2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

bizde zeliş arkadaşımız vardı buraya birkaç kez yazmıştı en son geçen hafta yazıp hamileliğini müjdelemişti onun da kanaması var şimdi hastaneye gitti sanırım onun için de dua edelim kızlar
inşallah bişey olmaz bebeğinede kendinede Allahım onları korusun

Anlıyorum canım bu yazdıklarından Anlıyorum ki derdimizin dermanı stres olmamak

Anlıyorum canım bu yazdıklarından Anlıyorum ki derdimizin dermanı stres olmamak
evet canım aynen öyle amann boşver oğluşunla güzel vakit geçir.Birliktelikleri bebeğe göre planmama hayatı akışına bırak.Allah en yakın zamanda oğluşunun kardeşini göndersin inşaallah.2.ler nazlı oluyormuş onu anladım

Zaten bu ay ben de bıraktım ipin ucunu hayırlısı artık

kızlar bişey danışıcam size biliyorsunuz 2 ay manta tedavisi gördüm amadiş için antibiyotik kullanınca hafif mantar gibi geldi ve hemen gyno lomeksin kullandım 2 ovul 3 gün ara ile kullanılması gerekiyor ilk dozu cuma attım 2 ci dozu kullansammı kullanmasammı karar veremedim 17. günüm bugün adetten sonra erken çatladı yumurtam çok kararsız aldım ayrıca bu gebelerin de kullana bildiği bi fitil bi fikir verin ne olur ?

savha cım bence kullan nasıl olsa gebeler de kullanabiliyor Muş hamile değilsen tedavini yarıda bırakmamış olursun

savha cım bence kullan nasıl olsa gebeler de kullanabiliyor Muş hamile değilsen tedavini yarıda bırakmamış olursun
tm canım sağolsın cuma progeteron testti yaptırıcam 7 güne kadar atmam lazım fitili ona göre değerlendiricem...

Canım Hoşgeldin merak etmiştik bizde
Ben pek anlamam ama iyi bir sonuç sanırım Dr a gösterdin mi

cnm sonuç bence çok güzel kaç gün gecikmiştin Allahım tüm hamişlerimizi ve bebişlerimizi korusun

süper bence çok geçikme olmamıştı demi kanı verdiğinde ?

Adetim 4 gün gecikmişti. Dr a göstermedim. 8. haftada dr a gitmeyi dusunuyorum. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama elimde değil. 2 kere üst üste kürtaj olunca düşünmeden edemiyor insan. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah hayırlısıyla.

_myth_ Tubis gözün aydın değerin iyi canim inşaallah sağlıklı hamilelik geçirir bebeğini kucagina alırsın.Aklina kotu şeyler getirme. Rabbim hakkında hayırlısıni versin.

Savhacim ilaç hakkında bilgim yok inşaallah geçer mantarn bebisin de gelmiştir
inş. cnm inş. bekliyorum bakalım bat 1 aralık ama 25 kasımda adet olmam gerek erken ovulasyon oldu çünki bakalım hayırlısı haftaya belli olur ak kara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…