sebepsiz şükür bi sorun yok adetlerim çok düzenli ama olmuyor işte vakti saatti gelmedi demek diyorum elden dua etmekten başka bir şey gelmiyor...27 yasindayim cnm ilk kızım ilk ayda oldu bunuda öyle olucak sandim ondan üzülüyorum peki sen gittinmi doktora sebebi nedir
günaydın kızlar bugün büyük gün 3 gün gecikmiştim sabah test yaptım sanırım hamileyimmm
günaydın kızlar bugün büyük gün 3 gün gecikmiştim sabah test yaptım sanırım hamileyimmm
Haklısın Cnm stres sebep büyük ihtimalle ama benm dünden beri çok şiddetli kanamam var şu gibi gidiyor hiç böyle olmamıştı ev taşıyoruz sürekli ağır kaldiriyorum bundan olabilirmisebepsiz şükür bi sorun yok adetlerim çok düzenli ama olmuyor işte vakti saatti gelmedi demek diyorum elden dua etmekten başka bir şey gelmiyor...
çok acele etme stres yaptıkça olmuyor çünkü şahsen ben çok stres yapıyorum kafamı b toparlasam belki hemencik olucak hayırlısı bakalım...
lah tamamına erdirsin inşallahgünaydın kızlar bugün büyük gün 3 gün gecikmiştim sabah test yaptım sanırım hamileyimmm
ayyyyy nediyorsun yaaaaaaaaa süper bi haber bu Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhgünaydın kızlar bugün büyük gün 3 gün gecikmiştim sabah test yaptım sanırım hamileyimmm
evet olabilir ağır kaldırdınmı olabiliyor bide ben oğluma hamile klamadan önceki ay çok yoğun kanama geçirdim sonraki ayda hamileydim bu ayı iyi değerlendir gün aşırı çalışın...Haklısın Cnm stres sebep büyük ihtimalle ama benm dünden beri çok şiddetli kanamam var şu gibi gidiyor hiç böyle olmamıştı ev taşıyoruz sürekli ağır kaldiriyorum bundan olabilirmi
o şeytana bas gitttttt deeeeeeeee hamilesin kız her şey güzel olucak inanki o olsun ...egeninannesi savha Abdominal çok sağolun kızlar ama elimde değil. Şeytan vesvese veriyor sürekli. Dr a da gitmedim ya evde beklemek çok zor oldu. Neyse pazartesiye bişey kalmadı. İnşallah güzel haberler alırım C ChoqSeqeR canım çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah. Darısı da diğer arkadaşların başına
Tamam cnm inş Umut oldun vallahi sqgolasinevet olabilir ağır kaldırdınmı olabiliyor bide ben oğluma hamile klamadan önceki ay çok yoğun kanama geçirdim sonraki ayda hamileydim bu ayı iyi değerlendir gün aşırı çalışın...
darısı sana ve diğer arkadaşlarımıza olsun Amanda
Ne diyosunnnnnn süper, harika, muhteşem bir haber bu....
Yalnız şu sanırımı anlayamadım...Neden emin değilsin? İstersen test resmini yükle bizde bakalım...
Malum kambersiz düğün olmaz
Hayırlısı olsun cnm a
lah tamamına erdirsin inşallah
egeninannesi savha Abdominal çok sağolun kızlar ama elimde değil. Şeytan vesvese veriyor sürekli. Dr a da gitmedim ya evde beklemek çok zor oldu. Neyse pazartesiye bişey kalmadı. İnşallah güzel haberler alırım C ChoqSeqeR canım çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah. Darısı da diğer arkadaşların başına
Hepinizden Allah Razı olsun kızlar minik fasülyem 2 haftalıkmış kan Değeri 443 çıktı testimi de ekledim Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallahayyyyy nediyorsun yaaaaaaaaa süper bi haber bu Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım gözün aydın sabahtan beri bir türlü yazamadım mobilden girdim sinir etti beni.Neyse ya çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah testini de gördüm bal gibi hamilesingünaydın kızlar bugün büyük gün 3 gün gecikmiştim sabah test yaptım sanırım hamileyimmm
evet canım bebeklerimiz aynı yaşta olacak inşaallah:)Güzel bir hamilelik geçirirsin inşaallah.İlk hamileliğinde bulantın falan var mıydı canım.Benim bulantı ve aşırı halsizlik var.Evde hiçbir iş yapamıyorum.24 saat uyusam ancak yaniSağol canımAbdominal seninle bir ay arayla anne olucaz inşallah
Ilkinde hiç belirtim yoktu ben çok rahattım şimdilik bulantım yok ama çok uykum var canım ya her dk uyusam uyuyacağımevet canım bebeklerimiz aynı yaşta olacak inşaallah:)Güzel bir hamilelik geçirirsin inşaallah.İlk hamileliğinde bulantın falan var mıydı canım.Benim bulantı ve aşırı halsizlik var.Evde hiçbir iş yapamıyorum.24 saat uyusam ancak yani
Ne güzel rahat geçiriyorsun o zaman hamileliği.Bulantıla 6. haftada başlıyor zaten umarım sen de olmaz.Ben de fena yemek yiyemiyorum zor bela bişey yiyorum.Her şey kokuyor banaIlkinde hiç belirtim yoktu ben çok rahattım şimdilik bulantım yok ama çok uykum var canım ya her dk uyusam uyuyacağım
ay inş. kaç kişi kaldık şurda Allahım inş. bizde güzel haberleri yazarız bir an önce aminnnnnnİnşallah canım yaaaa... Allah kısmet ederse 2015'in ilk haftasında bende güzel haberler verebilirim inşallah sizelere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?