2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

offf yadeğerim düştü yine çok mutsuz ve çoook üzgünüm anlatılmaz bir duygu sanırım yine düşük yapıcam ilk değer 60-180-485-ve dun 250 niye böyle oluyo yasa Bi sebebi olmalı acaba pıhtılaşmamı var yaa offfff

Günaydın arkadaşlar ben hastanedeyim randevuma daha var bekliyorum heycanliyim

Hadi güzel haberlerle pıt pıtlarla gellll...

Canım ya daha önce araştırılmadı mı düşüğün sebebi... Pıhtılaşma olabilir... Bence biran önce doktorunla görüş ve tüm testlerini yaptır canım... Çok yıpratıcı birşey... Allah kolaylık ve sabır versin canım...

Amin cnm bu ikinci olunca şimdi araştırılacak cnm önceden araştırılmamıştı kardeşimde kan pıhtılaşması yüzünden Bi kaç kere düşük yapmıştı şimdi maşallah Bi kızı Bi oğlu var Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten yıpratıcı Bi sure

slm kızlar bnm adetim dün sökülür gibi olmuştu ama yine yok lekelenme şeklinde geliyor pedler tertemiz çıkıyor dün sökülsün diye soğan suyu içtim yine yok böyle biter de ne ped koymasan olur ne ped koysan olur o durumda anlamadım ben de

[QUOüzüldüm canımm, post: 37863573, member: 621104"]offf yadeğerim düştü yine çok mutsuz ve çoook üzgünüm anlatılmaz bir duygu sanırım yine düşük yapıcam ilk değer 60-180-485-ve dun 250 niye böyle oluyo yasa Bi sebebi olmalı acaba pıhtılaşmamı var yaa offfff [/QUOTE]
Cok uzuldum cnm

2.kez anne olmak istiyorum ama erkenmi daha bilemedim.oğlum 15. ayına girdi.
sizler ikinci kez anne olmayı nezaman düşündünüz veya düşünüyorsunuz :)

Canım ya çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Pıhtılaşma olabilir. Hatta ben de kendimden şüpheleniyorum. Keşke ilk kürtajda araştırılsaydı diye düşünüyorum. Tekrar aynı şeyleri yaşamak çok yıpratıcı çünkü ama rabbim dermansız dert vermesin. Göreceğimiz varmış demek ki

Canım dr a gittin mi sen hiç. Kist mi var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…