Evet canim.adet oldum diyee trip.atiyor...bendn cok isteyemez ben yinede hersey allahtan derim sonucta allajin isi yapacak.bisey yok..allah saglik.versin he dedigimizde olmuyor bebek..ben yine de moralimi yuksek.tutmaya calisiyorun..esib bunu yapinca hersey alt ust oluyor...allahim gonderecegi gunu bilir..kizim 11 aylik daha insallah olur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim.adet oldum diyee trip.atiyor...bendn cok isteyemez ben yinede hersey allahtan derim sonucta allajin isi yapacak.bisey yok..allah saglik.versin he dedigimizde olmuyor bebek..ben yine de moralimi yuksek.tutmaya calisiyorun..esib bunu yapinca hersey alt ust oluyor...allahim gonderecegi gunu bilir..kizim 11 aylik daha insallah olur..
Evet yeni korunmayi biraktik ve hemen olacagini saniyor...uzuldumn siritini donup uyumasi.lavaboya g3ctim adet oldum..ve uyumaya gecmustik adet oldum dedkm hayirrrr dedi..sonra suratima bakmadi..yapcak birwey yok artik klomende icmeyecem be zaman gelirwe hosgelir 2.cocugum...melekimmm.habibtemmm canim.evey bencil hemde cok bgun babalar gunu ve ben.kutlamiycam cinku anneler gununde beni aglatti...dogum gunumu bile kutlamadi..icimden hicbirsey yapmak gelmiyor..tatlum allajh en kisa.zamanda bebbegini yollar bitnmmm :
Evet yeni korunmayi biraktik ve hemen olacagini saniyor...uzuldumn siritini donup uyumasi.lavaboya g3ctim adet oldum..ve uyumaya gecmustik adet oldum dedkm hayirrrr dedi..sonra suratima bakmadi..yapcak birwey yok artik klomende icmeyecem be zaman gelirwe hosgelir 2.cocugum...melekimmm.habibtemmm canim.evey bencil hemde cok bgun babalar gunu ve ben.kutlamiycam cinku anneler gununde beni aglatti...dogum gunumu bile kutlamadi..icimden hicbirsey yapmak gelmiyor..tatlum allajh en kisa.zamanda bebbegini yollar bitnmmm :
Eki Görüntüle 1157182
Hanımlar ben hamileyim diye sevindim ama şimdi forumda certain marka testle ilgili birsürü olumsuz şey okudumgünüm 3 gün geçti belirtilerim var ama sabah başka bi testle daha yapıcam daha gitmedimde doktora. Aman bee gece gece hiç oldumu hayırlısı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kahve rengli akıntı geldı daha gelmedı
durum ne canım nerdesinnn varmı gelen giden aynımı yoksa hayla ?
Canım galiba sökülmeye çalışıyor anladığım kadarıyla.
bencede cnm bugun pembe pembe akıntı yogun sekılde ılk defa oldum ne yapacagımö bılmıyorum gunum 3 gun gectı
yakında gerisi gelir herhalde. Hayırlısı olsun canım
Sıkma canını ya. Benim de değerlerim seninkiyle aynı. Hatta 1-2 birim yüksek. Bana öyle bir şey demedi. Gayet iyi dedi. Boşuna kafaya takma bence.
Bak iste canım senin değerin 1-2 birim yüksek biseye dememiş sırf sorun aramak için biswy dedi.takmiyorum canım benim.
Takmiyorum canım aynen dediğin gibiTakma bencede performansını etkilemesin :)
Ayy hadi bakalım canım olur mu olur Rabbimin taktiriKızlar eşimle iki kez Korunmasız ilişki yaşadık yumusadi sanırım ya da hamile kalinabilecegini unuttu : D
Gerçi yumurtlama dönemim gecti belkide ondan önemsemedi.
Takmiyorum canım aynen dediğin gibi
Ayy hadi bakalım canım olur mu olur Rabbimin taktiri
Allahım bilir tabi hayırlısı. Heyecanı bile güzel olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?