- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
günaydın kızlar bugün büyük gün 3 gün gecikmiştim sabah test yaptım sanırım hamileyimmm
egeninannesi savha Abdominal çok sağolun kızlar ama elimde değil. Şeytan vesvese veriyor sürekli. Dr a da gitmedim ya evde beklemek çok zor oldu. Neyse pazartesiye bişey kalmadı. İnşallah güzel haberler alırım C ChoqSeqeR canım çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah. Darısı da diğer arkadaşların başına
çok seviniyorum böyle hamile haberi alınca ama içim çok burkuluyor
Allahım isteyen herkeze nasip etsin kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zormuş ya
ay inş. kaç kişi kaldık şurda Allahım inş. bizde güzel haberleri yazarız bir an önce aminnnnnn
Sizin de güzel haberleriniz yakın inşaallah canım sençok seviniyorum böyle hamile haberi alınca ama içim çok burkuluyor
Allahım isteyen herkeze nasip etsin kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zormuş ya
aynı ben işte rabbim neylerse güzel eyler bizim için de hayırlısı buymuş ama bişey diyimmi oğluma daha az kızıyorum onun kıymetini daha iyi anlıyorum şu 1 yıldır bir şey yapsa sinirlenmiyorum öyle hemen eskiden hemen parlar çok fena kızardım buda önemli bi şey ...Al benden de okadar..
hem cok seviniyorum icim burkuluyor sonra ve sonra sukredip var bunda da bi hayir elbet olcak Allah'ın izniyle diyorum.
ayyy tuba ağlımıcam diyorum duygulandım fena yazınla ne insanlar var nelerle uğraşıyor diyorum ama işte herkezin derdi kendine büyüktür ya ne bilim yaSizin de güzel haberleriniz yakın inşaallah canım senamanda29 egeninannesi H hilaliko Dea_Tacita15 inşaallah 2015 e bebeklerinizle merhaba dersiniz.Zorlu bir süreç canım benim anlıyorum seni elden sabretmekten başka bir şey gelmiyor bol bol tevekkül etmeli.
çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevındım canı gozun aydın su cızelgeyı hazırlayında bakalım kımle h<amısss darısı basımıza özel bırseymı yaptın paylasırmısın rabbım tamamına erdırsınHepinizden Allah Razı olsun kızlar minik fasülyem 2 haftalıkmış kan Değeri 443 çıktı testimi de ekledim Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canım ya kıyamam sana herkesin yükü kendine ağır işte.Bu kadar sabrettin belki de Rabbim senin sabrına karşılık güzel bir hediye verecek kimbilir.Benim bir arkadaşım da 3 yıl sonra ikinci bebeğine hamile zor günler geçirdi ama Rabbim verdi ona inşaallah sen de ve diğer arkadaşlarım da bu mutlu haberi alacak.Şans,dua sizden yana olsunayyy tuba ağlımıcam diyorum duygulandım fena yazınla ne insanlar var nelerle uğraşıyor diyorum ama işte herkezin derdi kendine büyüktür ya ne bilim ya
ay inş. kaç kişi kaldık şurda Allahım inş. bizde güzel haberleri yazarız bir an önce aminnnnnn
Cnm cokkk sevindiimmmm
gozun aydin
ay darısı basimizaaaa AMiNnnnn
:)
çok seviniyorum böyle hamile haberi alınca ama içim çok burkuluyor
Al benden de okadar..
hem cok seviniyorum icim burkuluyor sonra ve sonra sukredip var bunda da bi hayir elbet olcak Allah'ın izniyle diyorum.
Sizin de güzel haberleriniz yakın inşaallah canım senamanda29 egeninannesi H hilaliko Dea_Tacita15 inşaallah 2015 e bebeklerinizle merhaba dersiniz.Zorlu bir süreç canım benim anlıyorum seni elden sabretmekten başka bir şey gelmiyor bol bol tevekkül etmeli.
Çoookk teşekkür ederim Arkadaşlarım 7 aydır burda iyi kötü anılarımız oldu kimi zaman ağladık kimi zaman güldük Şimdi de sırayla mutlu haberlerimizi veriyoruz Allah'ın izniyleçooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevındım canı gozun aydın su cızelgeyı hazırlayında bakalım kımle h<amısss darısı basımıza özel bırseymı yaptın paylasırmısın rabbım tamamına erdırsın
canlarımamanda29 egeninannesi Dea_Tacita15 savha ve tabbıkı ben ınsallah 2015 ılk hamişleri oluruz bende ynı teömızledım hayırlısı ınsallah
Insallah canim arkadasim gel gel de mutlu sonuclarla saglikli bebislerle ayrilalim hastaneden insallah.kis oldugundan mi nedir merkez sakin.yazin daha kalabalik oluyor bu avantaj olur bizim icin insallah rica ederim canim o banttan ben de kullanmistim canim faydasi olacaktir insallah endiselenme bebislerin gayet iyi.
Canim masallah guzel sonuclar esimde sayi 2 milyona yakin morf. Da var ama oldu cok sukur senin de olacak insallah Insallah canim hayirli olsun insallah sorun yoktur.
allah yardimcin olsun canim insallah hersey yolunda gider ve bebegine kavusursun 1 sperm 1 yumurta yeter.rabbim ol deyince gerisi bos.
cbn bende 1 hafta oluyor çörek otu yıyorum nasıp bend gun hesaplamayacgım rabbıme bıraktım elbet nasıp ederÇoookk teşekkür ederim Arkadaşlarım 7 aydır burda iyi kötü anılarımız oldu kimi zaman ağladık kimi zaman güldük Şimdi de sırayla mutlu haberlerimizi veriyoruz Allah'ın izniyle
Lütfen kimse umutsuz Olmasın stres yapmasın ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra dedim gün hesaplamadım yalnız şunu uyguladım kızlar ;
Adetin 3 Günü'nden itibaren gergin 5-6 tane kuru incir yedim 15. Gün inciri bıraktım birde Gününü saymadım ama 1 hafta kadar bal tarçın çörek otu yedim
Tabi ki bunlar bahane Rabb'ime çok şükür bizi sevindirdi
Darısı sizlerin başına inşallahhh
bende aldım tarçın ve çörek orunu hatta çektirdim poşetini açmadım daha 7 folikül var diyince acaba başlasammı bugün hatta gece yatarken başlayım ben ya ALLAH diyip H hilaliko sende devam et bakalım yalnız 12 ci bırakıcaksın bi heves geldi gene bana ya :)Çoookk teşekkür ederim Arkadaşlarım 7 aydır burda iyi kötü anılarımız oldu kimi zaman ağladık kimi zaman güldük Şimdi de sırayla mutlu haberlerimizi veriyoruz Allah'ın izniyle
Lütfen kimse umutsuz Olmasın stres yapmasın ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra dedim gün hesaplamadım yalnız şunu uyguladım kızlar ;
Adetin 3 Günü'nden itibaren gergin 5-6 tane kuru incir yedim 15. Gün inciri bıraktım birde Gününü saymadım ama 1 hafta kadar bal tarçın çörek otu yedim
Tabi ki bunlar bahane Rabb'ime çok şükür bizi sevindirdi
Darısı sizlerin başına inşallahhh
amandaaaaaaaaa bu senin fıstıkmı ay çok tatlı maş. ya sarışın baya ay bayıldım kızına Allahım nazarlardan korusun inş.İnşallah canım inşallah :) bizimde vakti zamanımız gelecek hayırlısıyla...
Evet bana da merkez sakin geldi bu sefer... Şehirdışı ve yurtdışı gelen hastalar pek bu ayları tercih etmiyor belli ki...
Olsun ne güzel tüm ilgiler bizde yoğunlaşsın (nasıl da bencilleştim birden :) )
geçmiş olsun ne zaman çıkıcakmış sonuçların ?İyi akşamlar kızlar kürtaj oldum bugün gebelik yokmuş fakat ben de pko var adetlerim düzenli olmadığı için rahim içi çok kalınlaşmış pıhtılı kan olduğu için parça aldı patolojiye gönderdi bu kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?