hadi canim Allah rast getirsin güzel haberi verirsin inşaallah bize.inş. cnm inş. bekliyorum bakalım bat 1 aralık ama 25 kasımda adet olmam gerek erken ovulasyon oldu çünki bakalım hayırlısı haftaya belli olur ak kara...
_myth_ Tubis gözün aydın değerin iyi canim inşaallah sağlıklı hamilelik geçirir bebeğini kucagina alırsın.Aklina kotu şeyler getirme. Rabbim hakkında hayırlısıni versin.
inş. cnm inş. bekliyorum bakalım bat 1 aralık ama 25 kasımda adet olmam gerek erken ovulasyon oldu çünki bakalım hayırlısı haftaya belli olur ak kara...
ayyy Allah razı olsun kuzum inş. olmam gecenin bu vakti çok güzel geldi mesajın :) :) :)Belki de adet olmazsın inşallah :)
hayırlısı arkadaşım ya az kafanı topla istersen oluruna bırakmak en iyiside beceremiyoruz işteKızlar ben ondan sonra 3 tane test yaptım birşey çıkmadı şimdide ayrım var yani adet belirtilerim bende bırakacağım dktra falan giteyecwgim Rabbim en iyisini verir bilir
Benim bi tane tanidigim var 7 sene sonra tüp bebeek ondan sonraki 2 tanede kendiliğinden oldu .Rabbim istedikten sonra olur sıkmayin caniniziMerhaba arkadaşlar ben leyla. Buraya ilk defa yazıyorum. Çok fazla geçmişi okuyamadin sizleri fazla tanıyamadım ama arada hamisler var galiba öncelikle allah sağ salim kucağınza almayi nasip etsin inşallah sonrada biz 2 kez anne olmayı isteyenlere sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin rabbim☺ benm tüp bebek tedavisile 16 aylık kızım var şimdi tekrar anne olmak istiyorum. Doğumdan sonra hiç korunmadik olmadı zaten bende pko var esimdede vardı sorun buyuzden ilki tüp bebekle oldu ama 2. Yi normal istiyorum çok ama olmuyo bakalım bu hafta doktordan randevu almak istiyorum eşim de bende bi kontrole gidelim bakalım doktor ne dicek. Hiç aranızda ilki tüp bebek olupta 2. Normal olan varmi. Uzun oldu hakkınızı helal edin
Selam canım bata bir hafta varmış nerdeyse.Yeşimcim sende kist vardı yanlış hatırlamıyorsam acaba o mu yapıyor düzensizlik lekelenme dr a bir görünsen.Allah şifa versin arkadaşım geçer inşaallahSelam kizlar.
bata 6 gun var ama bugün lekelenme başladıbu duzensizliktende biktim
Aramıza hoşgeldin Leyla.Tüp bebek yaptırıp sonra normal olan yok.Bir arkadaşımız var topikte Amanda onun da ilki tüp bebek normal olsun diye uğraştı sonra aşılama yaptırdı sonuç alamadı.Aralıkta tüp bebek yaptıracak inşaallah hemen tutar.Allah da sana inşaallah nasip eder 2. kez anneliği.Merhaba arkadaşlar ben leyla. Buraya ilk defa yazıyorum. Çok fazla geçmişi okuyamadin sizleri fazla tanıyamadım ama arada hamisler var galiba öncelikle allah sağ salim kucağınza almayi nasip etsin inşallah sonrada biz 2 kez anne olmayı isteyenlere sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin rabbim☺ benm tüp bebek tedavisile 16 aylık kızım var şimdi tekrar anne olmak istiyorum. Doğumdan sonra hiç korunmadik olmadı zaten bende pko var esimdede vardı sorun buyuzden ilki tüp bebekle oldu ama 2. Yi normal istiyorum çok ama olmuyo bakalım bu hafta doktordan randevu almak istiyorum eşim de bende bi kontrole gidelim bakalım doktor ne dicek. Hiç aranızda ilki tüp bebek olupta 2. Normal olan varmi. Uzun oldu hakkınızı helal edin
Sağol cnm. Evet kist vardi doktor gebelige engel degil demisti en son ondan sonrada hic gitmedim. Yumurtlama zamaninida hic kestiremiyorum bu yuzdenSağol E="ecetuba84, post: 37843677, member: 128418"]Selam canım bata bir hafta varmış nerdeyse.Yeşimcim sende kist vardı yanlış hatırlamıyorsam acaba o mu yapıyor düzensizlik lekelenme dr a bir görünsen.Allah şifa versin arkadaşım geçer inşaallah
Naber amandacım nasılsın..
Nasılsınız yok mu yeni bi hamiş kasım ayı dikim ayı oldu da bizi pas geçti neyse sağlık olsun :)
İyi akşamlar kızlar. Ben sonucumu aldım. 918 çıktı. İnşallah iyidir
Kızlar ben ondan sonra 3 tane test yaptım birşey çıkmadı şimdide ayrım var yani adet belirtilerim bende bırakacağım dktra falan giteyecwgim Rabbim en iyisini verir bilir
Merhaba arkadaşlar ben leyla. Buraya ilk defa yazıyorum. Çok fazla geçmişi okuyamadin sizleri fazla tanıyamadım ama arada hamisler var galiba öncelikle allah sağ salim kucağınza almayi nasip etsin inşallah sonrada biz 2 kez anne olmayı isteyenlere sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin rabbim☺ benm tüp bebek tedavisile 16 aylık kızım var şimdi tekrar anne olmak istiyorum. Doğumdan sonra hiç korunmadik olmadı zaten bende pko var esimdede vardı sorun buyuzden ilki tüp bebekle oldu ama 2. Yi normal istiyorum çok ama olmuyo bakalım bu hafta doktordan randevu almak istiyorum eşim de bende bi kontrole gidelim bakalım doktor ne dicek. Hiç aranızda ilki tüp bebek olupta 2. Normal olan varmi. Uzun oldu hakkınızı helal edin
Bekleyince öyle oluyor canım bence iyice yaklaştın artık bebişine ondan belki geçmiyor zaman.Her şey olumlu sonuçlanır inşaallah Amandacım çok uğraştın Rabbim mükafatını verecek.Benim için de zaman geçmiyor kalp atışı için yarın gideceğim 17 gün oldu ilk dr randevusundan beri sanki 2 ay gibi geldi.Pıt pıtları duyunca sevineceğim inşaallahİyi gibiyim heyecanla 6 Aralığı bekliyorum... Zaman hiç geçmiyor sanki... Ne tuhaf oysa haftasonları göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor... Bu nası bir algıdır.
Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sağlık,huzur bir de bebiş getirsinSlm kızlar bugün 30 yaşına girdim ve 3 gündür lekelenme vardı bugün adetim sökülmeye başladı :)
MERHABA KIZLARSlm kızlar bugün 30 yaşına girdim ve 3 gündür lekelenme vardı bugün adetim sökülmeye başladı :)
Slm kızlar bugün 30 yaşına girdim ve 3 gündür lekelenme vardı bugün adetim sökülmeye başladı :)
selam canımSelam kizlar.
bata 6 gun var ama bugün lekelenme başladıbu duzensizliktende biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?