2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ay nasıl güze bir şey kalp atışı zaman su gibi geçiyorda biz acele ettiğimiz için bize öyle geliyor tadını çıkar her anın bebişinle :)

Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sağlık,huzur bir de bebiş getirsinDoğum gününü bekliyormuş adetin sökülmek için :)
Amin cnm hayırlısı ile inş

Mutlu yillarrrr saglikla inşallah
amin cnm çok saol
29 de o zaman seneye 18 kasıma kadar şasen öyle yaptım geçen yıl ben :)
planım o da arkadaşlar saolsun bırakmıyorlar sabah sınıfımın kapısına astıkları yazıya bakın

Eklentiler

• 20141118_101112.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 88

amin cnm çok saol

planım o da arkadaşlar saolsun bırakmıyorlar sabah sınıfımın kapısına astıkları yazıya bakın
ayyyyyyyy bir kahkaha attım ki sorma çok güzel olmuş ya eee doğru söze ne denir :)
en güzel 20 li yaşlardı hg tekrardan aramıza :)

ay nasıl güze bir şey kalp atışı zaman su gibi geçiyorda biz acele ettiğimiz için bize öyle geliyor tadını çıkar her anın bebişinle :)
Evet canım çok güzel duygular Rabbim sana da nasip etsin inşaallah.Benim bu ara bulantılarım hat safhada yemek yiyemiyorum,bir çok şeyden tiksindim hele balıktan ismini duyunca bile midem kalkıyor.Sabah ve akşam bulantı çok fena da halsizim inliyorum nene gibi.Kilo da verdim 1,5 kilo.Şöyle iştahlı tad alarak yemek yemeyi özledim.Evimin işini bile yapamıyorum.Bebişim için çok bekledim değer geçer inşaallah bu günler.

amin cnm çok saol

Ha ha ha :)) ne güldüm güzel bir şaka olmuş.ben de 30 yaşındayım hala alışamadım 6 ay sonra 31 olacağım 30 u da yarılamışım.Kadınların en güzel yaşları 30 muş öyle derler.

amanda29 Canım dr a hemen gitmek istemiyorum. Sonrasında beklemek daha zor oluyor. Direk gittiğimde kalp atışlarını duymak istiyorum allah nasip ederse. Her şeyin hayırlısı artık.

Dea_Tacita15 Canım doğum günün kutlu olsun. 30 lu yaşlara hoş geldin. Gerçi hiç hoş değil ama alışırsın zamanla

Abdominal yarın güzel haberlerle umut olursun bize inşallah canım. Randevun kaçta sabah mı?

_myth_ Tubiş canım öyle düşünme herkesin farklı işte benim kızımda da öyleydi mutfak dolaplarının boyası kokardı mutfağa giremezdim.Annem o zaman hayattaydı yemeğimi,işimi yapıyordu.Şimdi hayatta değil ben onu çok özlüyorum ve çok ihtiyacım var kader işte.
Senin oğluşunda olmamış bulantı demek ki bünyen öyle canım sağlıklı geçecek gebeliğin ben inanıyorum.Tadını çıkar bu günlerin

Hamilelikte en çok sevdiğim ve duygulandığım andır benimde... Hiç dayanamam hemen ağlarım... Rabbim hepimize böyle gözyaşı dökmeyi nasip etsin...

Slm kızlar bugün 30 yaşına girdim ve 3 gündür lekelenme vardı bugün adetim sökülmeye başladı :)

Nice mutlu yaşlara canım, yeni yaşın sana bebişini getirsin inşallah... Doğum gününde yeni bir umutla çalışmalara devam...

Canım ya allah yardımcın olsun zor gerçekten. Rabbim eşinden evlatlarından yüzünü güldüsün inşallah. Hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin

amanda canım ewet dedıgın dogru hala adet olmadım pazar gunu bat tarıhım catlatma ıgnesı vurulalıda 16 gunum bakalım hayırlısı ama karar aldım artık dktra gıtmıyorum rabbım ne zaman dılerse olur

CNM SIZIN ICIN O KADAR SEVINIYORUM SIZINLE BERABER BEBISLERINIZIN BUYUMELERINE ORTAK OLUYORUZ _myth_ Abdominal C Canipir canlarım ya

amanda hakkında hayırlısı olsun kuzum bı senle ben varım galıba umutsuz vakaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…