2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

dinlen canım ayaklarının altına yastık koy yüksek tut.Bir de progestan kullansan daha iyi olur dr kanaması olan bir hastayı neden çağırmaz muayneye başka bir dr a görün bence
Şu an için yapabileceğimiz bir şey yok dedi çok kuçuk olduğundan ultrasyondada gorunmez dedi progestan içiyorym cnm bilmiyorummm offffffff

sabah akşam progestan alıyorum cnm kanama sabahtan beri çok az geldi.4+2 olduğu için tutunma kanamasıdır belkii

Canım çok geçmiş olsun... Aklına kötü şeyler getirme bak değerlerinde çok güzel yükselmiş, progestan da kullanıyormuşsun... Mümkün olduğunca dinlen canım...

kasım ayı ne oldu bizim için bilmiyorum ben beklemedeyim karmarışık duygularım bi gülüyorum bi ağlıyorum :)
hergün tam gaz hamiş alıyorum çok tesadüfler oluyo yani hiç tanımadığım insanları hamile haberini alıyorum çok garip ya :))
neyse neyse hayırlısı bakalım yavaş yavaş bize sıra geliyor Allahım izni ile :)

Nasılsınız yok mu yeni bi hamiş kasım ayı dikim ayı oldu da bizi pas geçti neyse sağlık olsun :)

Canlarım inşaallah sizin de yüzünüz güler en yakın zamanda.Rabbimin taktiri nasip olunca engel olmayacak.

SLM KIZLAR
miracle test sonucunu alacaktı o yazmamış merak ettim
bide nurduanın testi silik çıkmıştuı en son bugün test yapmadı mı acaba ikiside yazmamış

SLM KIZLAR
miracle test sonucunu alacaktı o yazmamış merak ettim
bide nurduanın testi silik çıkmıştuı en son bugün test yapmadı mı acaba ikiside yazmamış
slm canım evet ben de merak ettim onları gelseler bi haber verseler.Bir de patronun eşi ve bebeği nasıl oldu??

sağol canım patronum değil de çalışanlardan dı arkadaş eşi yoğun bakımdan çıkmış bebek henüz çok küçük 5 aylık doğum gerçekleştiği için hala kuvöz de imiş

sağol canım patronum değil de çalışanlardan dı arkadaş eşi yoğun bakımdan çıkmış bebek henüz çok küçük 5 aylık doğum gerçekleştiği için hala kuvöz de imiş
Anladım canım bebek küçük olduğu için kuvözde kalır biraz galiba.Allah şifa versin minik bebeğe annesine babasına bağışlasın..

bizde zeliş arkadaşımız vardı buraya birkaç kez yazmıştı en son geçen hafta yazıp hamileliğini müjdelemişti onun da kanaması var şimdi hastaneye gitti sanırım onun için de dua edelim kızlar

bizde zeliş arkadaşımız vardı buraya birkaç kez yazmıştı en son geçen hafta yazıp hamileliğini müjdelemişti onun da kanaması var şimdi hastaneye gitti sanırım onun için de dua edelim kızlar
aa hatırlıyorum Allah yardımcısı olsun inşaallah bebeğine bişey olmaz ikisi de kurtulur

Abdominal canım sana bişey soracağım hamile kaldığın ay çalışmalar nasıl oldu sizin gün aşırı mı ne bileyim özellikle dikkat ettiğin bşey var mı
ek takviye filan yiyip içtiniz mi

Sana şöyle söylim kurban sonrası zaten hastaydım alerjim azmıştı sonra düzeldim zaten ekimi dinlenme ayı olarak düşünmüştüm özel bir şey yapmadım sonra yatılı misafirim geldi bir 20 gün çalışmalar da sık olmadı 4 defa oldu yani beklemediğim zamanda geldi bebek.Bir de bayram öncesi eşime spermiogram yaptırmadı diye kızmıştım değerlerine bakacaktık gerek kalmadı.Rabbim nasip edince oluyormuş canım.Önceki aylarda herşeye dikkat ediyordum beslenme yumurtlama günlerinde sık birliktelik olsun diye.Birliktelik sonrası ayağa kalkmama gibi.Bunların hepsini bıraktım kafam da rahattı nasılsa olmaz diye.

Canım çok geçmiş olsun... Aklına kötü şeyler getirme bak değerlerinde çok güzel yükselmiş, progestan da kullanıyormuşsun... Mümkün olduğunca dinlen canım...
sağol cnm bugün tam gün yattım ama gerçekte de sıkıcıymış yapacak bir şey yok bebişim için mecburuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…