan ile almışlar anne de bebek de yoğun bakımdaymış bebek 500 gr mış dua edin onlar için işleri çok zor
inşallah canım burda hepimiz dua ediyoruz
Bu hafta çıkacak dediler ccanım henüz aramadilar.Dr a en son 12 gün önce gittim kesemizi gördük çok şükür haftaya çarşamba gideceğim kalp atışı için.Sen ne yaptın canım kan tahlili yaptırdın miAbdominal eşinin sonuçları ne zaman çıkacak? Bir de sen bu p.tesi dr a gidecektin di mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?