Selam canım. İlki kaç yaşında?
ne ilaç ı yumurta geliştiricimi ?
ozman artık bırkıyorsun demi korunmayı yanlız bırakma bizi :)
Yok canım. Göğsümden süt gelmesin diye ama eşim de madem hormonların normal o zaman kullanma ilaç dedi. Bakalım bu ay korunmayı bırakabiliriz belki ama çok fazla dikkat etmeyi düşünmüyorum. Hayırlısı artık
Kizlarrr hamile kalan.var miiiii :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım zararı yoksa bencede hormon yükleme vucüdu na o tarz ilaçlarda hormon var sonuçta...
hadi hayırlısı inş.
Ben adet olmadim daha belki birwDan kan testi yapmaya giderimmm..
Merhaba canım buradayım İstanbula gittim görumcemin kızının düğünü var o yüzden katılamadim beni merak etmene sevindimMerhaba kızlar :) ecetugba nerelerde ki yazmıyor :/
Alppın test yap evde cnm
Merhaba canım buradayım İstanbula gittim görumcemin kızının düğünü var o yüzden katılamadim beni merak etmene sevindimsen nnasılsın canim
Hoş geldin :) Senin kan sonuçların nasıl çıkmıştı canım. Ben de dr a gittim çok şükür bir problem yok.
daha tık yok ha hmmmm!
kuzum sen hiç böle oldunmu ne bilim ben mesela bu yıl bu şekilde hep adet oldum 3 4 gün leke sonra adet ama inş. gelmesin ya ilk güzel haberi sen ver ardından da çorap söküğü gibi dökülelim
Yaa belki devamı da gelebilir canım. Hayırlısı olsun
Hosbuldum canım benim kan sonucun
FSH 6,36
Lh 9. 20
Doktor buna dayanarak yumurta tembelliği var dedi çok araştırdım değerlerin normal canim da ssikildi hayırlısı artik
Kahve rengli akıntı geldı daha gelmedı
Kizlar bu ay foa cikti adet oldum...kiz daha 11 aylik temmuzun 21 nde 1 yas olacak...esim trip yapti sirtinu dondu uyudu...bende kalktim yanubdan buraya geldim..😟😟
Eki Görüntüle 1157182
Hanımlar ben hamileyim diye sevindim ama şimdi forumda certain marka testle ilgili birsürü olumsuz şey okudumgünüm 3 gün geçti belirtilerim var ama sabah başka bi testle daha yapıcam daha gitmedimde doktora. Aman bee gece gece hiç oldumu hayırlısı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?