inşallah bişey olmaz bebeğinede kendinede Allahım onları korusunbizde zeliş arkadaşımız vardı buraya birkaç kez yazmıştı en son geçen hafta yazıp hamileliğini müjdelemişti onun da kanaması var şimdi hastaneye gitti sanırım onun için de dua edelim kızlar
Amin canım aminnnAllah tüm hamişleri ve bebişlerini korusun
Anlıyorum canım bu yazdıklarından Anlıyorum ki derdimizin dermanı stres olmamakSana şöyle söylim kurban sonrası zaten hastaydım alerjim azmıştı sonra düzeldim zaten ekimi dinlenme ayı olarak düşünmüştüm özel bir şey yapmadım sonra yatılı misafirim geldi bir 20 gün çalışmalar da sık olmadı 4 defa oldu yani beklemediğim zamanda geldi bebek.Bir de bayram öncesi eşime spermiogram yaptırmadı diye kızmıştım değerlerine bakacaktık gerek kalmadı.Rabbim nasip edince oluyormuş canım.Önceki aylarda herşeye dikkat ediyordum beslenme yumurtlama günlerinde sık birliktelik olsun diye.Birliktelik sonrası ayağa kalkmama gibi.Bunların hepsini bıraktım kafam da rahattı nasılsa olmaz diye.
evet canım aynen öyle amann boşver oğluşunla güzel vakit geçir.Birliktelikleri bebeğe göre planmama hayatı akışına bırak.Allah en yakın zamanda oğluşunun kardeşini göndersin inşaallah.2.ler nazlı oluyormuş onu anladımAnlıyorum canım bu yazdıklarından Anlıyorum ki derdimizin dermanı stres olmamak
Zaten bu ay ben de bıraktım ipin ucunu hayırlısı artıkevet canım aynen öyle amann boşver oğluşunla güzel vakit geçir.Birliktelikleri bebeğe göre planmama hayatı akışına bırak.Allah en yakın zamanda oğluşunun kardeşini göndersin inşaallah.2.ler nazlı oluyormuş onu anladım
Hadi hayırlısı Mevlam neyler neylerse güzel eyler .Zaten bu ay ben de bıraktım ipin ucunu hayırlısı artık
Canım Hoşgeldin merak etmiştik bizdeİyi akşamlar kızlar. Ben sonucumu aldım. 918 çıktı. İnşallah iyidir
cnm sonuç bence çok güzel kaç gün gecikmiştin Allahım tüm hamişlerimizi ve bebişlerimizi korusunİyi akşamlar kızlar. Ben sonucumu aldım. 918 çıktı. İnşallah iyidir
süper bence çok geçikme olmamıştı demi kanı verdiğinde ?İyi akşamlar kızlar. Ben sonucumu aldım. 918 çıktı. İnşallah iyidir
eminmisin :)Zaten bu ay ben de bıraktım ipin ucunu hayırlısı artık
evet ya bi heves geliyor insanaeminmisin :)
bende öyle diyorum temizlenince olay bitiyor bir umut bir heycan başlıyor tarif edemem anlıyorsundur zaten :)
tm canım sağolsın cuma progeteron testti yaptırıcam 7 güne kadar atmam lazım fitili ona göre değerlendiricem...savha cım bence kullan nasıl olsa gebeler de kullanabiliyor Muş hamile değilsen tedavini yarıda bırakmamış olursun
Canım Hoşgeldin merak etmiştik bizde
Ben pek anlamam ama iyi bir sonuç sanırım Dr a gösterdin mi
cnm sonuç bence çok güzel kaç gün gecikmiştin Allahım tüm hamişlerimizi ve bebişlerimizi korusun
süper bence çok geçikme olmamıştı demi kanı verdiğinde ?
inş. cnm inş. bekliyorum bakalım bat 1 aralık ama 25 kasımda adet olmam gerek erken ovulasyon oldu çünki bakalım hayırlısı haftaya belli olur ak kara...Savhacim ilaç hakkında bilgim yok inşaallah geçer mantarn bebisin de gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?