amanda hakkında hayırlısı olsun kuzum bı senle ben varım galıba umutsuz vakaaa
Alınıyorum artık ama hep unutuyonuz beniamanda hakkında hayırlısı olsun kuzum bı senle ben varım galıba umutsuz vakaaa
Canımmmmm alınma sen... Biz seni hamiş kabul ediyoruz demek ki sıra sendeAlınıyorum artık ama hep unutuyonuz beni
Alınma aa kuzum benide unutuyor hepAlınıyorum artık ama hep unutuyonuz beni
Ortak yol bulalım 4 dumuz de olsunCanımmmmm alınma sen... Biz seni hamiş kabul ediyoruz demek ki sıra sende
Alınma aa kuzum benide unutuyor hep
Nedek kardaşşş var demek vakti saati :)
Bende varim ama allahtan umut kesilmez inşallah bizde 2 ci kez anne olcazamanda hakkında hayırlısı olsun kuzum bı senle ben varım galıba umutsuz vakaaa
Günaydın arkadaşlar ben hastanedeyim randevuma daha var bekliyorum heycanliyim
offf yadeğerim düştü yine çok mutsuz ve çoook üzgünüm anlatılmaz bir duygu sanırım yine düşük yapıcam ilk değer 60-180-485-ve dun 250 niye böyle oluyo yasa Bi sebebi olmalı acaba pıhtılaşmamı var yaa offfff
Amin cnm bu ikinci olunca şimdi araştırılacak cnm önceden araştırılmamıştı kardeşimde kan pıhtılaşması yüzünden Bi kaç kere düşük yapmıştı şimdi maşallah Bi kızı Bi oğlu var Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten yıpratıcı Bi sureHadi güzel haberlerle pıt pıtlarla gellll...
Canım ya daha önce araştırılmadı mı düşüğün sebebi... Pıhtılaşma olabilir... Bence biran önce doktorunla görüş ve tüm testlerini yaptır canım... Çok yıpratıcı birşey... Allah kolaylık ve sabır versin canım...
Tugbisss ne dedi doktorecetuba84doktorr. Duydunuz mut: 37861550 .!.:Günaydın arkadaşlar ben hastanedeyim randevuma daha var bekliyorum heycanliyim
slm arkadaşlar
offf yadeğerim düştü yine çok mutsuz ve çoook üzgünüm anlatılmaz bir duygu sanırım yine düşük yapıcam ilk değer 60-180-485-ve dun 250 niye böyle oluyo yasa Bi sebebi olmalı acaba pıhtılaşmamı var yaa offfff
slm kızlar bnm adetim dün sökülür gibi olmuştu ama yine yok lekelenme şeklinde geliyor pedler tertemiz çıkıyor dün sökülsün diye soğan suyu içtim yine yok böyle biter de ne ped koymasan olur ne ped koysan olur o durumda anlamadım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?