2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ya yapma ama at kafandan kötü düşünceleri hamilesin illa belirtimi olmak zorunda ki benim oğlanda 7 ci haftadan sonra başladı belirtilerim ki öyle aman amanda bişey yaşamadım çok rahat bir 9 ay geçirdim...

Yarina aldım simdi randevuyu. Cumartesi doluymus.
yarin iyice bilgilenirim seninlede paylasirim canım
sağolsın canım güzel haberlerle gel inş..

Yok cnm eşim korunmuyo genelde yumurtlama donemleri kaciyo benden kovaliyom bende
ay çok komikmiş ya onumu hesaplıyor bide sen çaktırmadan keçiboynuzunu yedir ne bilim fındıklı kurabiyeler kekler yap havuç sık mesela kış sağlıklı olmamız lazım de hani cinsel gücüde artırıyor ya bunlar eli mahkum olsun sana :)

Benimki boyle iste adet zamanını biliyoya oba gore ovulasyonu hesapliyo tutturamaz insallah bu ay uyuz valla ya :)
kek sevmez fındık badem fln yiyo hergun. Keciboynuzu zor valla pekmezi var yemiyo

Benimki boyle iste adet zamanını biliyoya oba gore ovulasyonu hesapliyo tutturamaz insallah bu ay uyuz valla ya :)
kek sevmez fındık badem fln yiyo hergun. Keciboynuzu zor valla pekmezi var yemiyo
tam kılçıkmış vallah ya :)
neyse artık söyleme madem adeti şaşırtta hesap yapamasın :)
ya bende eşime diyorum ki bide sen hesapla ben düşünmeyim ben ne bilirim diyor ovulasyonu vallahi tebrik ediyorum eşini :)

Hic tebrik edilecek bi durum değil valla...
ben bile hesaplayamazken ovulasyonu adet duzensizligime ragmen...
gerci olunca bi sefer iliski ile hile hamile olan var da... bizim daha zamani gekmemis bunlari bahane ediyirum iste bende.
insallah yarin bi sorun cikmazda.
kist icin ultrasondan bakiliyo dimi?

evet bakılıyor...
yok canım ya kötü manada demedim benimki hiç anlamıyor ya ondan ötrü yani

Canım doktor özellikle kendi hastanesinden (memorial) istedi... Bakalım morfoloji %0 ama sayı 8.000...
IMSI yöntemi varmış canım spermleri 6000 kat daha fazla büyütüp en iyilerini seçiyorlarmış...
Keçiboynuzu Pekmezi ve e vitaminini bende okudum deneyeceğiz...
Hakkımızda hayırlısı...

anladım canım hiç bilmiyorum bende umarım yükselir rabbim gönlüne göre versin...
ama bu zaman zarfında en azından keçiboynuzu özütünü her gün 1 yemek kaşığı yedir çok faydalı her açıdan...

Kızlar sesiniz çıkmamış bugün?
Diktora gittim tiroid hastaligim oldugu icin doktorum bakalim tsh vs degerlerine dedi. Normal çıktı
ultrasonda da baktı kistim duruyo 2 cm mis. Hicbi sorun yaratmaz dedi. Kahverengi lekelenme icinde adetin 3-4 veya 5. Günü gel dedi. Hormon degerlerime bakacakmis. Inşallah adet olmam da gerek kalmaz :)

İnşallah canım, bu arada troidle alakalı olumsuz birşey çıkmadığına sevindim... Rabbim hayırlısını nasip etsin...

bende dr gittim bugün gülmeyin ama menepoz korkusu ile :)
herşey çok iyimiş :) tam tamına 7 folikül varmış ay çook sevindim ya :) hoş bi işe yaramıyor ama sağlıklıymışım ya 2 gündür çok evham yapmıştım boşuna boşuna yalnız troid haziranda yapılan tahlile göre yüksek gibi dedi gebelik için tekrar istedi ilaç yazabilirim dedi ve 1 küsür çıkmış tsh çooook mutlu oldum oldukça iyi dedi fsh prolaktin vs hepsi oldukça iyimiş sanırım enfeksiyon yüzünden gebe kalamıyorum adet bitiminde yine çağırdı temizken bakayım dedi ona göre ilaç vericek gerek varsa yoksada rahim filmi çekilicem benden haberler böyle bu gün acayip enerjik doluyum inş. güzel bi ay olur hepimiz için :)
yeşimcim sevindim troid in düşmesine soğan kürüde inş. iyi gelir de kistini yok eder bu ay güzel haberi alırsın sende :)

Tsh ın iyi çıkmasına sevindim inşaallah kistinden de kurtulursun hiç adet olmazsın bebişin gelir kistini alır götürür:)

Ne menapozu kızz :)Enerjik dolu olmana sevindim bir şey yokmuş önemli olan o.Pozitifliğin bebişi de getirir inşaallah 7 folikül ne demek 3 üz falan olursa bir de :)

Merhaba arkadaşlar ben de kaç gündür yatıyorum feci halsizim sırtım ağrıyor.Midem fena yemek yiyemiyorum 2kilo verdim dr uma sordum bebek büyüyor seni kemiriyor ondan bol bol dinlen dedi.Kızım varken de dinlenmek zor yemek,ilgi rahat vermiyor.Benden haberler böyle

Yeni evse sıkıntı çok olur canım.Olumlu düşün canım herkes yoğun belirtiler yaşamıyor her bünye farklı sonuçta.Herşey güzel olacak pıt pıtları da duyacaksın inşaallah

Canım ya senin yorumların okadar pozitif ki çok hoşuma gidiyor
Bakalım canım şimdi şu enfeksiyona odaklandım Allah kerim ama sona yaklaştığımı hissediyorum rabbimin izni ile
A yavrum 3 nerden çıkardın çok hoşsun ya :)
Şimdi kilo vericeksin tabi bu ay geçince başlarsın almaya sağlıklı beslenmeye dikkat et en önemlisi o...

İi geceler benim hala sel kıyamet gidiyor izmit e geldim yarın dr a gidecem kısmetse fakat yengemin dru izne çıkmış dr bakıyorum bu kdar

Sağol tatlım pozitif olmaya eşimden alıştım sağolsun o yönden çok katkısı oldu.Mutlu son yakın inşaallah.7 folikül deyince aklıma 3 üz geldi nedense:))Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama öyle yiyemiyorum en çok mandalina favorim bol bol yiyorum

İi geceler benim hala sel kıyamet gidiyor izmit e geldim yarın dr a gidecem kısmetse fakat yengemin dru izne çıkmış dr bakıyorum bu kdar
Canım ya yoğun kanama neden acaba kistin falan var mıydı??Hemen görün dr a inşaallah önemli bişey yoktur..

Neden bu kadar kanama oldu acaba :'(
Özel hastanelerde iyi olabiliyor izmit i hiç bilmiyorum gerçi ama yarın bencede git hemen inş. Kötü birşey yoktur.

Selam kızlar bnm 28 aylık bir kızım var 4 aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor sizce bu süre normalmi siz nedir zmnda gebe kaldiniz evlat yapmalıyım lütfen yardımcı olun psikolojim bıyık halde

Selam kızlar bnm 28 aylık bir kızım var 4 aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor sizce bu süre normalmi siz nedir zmnda gebe kaldiniz evlat yapmalıyım lütfen yardımcı olun psikolojim bıyık halde
Evham yapma daha çok erken yaşın kaç bilmiyorum ama bebişin küçük müş daha ben 2 yıldır bekliyorum ve burdaki arkadaşlarım 1 yıl gibi bir süredir istersen genel bir muayene ol ama stres yapma sakın anca kendimize ediyoruz çünkü
İnş. En kısa zamanda gelir yavrun...

27 yasindayim cnm ilk kızım ilk ayda oldu bunuda öyle olucak sandim ondan üzülüyorum peki sen gittinmi doktora sebebi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…