sanki silik bi çizgi var gibi ama yarın tekrar yap yada kan testti ver canım....Kızlar dun yaptm böyle çıktı sabah ilk idrar la öğle sen sonra 2 tane yaptım tek çizgi anlamadım
Evet ccanım zaman geçmiyor bir türlü benim de aynen gecmedi CÇarşamba günü kontrole gideceğim inşaallah güzel sonuç alırsin.Bizim burda sağlık ocaklarında ertesi gün veriyorlar aslında. Cumaya denk gelince p.tesiye kaldı sonuç. Tsh için hastaneye gittiğimde yaptırsaydı dr ben de aynı gün alıcaktım ama yaptırmadı gıcık dr. Kadın doğuma gitmen lazım dedi ben de uğrasmadım bi daha. Neyse böyle beklerken zaman da geçmiş oluyor. Yoksa hiç geçmiyor zaman
Kızlar dun yaptm böyle çıktı sabah ilk idrar la öğle sen sonra 2 tane yaptım tek çizgi anlamadım
2.,çizgi var gibi demek ki yeni daha o yüzden sabah idrarında çıktı kanda baktir canım onda kesin cikarKızlar dun yaptm böyle çıktı sabah ilk idrar la öğle sen sonra 2 tane yaptım tek çizgi anlamadım
1hafta varEn iyisi kan testi yaptır canım. Kesin sonuç alırsın. Bat ne zamandı senin?
kızlarrrr pembe leke geldiii çook moralim bozukkk kan verdim birazdan çıkacak
sakin ol canım inş. kötü bişi değildir haber et ...kızlarrrr pembe leke geldiii çook moralim bozukkk kan verdim birazdan çıkacak
kızlarr sonucum gayet iyi çıktı şükürler olsunn ilk sonuç 60 ikinci 180 bugunkude 500 çıktı Allahım korktuğumuza uğratmasın kasıklarımda ağrı var ama normal sanırım çok teşekkürler kızlarr iyikii varsınızzxx
Amin cnm öyle yapıyorum inşallah bişey olmaz ama hafif lekeler geliyo az az salı dr gitcem bakalımCnm hic yorma kendini.uzan dinlen. Allahim korusun
çok sağol cnm gece kanamam oldu biraz dr aradım haftaya gel dedi şu an için biley yapamayız dedi yat dinlen dedi. gebelerde kanama oluyomuş int okudum inşallah Bi sorun olmaz hakkımda hayırlısı neyse o olsun
neden kimse bi yorum yapmıyo ki???kızlar günaydın adetim 5 gün geçti cumartesiden beri adet olmayı bekliyorum ağrılarımla beraber geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz eşim de eminim kendimden diyo ama :) oğlum 3 yaşında 16 ay emzirdim akşam öle tresadüfen göğüslerimi sıktımda sarı süt geliyor sıkınca neden olabilir sizce ??
cnm Bi test al bence test yap için rahat etsinneden kimse bi yorum yapmıyo ki???
akşam yapcam kısmet olursa bu süt işi kafama takıldı yaaneden kimse bi yorum yapmıyo ki???
Bence başka bi dr a git .progestan falan yazar .dinlen yorulma ayaginida havayada kaldir yatçok sağol cnm gece kanamam oldu biraz dr aradım haftaya gel dedi şu an için biley yapamayız dedi yat dinlen dedi. gebelerde kanama oluyomuş int okudum inşallah Bi sorun olmaz hakkımda hayırlısı neyse o olsun
dinlen canım ayaklarının altına yastık koy yüksek tut.Bir de progestan kullansan daha iyi olur dr kanaması olan bir hastayı neden çağırmaz muayneye başka bir dr a görün benceçok sağol cnm gece kanamam oldu biraz dr aradım haftaya gel dedi şu an için biley yapamayız dedi yat dinlen dedi. gebelerde kanama oluyomuş int okudum inşallah Bi sorun olmaz hakkımda hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?