2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

cnm çook üzüldüm Rabbim ikisinide korusun inşallah

Anladım canım. İnşallah eşinin sonuçları iyi çıkar, pıt pıtlarınızı da duyarsınız hayırlısıyla. Ben de bugün kan verdim. P.tesi çıkıcak sonuç.

bugün ignenin 10. günü idrar testi yaptım negatif olmadı gene
Hemen umutsuzluğa kapılma canım iğneden en az 14 gün sonra kanda çıkıyor idrarda hemen çıkmaz.Benim adete 2 gün kala silik çıkmıştı ümitsizlik yok canım Rabbim hayırlısını versin
Anladım canım. İnşallah eşinin sonuçları iyi çıkar, pıt pıtlarınızı da duyarsınız hayırlısıyla. Ben de bugün kan verdim. P.tesi çıkıcak sonuç.
Amin canım inşaallah iyi çıkar.Pıt pıtları duymak istiyorum inşaallah sağlıklıdır bebeğim.Kan sonucu geç çıkıyor canım sağlık ocağına mı verdin.
Adet olnadım gebelik testi de negatif 21 ini bekliyorum artık
Hadi canım ayın 21 nine 6 gün kaldı inşaallah hamilesindir

Abdominal İnşallah canım ya. Hayırlısıyla ben de bi duysam. Evet sağlık ocağına verdim. P.tesi öğleden sonra çıkacak sonuç.

Abdominal İnşallah canım ya. Hayırlısıyla ben de bi duysam. Evet sağlık ocağına verdim. P.tesi öğleden sonra çıkacak sonuç.
İnşaallah canım güzel sonucu görürsün.Sağlık ocağında tahlil günleri pazartesi ve çarşamba ondan sonucu geç vereceklerdir.Ben kan testi yaptırdığımda aynı gün almıştım

Bende umut kalmad iisizlerin iyi haberleri gelsin ınş olsun.kan testi yaptrdim 0,391 çıktı

İnşaallah canım güzel sonucu görürsün.Sağlık ocağında tahlil günleri pazartesi ve çarşamba ondan sonucu geç vereceklerdir.Ben kan testi yaptırdığımda aynı gün almıştım

Bizim burda sağlık ocaklarında ertesi gün veriyorlar aslında. Cumaya denk gelince p.tesiye kaldı sonuç. Tsh için hastaneye gittiğimde yaptırsaydı dr ben de aynı gün alıcaktım ama yaptırmadı gıcık dr. Kadın doğuma gitmen lazım dedi ben de uğrasmadım bi daha. Neyse böyle beklerken zaman da geçmiş oluyor. Yoksa hiç geçmiyor zaman

Kızlartestim pozitif mi

Eklentiler

• 20141116_073436.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar dun yaptm böyle çıktı sabah ilk idrar la öğle sen sonra 2 tane yaptım tek çizgi anlamadım

Eklentiler

• IMG_159466596190633.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…