2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Evet canim.adet oldum diyee trip.atiyor...bendn cok isteyemez ben yinede hersey allahtan derim sonucta allajin isi yapacak.bisey yok..allah saglik.versin he dedigimizde olmuyor bebek..ben yine de moralimi yuksek.tutmaya calisiyorun..esib bunu yapinca hersey alt ust oluyor...allahim gonderecegi gunu bilir..kizim 11 aylik daha insallah olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızın da bayağı küçükmüş niye bu kadar acele ediyorsunuz ki. Maşallah kızın uslu herhalde. Ben oğlum bir buçuk yaşındayken boş gebelik geçirmiştim. Aynen benim eşim de bana sen istemedin o yüzden böyle oldu demişti. Bütün sıkıntıyı biz çekelim tribi onlar atsın. Neyse ya hayırlısı tabi. Biz istiyoruz ama rabbim hayırlısını rabbim biliyor.

alppin kusura bakma ama eşin çok bencil geldi banane demek hamile kalmadın diye trip atmak allah ol derse olur yapacak bişey yok

ayrıca daha kızın 1 yaşında bile değil ve hiç yok ta değil kızının varlığına şükretsin bence
ya bizim gibi yıllarca bekleseydiniz ne olacaktı

ben doğal yoldan hamile kalamadım 8 yıldır, tüp bebekte denedik ve onun için ne paralar döktük harcadığmız paralarla inan ki değil bi çocuk iki çocuk çok lüks bi şekilde

büyütülürdü ama nasip değilmiş tüp bebeklede olmadı şimdi eşim bana çok paralar döktüm gebe kalamıyosun diyip küsmeli mi ...

Son düzenleme:
Evet yeni korunmayi biraktik ve hemen olacagini saniyor...uzuldumn siritini donup uyumasi.lavaboya g3ctim adet oldum..ve uyumaya gecmustik adet oldum dedkm hayirrrr dedi..sonra suratima bakmadi.. yapcak birwey yok artik klomende icmeyecem be zaman gelirwe hosgelir 2.cocugum...melekimmm.habibtemmm canim.evey bencil hemde cok bgun babalar gunu ve ben.kutlamiycam cinku anneler gununde beni aglatti...dogum gunumu bile kutlamadi..icimden hicbirsey yapmak gelmiyor..tatlum allajh en kisa.zamanda bebbegini yollar bitnmmm:

amiin canım inş en kısa zamanda bana ve tüm bekleyenlerede tattırır rabbim anneliği
sen eşin bidaha bu konuda trip yapmaya kalktığında bizim gibileri örnek göster sonra iyi bi düşünsün ne yaptığının farkına varsın
üzme kendini daha kızın çok küçük ben evlenir evlenmez bebeğim olmuş olsaydı bi kaç yıl ikinciyi yapmayı düşünmüyodum çünkü ikinci bebekler geldiğinde ilk çocuğa haksızlık oluyomuş gibi geliyo bana çünkü ilki bebekliğini çocukluğunu doya doya yaşamadan üstüne kardeş geldimi abilik ablalık görevi yükleniyo ve çocuktan büyükler gibi hareket etmesi bekleniyo
eziliyo bi çok çocuk o yüzden bekle kızın biraz büyüsün

Son düzenleme:

çok garip ya nasıl trip atar adet oldun diye sanki elimizde olan bişeymi
bakma kız yüzüne sen trip at biz ne kadar zorluk çekiyoruz stres oluyoruz haberleri yok ay çok kızdım yaaa

yok kuzum ya kop koyu az açık olsa hadi yanılsın da bu kadarda yanılmaz heralde...
en güzeli yarın sen bi kan ver garanti olsun strese girme bal gibi hamişsin ayol okuma öyle yazıları sen.

Kızlaaaaar yardım edın adetım 3 gun gectı ve pembe ıle kahve rengiii akıntı gelıo ne anlama gelıo ya offffffff

Sıkma canını ya. Benim de değerlerim seninkiyle aynı. Hatta 1-2 birim yüksek. Bana öyle bir şey demedi. Gayet iyi dedi. Boşuna kafaya takma bence.

Bak iste canım senin değerin 1-2 birim yüksek biseye dememiş sırf sorun aramak için biswy dedi.takmiyorum canım benim.

Kızlar eşimle iki kez Korunmasız ilişki yaşadık yumusadi sanırım ya da hamile kalinabilecegini unuttu : D
Gerçi yumurtlama dönemim gecti belkide ondan önemsemedi.

valla isterim hemde çook ama şuan hamilelik lohusalık günlerimi düşündükçe birde doğum tabi korkuyorum yaaa

Takma bencede performansını etkilemesin :)

Takmiyorum canım aynen dediğin gibi
Ayy hadi bakalım canım olur mu olur Rabbimin taktiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…