2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

27 yasindayim cnm ilk kızım ilk ayda oldu bunuda öyle olucak sandim ondan üzülüyorum peki sen gittinmi doktora sebebi nedir
sebepsiz şükür bi sorun yok adetlerim çok düzenli ama olmuyor işte vakti saatti gelmedi demek diyorum elden dua etmekten başka bir şey gelmiyor...
çok acele etme stres yaptıkça olmuyor çünkü şahsen ben çok stres yapıyorum kafamı b toparlasam belki hemencik olucak hayırlısı bakalım...

günaydın kızlar bugün büyük gün 3 gün gecikmiştim sabah test yaptım sanırım hamileyimmm

Ne diyosunnnnnn süper, harika, muhteşem bir haber bu....
Yalnız şu sanırımı anlayamadım...Neden emin değilsin? İstersen test resmini yükle bizde bakalım...
Malum kambersiz düğün olmaz

Haklısın Cnm stres sebep büyük ihtimalle ama benm dünden beri çok şiddetli kanamam var şu gibi gidiyor hiç böyle olmamıştı ev taşıyoruz sürekli ağır kaldiriyorum bundan olabilirmi

egeninannesi savha Abdominal çok sağolun kızlar ama elimde değil. Şeytan vesvese veriyor sürekli. Dr a da gitmedim ya evde beklemek çok zor oldu. Neyse pazartesiye bişey kalmadı. İnşallah güzel haberler alırım C ChoqSeqeR canım çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah. Darısı da diğer arkadaşların başına

Haklısın Cnm stres sebep büyük ihtimalle ama benm dünden beri çok şiddetli kanamam var şu gibi gidiyor hiç böyle olmamıştı ev taşıyoruz sürekli ağır kaldiriyorum bundan olabilirmi
evet olabilir ağır kaldırdınmı olabiliyor bide ben oğluma hamile klamadan önceki ay çok yoğun kanama geçirdim sonraki ayda hamileydim bu ayı iyi değerlendir gün aşırı çalışın...

o şeytana bas gitttttt deeeeeeeee hamilesin kız her şey güzel olucak inanki o olsun ...

evet olabilir ağır kaldırdınmı olabiliyor bide ben oğluma hamile klamadan önceki ay çok yoğun kanama geçirdim sonraki ayda hamileydim bu ayı iyi değerlendir gün aşırı çalışın...
Tamam cnm inş Umut oldun vallahi sqgolasin

Ne diyosunnnnnn süper, harika, muhteşem bir haber bu....
Yalnız şu sanırımı anlayamadım...Neden emin değilsin? İstersen test resmini yükle bizde bakalım...
Malum kambersiz düğün olmaz

Hayırlısı olsun cnm a

lah tamamına erdirsin inşallah

ayyyyy nediyorsun yaaaaaaaaa süper bi haber bu Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hepinizden Allah Razı olsun kızlar minik fasülyem 2 haftalıkmış kan Değeri 443 çıktı testimi de ekledim Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Eklentiler

• image.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 64
günaydın kızlar bugün büyük gün 3 gün gecikmiştim sabah test yaptım sanırım hamileyimmm
Canım gözün aydın sabahtan beri bir türlü yazamadım mobilden girdim sinir etti beni.Neyse ya çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah testini de gördüm bal gibi hamilesinBoşvermek işe yaradı dimi canım

Sağol canım Abdominal seninle bir ay arayla anne olucaz inşallah
evet canım bebeklerimiz aynı yaşta olacak inşaallah:)Güzel bir hamilelik geçirirsin inşaallah.İlk hamileliğinde bulantın falan var mıydı canım.Benim bulantı ve aşırı halsizlik var.Evde hiçbir iş yapamıyorum.24 saat uyusam ancak yani

Ilkinde hiç belirtim yoktu ben çok rahattım şimdilik bulantım yok ama çok uykum var canım ya her dk uyusam uyuyacağım

Ilkinde hiç belirtim yoktu ben çok rahattım şimdilik bulantım yok ama çok uykum var canım ya her dk uyusam uyuyacağım
Ne güzel rahat geçiriyorsun o zaman hamileliği.Bulantıla 6. haftada başlıyor zaten umarım sen de olmaz.Ben de fena yemek yiyemiyorum zor bela bişey yiyorum.Her şey kokuyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…