2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ne ilaç ı yumurta geliştiricimi ?
ozman artık bırkıyorsun demi korunmayı yanlız bırakma bizi :)

Yok canım. Göğsümden süt gelmesin diye ama eşim de madem hormonların normal o zaman kullanma ilaç dedi. Bakalım bu ay korunmayı bırakabiliriz belki ama çok fazla dikkat etmeyi düşünmüyorum. Hayırlısı artık

amin canım zararı yoksa bencede hormon yükleme vucüdu na o tarz ilaçlarda hormon var sonuçta...
hadi hayırlısı inş.

Ben adet olmadim daha belki birwDan kan testi yapmaya giderimmm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 gun gecti csnimmmm :)

Merhaba kızlar :) ecetugba nerelerde ki yazmıyor :/

Alppın test yap evde cnm

Merhaba kızlar :) ecetugba nerelerde ki yazmıyor :/

Alppın test yap evde cnm

Merhaba canım buradayım İstanbula gittim görumcemin kızının düğünü var o yüzden katılamadim beni merak etmene sevindim sen nnasılsın canim

Merhaba canım buradayım İstanbula gittim görumcemin kızının düğünü var o yüzden katılamadim beni merak etmene sevindim sen nnasılsın canim

Hoş geldin :) Senin kan sonuçların nasıl çıkmıştı canım. Ben de dr a gittim çok şükür bir problem yok.

Hoş geldin :) Senin kan sonuçların nasıl çıkmıştı canım. Ben de dr a gittim çok şükür bir problem yok.

Hosbuldum canım benim kan sonucun
FSH 6,36
Lh 9. 20
Doktor buna dayanarak yumurta tembelliği var dedi çok araştırdım değerlerin normal canim da ssikildi hayırlısı artik

Hanımlar ben hamileyim diye sevindim ama şimdi forumda certain marka testle ilgili birsürü olumsuz şey okudum günüm 3 gün geçti belirtilerim var ama sabah başka bi testle daha yapıcam daha gitmedimde doktora. Aman bee gece gece hiç oldumu hayırlısı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bu ay foa cikti adet oldum...kiz daha 11 aylik temmuzun 21 nde 1 yas olacak...esim trip yapti sirtinu dondu uyudu...bende kalktim yanubdan buraya geldim..😟😟

CNN kahve leke gelıo anlamadım ılk defa böyle oldum

Hosbuldum canım benim kan sonucun
FSH 6,36
Lh 9. 20
Doktor buna dayanarak yumurta tembelliği var dedi çok araştırdım değerlerin normal canim da ssikildi hayırlısı artik

Sıkma canını ya. Benim de değerlerim seninkiyle aynı. Hatta 1-2 birim yüksek. Bana öyle bir şey demedi. Gayet iyi dedi. Boşuna kafaya takma bence.

Nasıl yani adet oldun diye mi kızdı. Bu erkekler de bi tuhaf.

Canım ya dr a git ya da bi kan testi yaptır. İçin rahatlasın hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…