cnm çook üzüldüm Rabbim ikisinide korusun inşallahkızlar işyerimde bir personelin eşi 5 aylık hamileydi dün akşam gebelik zehirlenmesi sonucu bebeği sezeryan ile almışlar anne de bebek de yoğun bakımdaymış bebek 500 gr mış dua edin onlar için işleri çok zor
Bu hafta çıkacak dediler ccanım henüz aramadilar.Dr a en son 12 gün önce gittim kesemizi gördük çok şükür haftaya çarşamba gideceğim kalp atışı için.Sen ne yaptın canım kan tahlili yaptırdın mi
bugün ignenin 10. günü idrar testi yaptım negatif olmadı gene
Ne bilim canım ya sen pazartesihayirli sonuçlar alırsin insCanım erken değil mi daha. Bence umutsuzluğa kapılma hemen
Hemen umutsuzluğa kapılma canım iğneden en az 14 gün sonra kanda çıkıyor idrarda hemen çıkmaz.Benim adete 2 gün kala silik çıkmıştı ümitsizlik yok canım Rabbim hayırlısını versinbugün ignenin 10. günü idrar testi yaptım negatif olmadı gene
Amin canım inşaallah iyi çıkar.Pıt pıtları duymak istiyorum inşaallah sağlıklıdır bebeğim.Kan sonucu geç çıkıyor canım sağlık ocağına mı verdin.Anladım canım. İnşallah eşinin sonuçları iyi çıkar, pıt pıtlarınızı da duyarsınız hayırlısıyla. Ben de bugün kan verdim. P.tesi çıkıcak sonuç.
Hadi canım ayın 21 nine 6 gün kaldı inşaallah hamilesindirAdet olnadım gebelik testi de negatif 21 ini bekliyorum artık
Kırmızı kart yedim :)
Kırmızı kart yedim :)
Ne bilim canım ya sen pazartesihayirli sonuçlar alırsin ins
hayırlı haberler verirsin inşallah canım bizeAbdominal İnşallah canım ya. Hayırlısıyla ben de bi duysam. Evet sağlık ocağına verdim. P.tesi öğleden sonra çıkacak sonuç.
İnşaallah canım güzel sonucu görürsün.Sağlık ocağında tahlil günleri pazartesi ve çarşamba ondan sonucu geç vereceklerdir.Ben kan testi yaptırdığımda aynı gün almıştımAbdominal İnşallah canım ya. Hayırlısıyla ben de bi duysam. Evet sağlık ocağına verdim. P.tesi öğleden sonra çıkacak sonuç.
Öyle mi canim. Ya ne güzel gelişmişti yumurtalarin demek ki nasip değilmiş yine de adet olana kadar umut var demek tir.Hakkında hayırlısı.Bende umut kalmad iisizlerin iyi haberleri gelsin ınş olsun.kan testi yaptrdim 0,391 çıktı
İnşaallah canım güzel sonucu görürsün.Sağlık ocağında tahlil günleri pazartesi ve çarşamba ondan sonucu geç vereceklerdir.Ben kan testi yaptırdığımda aynı gün almıştım
Bende umut kalmad iisizlerin iyi haberleri gelsin ınş olsun.kan testi yaptrdim 0,391 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?