ooo doğum günün kutlu olsun hg 30 lu yaşlara amabişey diyimmi ben 30 yaşı hiç sevmedim...Slm kızlar bugün 30 yaşına girdim ve 3 gündür lekelenme vardı bugün adetim sökülmeye başladı :)
Daha 29 um ya 30 a giriş yaptım :)ooo doğum günün kutlu olsun hg 30 lu yaşlara amabişey diyimmi ben 30 yaşı hiç sevmedim...
ay nasıl güze bir şey kalp atışı zaman su gibi geçiyorda biz acele ettiğimiz için bize öyle geliyor tadını çıkar her anın bebişinle :)Bekleyince öyle oluyor canım bence iyice yaklaştın artık bebişine ondan belki geçmiyor zaman.Her şey olumlu sonuçlanır inşaallah Amandacım çok uğraştın Rabbim mükafatını verecek.Benim için de zaman geçmiyor kalp atışı için yarın gideceğim 17 gün oldu ilk dr randevusundan beri sanki 2 ay gibi geldi.Pıt pıtları duyunca sevineceğim inşaallah
29 de o zaman seneye 18 kasıma kadar şasen öyle yaptım geçen yıl ben :)Daha 29 um ya 30 a giriş yaptım :)
Amin cnm hayırlısı ile inşDoğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sağlık,huzur bir de bebiş getirsinDoğum gününü bekliyormuş adetin sökülmek için :)
MERHABA KIZLAR
Dea_Tacita15 doğum günün kutlu olsun canım cine mutlu yıllara inşallah
Tşkler cnm
L leyla1991 bizim tanıdığımız tüp bebek ile ikizleri olduktan 1 yıl sonra normal bir şekilde tedavisiz 2. kez hamile kalmıştı şimdi 3 tane bebişi var Allah bağışlasın
amin cnm çok saolMutlu yillarrrr saglikla inşallah
planım o da arkadaşlar saolsun bırakmıyorlar sabah sınıfımın kapısına astıkları yazıya bakın29 de o zaman seneye 18 kasıma kadar şasen öyle yaptım geçen yıl ben :)
ayyyyyyyy bir kahkaha attım ki sorma çok güzel olmuş ya eee doğru söze ne denir :)Amin cnm hayırlısı ile inş
amin cnm çok saol
planım o da arkadaşlar saolsun bırakmıyorlar sabah sınıfımın kapısına astıkları yazıya bakın
Ah ah Allah iş arkadaşının da hayırlısını versin :)ayyyyyyyy bir kahkaha attım ki sorma çok güzel olmuş ya eee doğru söze ne denir :)
en güzel 20 li yaşlardı hg tekrardan aramıza :)
Evet canım çok güzel duygular Rabbim sana da nasip etsin inşaallah.Benim bu ara bulantılarım hat safhada yemek yiyemiyorum,bir çok şeyden tiksindim hele balıktan ismini duyunca bile midem kalkıyor.Sabah ve akşam bulantı çok fena da halsizim inliyorum nene gibi.Kilo da verdim 1,5 kilo.Şöyle iştahlı tad alarak yemek yemeyi özledim.Evimin işini bile yapamıyorum.Bebişim için çok bekledim değer geçer inşaallah bu günler.ay nasıl güze bir şey kalp atışı zaman su gibi geçiyorda biz acele ettiğimiz için bize öyle geliyor tadını çıkar her anın bebişinle :)
Ha ha ha :)) ne güldüm güzel bir şaka olmuş.ben de 30 yaşındayım hala alışamadım 6 ay sonra 31 olacağım 30 u da yarılamışım.Kadınların en güzel yaşları 30 muş öyle derler.Amin cnm hayırlısı ile inş
amin cnm çok saol
planım o da arkadaşlar saolsun bırakmıyorlar sabah sınıfımın kapısına astıkları yazıya bakın
Evet canım çok güzel duygular Rabbim sana da nasip etsin inşaallah.Benim bu ara bulantılarım hat safhada yemek yiyemiyorum,bir çok şeyden tiksindim hele balıktan ismini duyunca bile midem kalkıyor.Sabah ve akşam bulantı çok fena da halsizim inliyorum nene gibi.Kilo da verdim 1,5 kilo.Şöyle iştahlı tad alarak yemek yemeyi özledim.Evimin işini bile yapamıyorum.Bebişim için çok bekledim değer geçer inşaallah bu günler.
Canım mide bulantıları genellikle sağlıklı gebeliğin işaretiymiş diye biliyorum ben. Bende hiç bulantı yok. Gerçi oğlumda da hiç olmamıştı diye avutuyorum kendimi
Bekleyince öyle oluyor canım bence iyice yaklaştın artık bebişine ondan belki geçmiyor zaman.Her şey olumlu sonuçlanır inşaallah Amandacım çok uğraştın Rabbim mükafatını verecek.Benim için de zaman geçmiyor kalp atışı için yarın gideceğim 17 gün oldu ilk dr randevusundan beri sanki 2 ay gibi geldi.Pıt pıtları duyunca sevineceğim inşaallah
Slm kızlar bugün 30 yaşına girdim ve 3 gündür lekelenme vardı bugün adetim sökülmeye başladı :)
aminn canım en yakin zamanda sen ve diğer arkadaşlarım da yasar duyguyu.Hamilelikte en çok sevdiğim ve duygulandığım andır benimde... Hiç dayanamam hemen ağlarım... Rabbim hepimize böyle gözyaşı dökmeyi nasip etsin...
_myth_ Tubiş canım öyle düşünme herkesin farklı işte benim kızımda da öyleydi mutfak dolaplarının boyası kokardı mutfağa giremezdim.Annem o zaman hayattaydı yemeğimi,işimi yapıyordu.Şimdi hayatta değil ben onu çok özlüyorum ve çok ihtiyacım var kader işte.
Senin oğluşunda olmamış bulantı demek ki bünyen öyle canım sağlıklı geçecek gebeliğin ben inanıyorum.Tadını çıkar bu günlerin
Inşallah bakalım keçi boynuz yapcam eşime kendimde soğan kürü yapcam hayirlisiBenim bi tane tanidigim var 7 sene sonra tüp bebeek ondan sonraki 2 tanede kendiliğinden oldu .Rabbim istedikten sonra olur sıkmayin caninizi
amanda canım ewet dedıgın dogru hala adet olmadım pazar gunu bat tarıhım catlatma ıgnesı vurulalıda 16 gunum bakalım hayırlısı ama karar aldım artık dktra gıtmıyorum rabbım ne zaman dılerse olurHamilelikte en çok sevdiğim ve duygulandığım andır benimde... Hiç dayanamam hemen ağlarım... Rabbim hepimize böyle gözyaşı dökmeyi nasip etsin...
Nice mutlu yaşlara canım, yeni yaşın sana bebişini getirsin inşallah... Doğum gününde yeni bir umutla çalışmalara devam...
CNM SIZIN ICIN O KADAR SEVINIYORUM SIZINLE BERABER BEBISLERINIZIN BUYUMELERINE ORTAK OLUYORUZ_myth_ Tubiş canım öyle düşünme herkesin farklı işte benim kızımda da öyleydi mutfak dolaplarının boyası kokardı mutfağa giremezdim.Annem o zaman hayattaydı yemeğimi,işimi yapıyordu.Şimdi hayatta değil ben onu çok özlüyorum ve çok ihtiyacım var kader işte.
Senin oğluşunda olmamış bulantı demek ki bünyen öyle canım sağlıklı geçecek gebeliğin ben inanıyorum.Tadını çıkar bu günlerin
amanda hakkında hayırlısı olsun kuzum bı senle ben varım galıba umutsuz vakaaaHamilelikte en çok sevdiğim ve duygulandığım andır benimde... Hiç dayanamam hemen ağlarım... Rabbim hepimize böyle gözyaşı dökmeyi nasip etsin...
Nice mutlu yaşlara canım, yeni yaşın sana bebişini getirsin inşallah... Doğum gününde yeni bir umutla çalışmalara devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?